//23//

1.9K 45 5
                                    

Nějak uběhla hodina. Celou hodinu jsme se seznamovali. Naštěstí nevyšlo na mě, protože zazvonilo. Rychle jsem si zbalila věci, vzala Paye za ruku a táhla ho do nějaký místnůstky. Nikdo tam nebyl, zamknula jsem a opřela Paytona o zeď.
,,Miláčku, ve škole to dělat nebudeme😏"
Řekl Payton a usmál se. ,,Ty seš blbej!"
,,😏Tak co se děje?" ,,Víš kdo je ten chlap?!"
,,Jakej?" ,,Ten náš novej učitel na matiku"
,,Ne nevím, kdo to je?" ,,TO JE JOE!"
,, COŽE?! Tak proto se na tebe tak usmál!"
,,Jo! Paytone, musíš mi nějak pomoct! Já nevím co mám dělat!" ,,Víš co?" ,,Ne?"
,, Řekneme to naší partě a ty nám pomůžu" ,,Myslíš že je to dobrý nápad? Aby se to někde nerozkecalo!" ,,Neee! Ty by to nikdy nikde neřekli, všichni si věříme!"
,,Dobře" Tím jsme skončili naší konverzaci a vyšli z té místnosti. Šli jsme do třídy kde teďka máme Fyziku🙄. Sedli jsme si na místa a povídali jsme si s partou. Najednou vidím jak ve dveří stojí Joe a kouká po třídě. Asi mě hledal. Naproti mě byl Dylan takže jsem se skrcila aby mě Dylan "stínil". Dobrý nevšiml si mě. Jen se koukl po třídě, zamračil se a šel někam pryč. ,,Co to děláš?" Zeptal se mě Dylan, když jsem se tam naproti němu krčila jak trpajzlik. ,,Ehm...nic, nic" Řeknu zvednu se z podlavice a usměju se. Dylan jenom pokrčí rameny a povídáme si dal. ,,Hey lidi, po škole půjdeme na pláž, s Adél vám musíme něco říct" Oznámil Payton.
,,CO SE STALO? JE ADÉL TĚHOTNÁ?!" Vykřikla hned Riley a všichni se na nás podívali. ,,NÉ!" Vykřiknou hned po ní, chytnu se za čelo a sklopim hlavu. Protože to vykřikla opravdu nahlas! Payton udělá úplně to stejný jako já, ale pak zazvoni takže se rozejdeme a po chvíli přijde učitelka. Zrovna dneska zkoušela a Adéla neuměla ZASE nic! Sedla si na svoje místo a rozhlédla se po třídě. Její oči se zastavili na našem stole, přesněji na mě. Já hned sklopila hlavu, abych s ní nenavazovala oční kontakt, ale ona to viděla a vyvolala mě. Začali se mi třást nohy a už jsem začala předpovídat, jak to dopadne. Zkoušela mě tam asi 7 minut. Jak jinak...
katastrofa! Dostala jsem za 5🙄. Sedla jsem si nasraně zase do lavice a Payton mi dal hned ruku na stehno. Já...., protože jsem byla nasraná jako hovado jsem ji hned smetla a překřížila ruce na prsou.
,,Co je?" Zašeptal Payton a já neodpověděla. Jenom jsem nasraně koukala před sebe. Když skončila hodina, zabalila jsem si a nasraně jsme s partou vyšli ze třídy. ,,Jdu ještě na wc" Oznámila Riley. ,,Já taky" Řekla jsem a šla za ní. Šli jsme na hajzly a tam jsme pomlouvali učitelku na fyziku. ,,Ale chápeš to? Já to řeknu a ona, protože je hluchá tak mě neslyší a řekne že je to blbě? Já bych ji ale nakopla už!" Řeknu a Riley se tomu jenom zasměje. Po chvíli jsme už vyšli ze záchodů a já do někoho narazila. Koukla jsem se před sebe kdo to byl a byl to...Joe....
,,Pardon" Řekla jsem a už se chystala na odchod. Ale on mě chytl za ruku a přitáhl k sobě. ,,Kam pak? kam pak? Tak co kočičko? Máš dneska po škole čas?😏😌"
,,Promiň ale, jdu někam s kamarádama"
,,To radši půjdeš někam s kamarádama, než si užít s učitelem?" ,,Noooo jo, promiň mám to s nimi už domluvené" ,,No, tak zítra😉" Řekne a pustí mi ruku. Já se rozhlednu kde je Riley a ta tam stojí s otevřenou pusou. ,,C-co to kurva říkal?"
Zeptala se a vypadala fakt překvapeně.
,,No...o to právě půjde dneska na pláži"
Řeknu, ani ji nenechám odpovědět a už ji táhnu do další třídy.

Tak tady je další a dneska poslední část. Tahle je docela o ničem. Zítra bude další! Miluju vás!💖

I hate my brother!Where stories live. Discover now