Kapitola 8.- Anglie 3

217 14 7
                                    

Pohled Polly

Po pár hodinách ticha jsme to ani jeden z nás nevydrželi a šli jsme na procházku po Londýně. Carol samozřejmě v objetí Mattema. Leo a Dejzr se o něčem hádali a já i Diana jsme se jenom koukali kolem. Šli jsme kolem moc hezké ulice, kde shodou okolností měly nějakou levnou, ale hezkou restauraci a protože jsme měly hlad, tak jsme se rozhodli do ní zajít. Sedli jsme si ke stolu pro šest lidí a čekali jsme na servírku. Když přišla, ostatní jí nadiktovali objednávky, ale já jsem měla upřený zrak na něco jiného. U stolu před námi seděl černovlasý kluk, kterého mi přišlo jako bych znala. Kéž bych mu mohla vidět do obličeje...

(S: Servírka)

S: Miss? (slečno?)

P: Oh, yes? (Ou, ano?)

S: Can you tell me your order? (Můžete mi říct vaší objednávku?) 

P: Sure, i want salmon with american potatoes. (Jistě, chtěla bych lososa s americkými brambory)

S: Ok, i'll be right here.

Ten kluk se otočil, když k němu přišla nějaká jiná servírka a řekl: ''Chci..ehm sorry, i want this pizza''(Chci..teda pardon, tuhle pizzu) Servírka jsi to zapsala a odešla. Kluka jsem znala. Teda aspoň myslím. Myslím si, že to je Vetus. 

P: Lidi, omluvte mě prosím na chvíli.

Vstala jsem od stolu a šla jsem k již zmíněnému klukovi.

P: Ahoj, moc se opmlouvám, že ruším, ale to jsem já Polly.

V: Jo ty jsi ta kamarádka od Carol, že jo?

P: Přesně tak.

V: A co ty tady?

P: Jsem tady ještě s Carol, Matym, Dominikem, Leonardem, Dianou a......to je všechno.

V: Jo ták.

P: A co ty tady děláš?

V: No momentálně jedu domů.

P: Jak to?

V: No, zrušili mi ubytování tady, kvůli jednomu důležitému klientovi, který to ubytování potřeboval, takže dneska letím domů.

P: Hele shodou okolností máme jednu postel volnou, nechceš zůstat s náma a ne hned letět domů?

V: To by bylo super, moc rád!

P: Fajn, tak pojď za mnou.

S Vetusem jsme došli až k našemu stolu a já jsem se ostatních zeptala, jestli nemůže Vetus zůstan s náma na bytě, když máme volno. Všichni souhlasili, takže po jídle, jsme Vetusovi ukázali kde bydlíme a potom co si vyložil věci, tak jsme šli směrem k ''London eye'' Koupili jsme si lístky a když jsme vystáli frontu, tak jsme zjistili, že jeden ten vozík, je jakoby jenom pro dva lidi a že je udělaný tak, aby se tam dali zakrýt všechny okna. Vstoupili jsme do vozíku, ale já a Vetus jsme schytali ten jenom pro dva lidi. Vetus trochu zrudnul. Nastoupili jsme teda do vozíku, a když jsme vystoupali až někam nahoru, tak se to zastavilo. Mysleli jsme si, že to je k tomu aby jsme mohli fotit výhled. Ale najednou se ve vozíku ozvalo oznámení, že se kolo zaseklo. Ostatní na nás vyděšeně koukli. Aby to nestačilo, tak se najednou náž vozík zatáhnul, takže nebylo vidět ven.

V: Polly?

P: Ano?

V: Hele nevím jak dlouho tady skejsnem, takže co kdyby jsme si zahráli úkoly a odpovědi?

P: No to není špatnej napád, tak začínáš.

V: Fajn, tak chci úkol.

P: Udělej hvězdu.

Propast v naší pasti- SMTV fanfikceWhere stories live. Discover now