//10//

2.6K 66 2
                                    

Ráno když jsem se probudila, Pay vedle mě nebyl. Jediný co jsem viděla byl položený talíř s míchanými vajíčky na nočním stolku. Neřešila jsem kde je Pay, vzala si talíř, pustila si video na YT a u toho papkala. Když už jsem to měla snědený a koukala se pořád na YT, najednou se otevřeli dveře od pokoje. No kdo jiný by to mohl být než....Payton😏 ,,Aaaa ty už jsi vzhůru" ,,Jo jsem, kdepak jsi byl?" ,,Byl jsem koupit nějaký sladkosti" Řekl a ukázal plnou igelitovou tašku s jídlem. ,,Ty jsi zlatej" Řekla jsem a nastavila ruce na objetí. On ke mě přišel a v objetí mi dal pusu na krk. Píči to bylo příjemný. ,,Kolik vůbec je?" ,,7:07 princezno" ,,Ok" Šla jsem se převlíknout atd. A po chvilce jsme vyrazili do školy. Když jsme se se všemi uvítali a byli jsme u skříněk, najednou na mě vylil někdo vodu, nebo prostě něco, když jsem byla otočená ke skříňkám. Pomalu jsem se otočila a viděla tam jednu šlapku z Loren partičky, která drží v ruce flašku s vodou. Za ní stala ta partička a smála se. Všichni okolo si toho všimli, takže koukali. Přišla mi taková nevinná, viděla jsem v jejich očích, že to musela dělat s donucením, ale i tak jsem ji dala jednu ránu, ona spadla a šli jsme dál.🥰Ve škole se nějak tak nic nedělo. Všechno bylo o.k. Když jsme s Paytonem přijeli domu, hned jsem se začla připravovat, protože za chvilku pro mě má přijít Charli. ,,Takže ty budeš tady?" Zeptala jsem se Paye. ,,Jojo počkám tady na tebe😏" ,,Ckj...a kde jsou vůbec rodiče?"
,,Noooo, oni jak jsou zamotaný v tom-"
,,Jojojo chápu, chápu" Když jsem to dořekla rozezvonil se zvonek. ,,Tak pa" Řekla jsem a dala Payovi pusu. Otevřela jsem dveře a byla tam překvapivě Charli. Šli jsme do jejího černýho Jaguára a jeli někam, nevím kam. ,,Kam to vůbec jedeme?" ,,Je to tady za městem, vždycky tam máme sraz" ,,A proč nejel i Payton?"
,,Od tý doby, co jsme se rozešli, tak tam jezdí jenom, když tam nejsem já" ,,Aha"
Po chvilce jsme tam dojeli. Byla to z venku stará budova a tak bylo i vevnitř. Když jsem šla dovnitř nikdo tam nebyl. Nebo aspoň jsme nikoho neslyšela. ,,A kde jsou ostatní?" ,,V druhým patře" ,,Cooo? Aha"
Šli jsme do druhého patra a otevřeli nějaké dveře. Bylo tam pár lidí. ,,Takže Adél, tohle je Avani, Addison, Noen, Bryce aaaaa Jaden. ,,Těší mě" Řekla jsem s úsměvem. Všichni mě pozdravili a pak jsme si sedli na velkou postel. Nebylo to letiště (myslím jako postel) byly to poskládané asi čtyři vysoké lůžka vedle sebe, takže jsme se tam všichni vešli. ,,Takže Adél, asi už jseš dozvěděla, že tě chce někdo zabít, a mi ti pomůžeme, ten chlap se jmenuje Joe. A ještě tady ve státě není, má přiletět asi tak zaaaa 3dny a jeho práce je, tě zabít, nikdo neví proč" Řekl mi Noen. ,,Aha aha a jak jste se to dozvěděli?" ,,Noooo vaši rodiče jsou naši jakoby "Bossové" a oni to zjistili a řekli nám ať to vyřešíme, mají svoji práci" Odpověděl mi Jaden.

Máme tu další část, tuhle jsem dělala opravdu na rychlo, snad se líbí🥰

I hate my brother!Where stories live. Discover now