Kapitola 6.- Anglie

277 13 2
                                    

Momentálně se mi out of nowhere zapnul pc a do teď nechápu proč. Asi se vzpamatoval, tak jsem se rozhodla to pro vás dopsat, než zase chcípne.

O 3 týdny později

Pohled Mattema

Nejdřív mě to, že má ty oči už přes pět let zaskočilo, ale rozhodl sem se to ignorovat. Já jí miluju a tahle maličkost to nezmění a to nikdy. Zazvonil mi telefon. Volala mi Diana Flousová. 

M: Ahoj Dio, co potřebuješ?

D: No nic, jenom že Carol má za týden výročí.

M: Výročí čeho?

D: Přestěhování se sem. Každej rok jí vezmeme na menší výlet a tak mě napadlo, jestli nechceš tenhle rok destinaci vybrat ty?

M: Jasně! Takže nějakou zahraniční nebo jenom po česku a slovensku?

D: Vždycky jí bereme jenom po česku a slovensku, ale udělej co myslíš.

M: Fajn a kdo všechno jezdí?

D: Carol, já, Polly, Leonard, Thomas a teď už i ty a Dejzr.

M: Fajn, seženu něco dobrého.

D: Ok, tak zatím ahoj!

M: Ahoj!

Položil jsem telefon a okamžitě sem si sedl k počítači. Něco dobrého pro Carol jo... Už vím. S Carol jsme několikrát mluvili o Anglii, přesněji o Londýně a o tom jak by se tam ráda podívala. Kouknul sem na letenky. Letenky do Londýna přesněji na letiště Stansted stojí jedna 761 Kč. Což 7x 761 je...Pokračoval sem tím, že jsem si zapnul kalkulačku a vypočítal jsem to. Bylo to přesně 5327Kč. Asi by to nějak šlo..ještě kouknu na ubytování..Našel jsem nějaký něco za 26 794Kč  Dohromady to je 32 121Kč. Koukl jsem se na svůj účet. Nějak to půjde a i tak mi zbyde dost. Koupil jsem letenky a ubytování a všechny co pojedou jsem pozval k nám domů. Nakonec mohli jenom Carol a Diana, Polly byla na vysoké a Thomas a Leonard jsou ve škole. Když přišli obě k nám, pozdravili jsme se a potom jsem zavolal Dejzra za náma. Dejzr už věděl o co jde, takže sem mu nic vysvětlovat nemusel. Teda věděl, že někam jedeme, ale nevěděl kam.

M: Takže, dostal jsem za úkol vymyslet destinaci pro letošní výlet pro Carol a tohle jste ještě určitě nezažili.

Na stůl jsem obráceně položil letenky a na všechny tři jsem kývnul tak abych jim naznačil "otočte to". Asi to pochopili a pomalu letenky otočili. Všichni na ně jenom civěli a já sem se vítězoslavně usmál. První se vzpamatovala Carol. Rozbrečela se a objala mě.

C: Proč mi přijde, že to je pořád jenom sen? Jak můžu mít takové štěstí, že v jednom měsíci potkám Mattema, za pár dní sem jeho holka a za ani né dva týdny letíme do Londýna ještě k tomu s Mattemem a Dejzrem?

M: Nevím, prostě ho máš.

Další se vzpamatovala Diana. Začala se trochu smát.

Di: Matyáši ty seš fakt magor, dočista fakt magor.

Připojila se k sendvičovému objetí. Dejzr párkrát rychle zamrkal a taky se začal trochu smát.

De: Čistej magor...

Taky se připojili k sendvičovému objetí. Zůstali u nás ještě pár hodin, takže jsme se podívali na tři filmy, totálně jsme se přežrali a naučili jsme Dianu hrát Minecraft. Když už chtěli odejít, tak k nám přišli i Thomas, Leonard a Polly. Jejich reakce na anglii byli dost podobné. Jedno vím určitě. Jsem zamilovanej magor...

Propast v naší pasti- SMTV fanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat