Neserte mě

177 13 11
                                    

Tohle je jen menší vyjádření ke zprávě co mi přišla na Instagram od jedné holčiny co čte moje fanfikce. Asi takto ta zpráva vypadala: "Hele proč jako nevydáváš kapitoly?? Je to tvoje povinnost, když sis jako založila Wattpad a máš něco rozepsanýho, tak to kurva dopiš, ty seš jen líná ty fanfikce psát a určitě ti na tom nezáleží, si kráva, jen sis nahrabala přečtení a teď už na to sereš, už nikdy si od tebe nic nepřečtu, je tvoje povinnost ty kapitoly vydávat, ale ty na to sereš".  Asi takto ta zpráva vypadala, takže pokud to ta osoba čte, tak si přečti následující text.

Takže za 1) Psát kapitoly, rozhodně NENÍ moje povinnost. Je to jen zábava a samozřejmě i když mi na tom moc záleží a snažím se vydávat kapitoly, ne vždycky to jde, buď to vůbec nemám inspiraci co bych mohla napsat nebo je to kvůli tomu že se například musím učit a řešit i jiné věci, např. chci něco důležitýho udělat a zároveň jsem slíbila kapitolu, tak jasně že dám přednost tý důležitý věci, ale snažím se si najít čas. Za 2) Jen jsem si nahrabala přečtení a už na to seru? Nemyslim si, že jsem si jen tak nahrabala přečtení, já začínala od nuly jako všichni ostatní a nějaké větší přečtení mají dvě moje fanfikce, které byli psané v době, kdy jsem měla čas na vydávání kapitol každý den, teď už tolik času bohužel nemám. Za těmi kapitolami stojí nějáká práce, kterou jak jsem zjistila, asi ne všichni vidí. Za 3) Laskavě mi nenadávej holčičko, zkus si ty fanfikce psát sama a to že na to seru, taky není pravda, už teď mám skoro dopsanou kapitolu, ale chci aby měla alespoň 1000 slov, proto jí zatím nevydávám, samozřejmě můžu napsat nějakej shit, ale já chci psát něco za co se nebudu muset stydět, takže ne opravdu na to neseru.

Děkuji že jste si toto přečetli, jméno osovy která mi zprávu poslala vám říkat nebudu, je to holka která mi nedává votes ani nepíše komentáře, takže u mých fanfikcí by jste jí stejně nenašli. Také děkuji za pochopení, další kapitolu se budu snažit vydat aspoň do konce týdne.
-Vaše Viky😑

Propast v naší pasti- SMTV fanfikceWhere stories live. Discover now