Kapitola 14. - Jedna noc

174 11 5
                                    

Pohled Vaška

S Luckou se to začíná zhoršovat. Od té doby co jí Adéla pustila, tak je mnohem víc psycho a přišlo mi, že se trošku zbláznila. Slibuju sám sobě, že se o ní postarám, protože se začínám bát o její psychický stav. Minule jsem byl u ní a ona si zrovna na stěnu ryla nožem jména všech lidí co nesnáší a nad tím bylo napsáno: "Zabít:". Když jsem o tom potom říkal Adéle, nestačila se divit. Mám trochu pocit, že za to může částečně ona, neměla jí k sobě brát. Šel jsem se projít po ulici, kde shodou okolností bydlí Carol. Byla už celkem tma. U Carol se v jednom okně svítilo. Viděl jsem tam Carolinu siluetu a za ní jsem viděl mužskou siluetu. Ten někdo se k ní přiblížil a objal jí ze zádu. Carol trochu podskočila a prudce se otočila. Viděl jsem Carol jak si přiložila leknutím ruku na pusu a couvla o krok zpátky. Následně jí ten někdo chytil za zápěstí a přitáhl si jí k sobě, ale ona se snažila odtáhnout. To mi stačilo. Tak trochu jsem doufal, že je to Matyáš, ale od Matyáše by se neodtahovala a on by jí nechytal tak debilně za ruku. Vzal jsem do ruky telefon a zavolal jsem Matyášovi.

V: Čau, jsi teď u Carol?

M: No teď zrovna ne, jsme s Dejzrem u Vity.

V: A je to hodně daleko?

M: No, dejme tomu že jo, děje se něco?

V: No...mám pocit, že je někdo u Carol a chce jí něco udělat.

M: Kurva, prosím běž tam, myslel jsme si, že se vrátí. 

V: Kdo?

M: Thomas, běž tam prosím! Pak mi zavolej.

V: Jo jasně, tak ahoj.

Na nic jsem nečekal a běžel jsem k domu. Dveře byli zamčené nebo prostě nějak zajistěné, ale okno bylo otevřené. Skočil jsem dovnitř a hned jsem uslyšel křik. Vyběhl jsme co nejrychleji nahoru. Matyáš měl pravdu, byl tam opravdu Thomas, ale co jsem viděl mě překvapilo. Očekával jsem jí na zemi už polo znásilněnou (XD), ale místo toho se celkem dobře bránila. Šikovná, ale kdo ví na jak dlouho, bylo na ní vidět vyčerpání. 

T: Ale no tak, buď hodná holka, nebraň se tolik.

C: ne nech mě bejt, miluju Matyáše a ty to nezměníš! 

T: Ty ho možná miluješ, ale kdyby on miloval tebe, nebyl by tu náhodou?

V: Jo byl by tady, ale nemusí snad na ní být pořád nalepenej ne? Ale tomu ty bys nerozuměl, nemáš city!

Oba dva se po téhle větě otočili směrem ke mně. 

C: Co? Kde ses tady vzal?

Thomas využil chvilku Carolina překvapení a shodil jí na postel. Vydal se směrem ke mně, ale v tu chvilku se za mnou ozval psycho hlas.

L: Jaká škoda že tenhle idiot je na mém seznamu, pusť mě k němu Nevimjaký a uvidíme jak se bude tvářit!

Lucka ani nečekala na mojí odpověď a rozběhla se s nožem v ruce k Thomasovi. Já jsem radši couvl a Carol přiběhla za mnou. Lucka se po Thomasovi ohnala nožem. Já i Carol jsme jen koukali jak se ho Lucka snaží kuchnout. Na Thomasovo neštěstí o něco zakopl. Lucka ho přišpendlila k zemi a zabodla mu nůž hluboko do krku. Já i Carol jsme zděšeně vykřikli. Thomas po chvilce chraplání (let me die plsXD) ztratil dech úplně. Lucka za chvilku povolila stisk na noži a na její tváři se objevil šokovaný výraz.

L: To...to...sem...udělala já? 

S Carol jsme se na sebe šokovaně koukli a oba dva jsme pomalu přikývli. Lucka se rozbrečela.

Propast v naší pasti- SMTV fanfikceWhere stories live. Discover now