Kapitola 11 - Carol a Mattem/Diana a její tajemství

244 11 4
                                    

Pohled Carol

Ležela jsem u sebe doma v Matyho obětí. Maty spal. Ne nebyl u mě celý ty dny, což byla škoda, ale teď jsme konečně zase sami. Ze zádu mě hřálo teplo Matyášova objetí. Byl cute, tak jsem si ho opatrně vyfotila abych ho neprobudila. Bylo to celkem hard, vzhledem k tomu, že mě objímal celkem pevně. Když už jsem byla na tom telefonu, tak jsem otevřela Instagram. Hned jsem viděla post od Dominika, kde je se svojí novou přítelkyní. Fotku jsem likela, ale omylem (are you sure about that?) jsem klikla na to takový jak tam máte, že komu se ještě ta fotka líbí a klikla jsem na profil "mattemwow". Usmála jsem se nad nejvíc cute fotkama toho nejlepšího člověka na světě. 

M: A tuhle už jsi mi likela?

Vylekala jsem se, když jsem slyšela Matyášův hlas. 

C: Matyáši! Jo likela, ale vystrašil jsi mě.

M: Vždyť na tebe celou dobu mluvím. Asi si se zakoukala na toho kluka. Kdo že to je?

C: Nejlepší člověk na světě, jmenuje se Matyáš a je božský.

Matyáš se na mě usmál a políbil mě. Chviličku jsme se líbali, ale potom mi bylo už celkem nekomfortně, kvůli tomu v jaké poloze jsem ležela. 

C: Vteřinku miláčku.

Položila jsem telefon na stolek vedle postele a otočila jsem se k Matyášovi čelem. Znovu jsme se políbili, ale mnohem víc láskyplněji a chtivěji než předtím. Když jsme skončili, tak jsem se chtěla zvednout, abych se mohl třeba převlíct a jít se nasnídat, ale Matyáš měl jiný názor. Když jsem se chtěla vykroutit od něj z objetí, tak si mě Matyáš víc přitáhl k sobě a ještě pevněji mě objal. 

M: Zlato, ale no taak.

C: Taky tě miluju, ale mám hlad.

M: Já taky a stejně tu chci zůstat s tebou. Je mi s tebou až moc dobře.

Nad touhle větou se nešlo neusmát. 

C: Upeču ti palačinky.

M: Ne.

C: Tak ti upeču cokoliv co budeš chtít.

M: Hele, to co teď chci, je tady s tebou ležet.

C: Z toho už se asi nevykroutím, co?

M: Hmmm...zdá se mi, že ne.

Políbila jsem ho a tím jsem způsobila, že trochu povolil stisk, takže jsem se mohla vykroutit z jeho objetí. To se mi podařilo. 

C: Win win!

Matyáš se zatvářil sklamaně, ale potom už vypadal v pohodě, tak jsem se mohla konečně převlíct. Vyndala jsem si ze skříně nějaký tepláky a Mattemův merch, přesněji tričko. Hodila jsem to oblečení na postel vedle Matyho. Převlíkla jsem si teda kalhoty a když jsem si sundala tričko a chtěla jsem se natáhnout pro ten merch, tak to tričko tam nebylo. hned mi bylo jasný kam zmizelo. Vražedně jsem se koukla na Matyho.

C: Naval to zpátky!

M: Co za to?

C: Tady se už fakt člověk nemůže ani v klidu převlíct.

M: Já ti ho vrátim, ale zdarma to nebude.

C: Tak co chceš?

M: Obejmout a pusu.

C: To bych se tam musela vrátit, takže kašlat na to, jdu si vzít jiný.

Ne že by mi s Matym nebylo hezky, ale já už mám fakt hlad. Když jsem ale přišla ke skříni, překvapil mě fakt, že v té skříni žádný další triko neni. Všechny jsou v pračce, fakt super. A to co jsem měla na sobě teď už jsem na sobě měla pár dní, takže to si vzít odmítám.

Propast v naší pasti- SMTV fanfikceWhere stories live. Discover now