//2//

3.5K 75 7
                                    

Stál předemnou a koukal se mi do očí. Kurva to tělo? Ty vlasy? Oči? 🥵🥵🥵. Koukala jsem se mu pořád jenom na to jeho vypracované tělo. A přesně jak jsme si myslela.....on si toho všiml. Usmál se a přišel ke mě. Naklonil se a koukal se mi pořád do očí. ,,Jsi bolestně krásná" C-co to řekl? Tyvole tak strašně ho chci políbit. Nenene je to můj nevlastní bratr! Ale ono aaaaaa🥵 ,,To-" A políbil mě. Má tak měkký a příjemný rtyyyy! Nejdřív jsem nevěděla co dělám, ale pak jsem začala spolupracovat. To nedopadne dobře. Když zjistil že spolupracuju, svalil mě na záda a byl nademnou. Pořád mě nepřestal líbat.
,,P-pockej P-Paytone, co to děláš?" ,,Líbám svojí krásnou sestru" ,,No právě SESTRU!"
,,NEVLASTNÍ" ,,To je jedno Paytone!" ,,Já ale nemůžu odolaaaaat!" ,,Tak to máš smůlu" Vstala jsem a čekala než vstane taky. ,,Můžeš PROSÍM teďka odejít? Potřebovala bych se převlíknout" ,,A co když nechci😏" ,,DĚLEJ!" ,,No jo, no jooo" Řekl a vstal z postele. Já mezitím co vstal, jsem hledala pyžamo ve skříni. Už jsem si myslela že odešel tak jsem se na pohodu otočila. Ale on tam pořád byl. ,,Já jsem t-" Chtěla jsem mu něco říct, ale on mě flákl přes prdel a odletěl do svýho pokoje.
,,Debil🙄" Když jsem se převlékla, a udělala všechnu večerní hygienu, tak jsem skočila do postele a byla na mobilu. Po chvilce jsem zjistila, že je 23:02, tak jsem si dala mobil na nabíječku a šla chrupat.
Když jsem se ráno probudila na otravný zvuk budíku chtěla jsem se zvednout, ale nešlo to. Pak jsem si uvědomila že jsou něčí ruce obmotamé okolo mýho pasu. Pomalu jsem pootočila hlavu a viděla???
PAYTONAAAA🥳🥳🥳 Koho jinýho🙄
Lekla jsem se tak moc že jsem z toho spadla z postele. ,,Co delaaaas pojď spát" Řekl rozespalým hlasem. ,,PAYTONE?! Co tady děláš?" ,,Ležím! A ty pojď znova taky"
,,A proč si spal u mě?" ,,Stýskalo se mi🥺"
,,Ty si idiot! No nic, vstávej! Je škola"
,,Noa?" ,,Paytone dělej, jinak tě z tý postele vykopu!" ,,Můžeš to zkusit😏" ,,Tyvoleee"
Skočila jsem na něj, vzala mu ruku a táhla ho z postele. Byla to docela prdel😂. Po chvilce spadl z postele a totálně se rosekal. Já se tam válela smíchy na podlaze a myslela jsem si že se chvilkama pochciju.
,,Jau tyvole to bolelo jak kráva, a ty se mi tady směješ😂" ,,To mám brečet?😂" Když jsme se po chvilce uklidnili, šli jsme dolů a ja začala dělat snídani. Máma s Mikem už šli do práce. Začíná jím dřív než se vůbec já a Payton probudíme. Dělala jsem tousty.
Když jsem je dodělala, dala dva Payovi na talíř a odnesla je na stůl, za kterým už seděl Payton a koukal na televizi. ,,Na, tady máš😊" ,,Oh, děkuju čiči😏 si zlatá"
,,Neříkej mi tak😒" ,,Promiň čiči😂" Nasrala jsem se, vzala jsem polštář z vedlejší židle a hodila ho po něm. Omylem jsem mu to hodila na ten toust, takže mu odletěl někam doprdele😂. ,,Si děláš prdel? Pojď sem😡😂" Řekl a začal mě honit po celým baráku. Po chvilce co mě tam honil, tak jsem skončila na gauč a on zamnou. Já byla na zádech a on přímo nademnou....začal se pomalu přibližovat k mému obličeji.....

Omlouvám se že včera nic nevyšlo, ale byla jsem u kamarádky. Chci se vás zeptat jestli se vám líbí styl psaní?😊

I hate my brother!Onde histórias criam vida. Descubra agora