//26//

1.8K 51 10
                                    

Když jsme přišli s Paytonem domu, svalili jsme se na gauč, mazlili se a povídali si. Leželi jsme na sobě asi 2 hodiny, dokud jsme neusli. Probudila jsem se ve své posteli. Vedle mě spinkal Pay. Šla jsem se dolů napít a kouknout kolik je hodin. Byli
2 hodiny ráno. Napila jsem se a šla zase nahoru. Ani jsem se nepřevlíkala, lehla jsem si zas vedle Paye, obejmula ho a po chvíli usla. Ráno jsme se probudili na budík. ,,Dobrý ráno broučku" Řekl Pay ještě v objetí. ,,Dobrý ráno" Odpovím, odtáhnu se od něj a dám mu "ranní polibek". On se na mě usměje a já vstanu z postele a jdu si udělat ranní hygienu. Ještě jsem se převlékla a šla dolů. Payton seděl za stolem a koukal do mobilu. (Byl už taky převlečený atd.) ,,Na co tady čekáš?" Zeptala jsem se a Pay zvedl hlavu a podíval se na mě. ,,Na snídani🥺" Odpověděl a udělal psi očička a vyšpulil dolní ret. Já se na něho jenom usmála a zalezla do kuchyně. Udělala jsem snídani. (Hey poraďte mi v komentářích co se ještě dává na snídani😂já tady ty jídla pořád opakuju. No tak si teďka nějakou snídani představte ju?😂) Přinesla jsem mu snídani, sedla si naproti němu a jenom koukala jak papá. Když dojedl vzala jsem mu talíř, dala ho do myčky a mohli jsme vyrazit.

Ve škole

Zrovna začala přestávka a já jdu s mojí partou do jiné třídy kde máme chemii.
,,Hele musím dojít ještě za tou učitelkou na chemii do kabinetu" Řeknu, oni jenom přikývli a já šla úplně jinou cestou do kabinetu. Zaťukala jsem a po chvíli se ozvalo "Dále". Já vešla dovnitř a rovnou za sebou zavřela. ,,Dobrý den já-" A pak jsem si všimla že je tam jenom Joe. ,,Promiň já hleda-" ,,Mě?" Řekl slizkým hlasem a nechutně se usmál. Zvedl se a šel ke mě. ,,Ne...já.....hledám učitelku na chemii"
Řekla jsem a začala couvat dozadu, dokud jsem nenarazila do dveří. ,,Jak vidíš, jsem tady jenom já" Řekl a jednu ruku si opřel o dveře a druhou zamkl. ,,Tak a teď...si můžem užít😏" ,,Hele na škole to fakt dělat nebudu sorry, už bych měla jít, za chvilku zvoní" Už jsem se pomalu otáčela a taky že jsem se otočila. Ale on mě chytil za kapsu u kalhot, vzal za boky a otočil. ,,Nebuď drzá kočičko😏" ,,Nejsem a teď mě pusť!"
,,Nebo co?" ,,Nebo....řeknu ředitelce že mě pan učitel sexuálně obtěžuje😊" Zrovna když jsem to dořekla, začalo zvonit.
,,Pusť mě!" ,,Já tě z hodiny omluvím😏"
,,SAKRA PUSŤ!" On mě pustil a já hned odemkla. Ještě před tím než jsem vyšla chytl mě za ruku a řekl: ,,Nezahrávej si semnou čiči 😏" Já mu vytrhla moji ruku že té jeho a běžela do třídy. Když jsem přišla ke třídě, už byly zavřený dveře.
Zastavila jsem se a přemýšlela. Sakra co mám říct? Aaaaaa. Přece nemůžu říct že jsem byla s učitelem v kabinetě a že semnou chtěl prcat. A už jsem otevřela. ,,Kde si byla?" Zeptala se mě hned učitelka, udělala naštvaný obličej a koukla se na moje tričko. Bylo tak na půl vytahané z kalhot.
Hned jak to uviděla vykulila na mě oči.
,,J-já j-jsem-" Ani jsem to nedořekla, protože Loren vykřikla na celou třídu:
,,Uuuuu máme tady novou kurvičku😏"
Já se na ní hned koukla a vraždila jí pohledem. Pak jsem se koukla na Paytona a ten koukal vražedným pohledem na mě.
,,Já jsem byla ještě na záchodě" Řekla jsem a koukla se zpátky na učitelku. ,,A s kým?"
Zeptala se mě. ,,Co? Sama" ,,Běž si sednout" Já si šla teda sednout. ,,Jo, tak za učitelkou" Pošeptal mi hned Payton. ,,Pay já ti to vysvětlím-" ,,Ne, ne, ne, ne!" ,,Al-"
,,NE!" Hned jsem sklopila hlavu a jenom koukala do učebnice. Celou dobu si mě moje parta nevšímala.

Pohled Riley

Zrovna stojíme s klukama v kroužku a povídáme si o Adél která sedí v lavici.
,,To nemohla udělat!" Řekl Jackson. ,,Co když jo?" Odpověděl mu Payton. ,,Tyvole to je fakt kurva" Ozvalo se najednou od Chase. ,,Sakra co když to neudělala? Hm? Vždyť je tolik možností! Co když na tom záchodě fakt byla? A zapomněla si zastrčit tričko?" Řekla jsem docela se zvýšeným hlasem. ,,Ne, to určitě ne" Řekl mi Chase.
Já jenom přokroužila očima a šla za Adél.
Seděla tam jako socha. Sedla jsem si vedle ní a všimla si, že ji tečou slzy. ,,Adél? Ty-"
,,Myslíš si to?" Skočila mi najednou do toho. ,,Myslíš že jsem s někým prcala na hajzlech? HM?" ,,Adél já,-" ,,Myslíš že bych to udělala když jsem se před chvílí udobřila a Paytonem?" ,,N-" ,,ANO PŘESNĚ TAK, NEUDĚLALA! SLA JSEM DO KABINETU ZA UČITELKOU, ALE UCITELKA TAM NEBYLA! BYL TAM JOE!" Teď všechny pohledy ze třídy se věnovali nám.
,,PŘIŠEL KE MĚ, ZAMKL A CHTĚL TO! ALE JÁ SE NENECHALA! MĚLA JSEM VYHRNUTÝ TRIČKO, PROTOŽE KDYŽ JSEM CHTĚLA JÍT PRYČ, OTOCIL ME ZA BOKY! CHÁPEŠ?!" Řvala to na celou třídu a u toho ji tekly slzy. Já na nic nečekala a obejmula ji.

Jsem fakt blbá omlouvám se, slíbila jsem dopoledne a ono je pět! Strašně se omlouvám!

I hate my brother!Where stories live. Discover now