//16//😔

2.1K 53 7
                                    

Vysprchovala jsem se a převlékla. Když jsem zalezla do postele a zjistila kolik je hodin myslela jsem, že mi vypadnou oči.
Bylo 13:02. ,,Cooo to jsme s Paytonem spáli tak dlouho?" Řekla jsem si pro sebe a šla koukat na Tiktok. Chvíli jsem se koukala a pak jsem viděla video od Paytona. "Před 2minutama" Přečetla jsem si nad jeho jménem. V tom videu dělali blbosti, házeli po sobě bláto atd. Bylo mi to líto. Proč mě třeba nezavolal? Ahhhh. Položila jsem mobil vedle sebe na postel a zvedla se. Přišla jsem k oknu, odhrnula kousek závěsu a viděla je....smáli se tam, házeli na sebe bláto, honili se, pak jsme viděla jak Payton vzal Charli na rameno. V tu chvíli se mi zastavilo srdce. Charli nic neudělala, smála se, po chvíli byla v bahně. ,,C-co to kurva?" Řeknu si zas pro sebe a skočím na postel. Bylo mi smutno. Ani nevím proč. Jako jo je sice hezký že se zas kamarádí, ale....prostě....Když mi stékala po tváři slza, najednou mi někdo vešel do pokoje. Byl to Pay s.....Charli. Hned jak se mi Payton podíval do obličeje, změnil úsměv na vystrašený face. Já se na něj zamračila a pak mi došlo že mi stékají dvě slzy. Hned jsem si je utřela do rukávu. ,,Zlato? Co se děje?"
,,Nic" Odseknu a po chvilce se mi změní naštvaný obličej na sklamaný a smutný.
,,Užíváte si to tam? Venku?" Zeptám se a ani Paytonovi nekoukám do očí, koukám radši do zdi, abych nezačala brečet. ,,Jo docela jo" Odpověděla mi Charli. Payton nic neřekl, protože už byl v koupelně. ,,Adél? Co je s tebou?" Zeptá se mě Charli a přijde ke mě blíž. Asi minutu nic neříkám, ale pak řeknu tichým hlasem ,,Kdo bude čistit ten koberec?" Protože jim asi nedošlo že jsou úplně od bláta takže zablatili celý pokoj. ,,Emmmm" Udělala jenom Charli a šla do koupelny za Payem. Co to kurva dělá? Dopíči! Nasraná jsem! Co si o sobě myslí?! Po asi 5 minutách spolu vyjdou a oba dva jsou vysmátý jak debilové. Já na ně jenom vykulim oči a odběhnu z pokoje. Samozřejmě brečím protože mi je to líto. Když jsme byla v půlce schodiště, zakopla jsem a hodila hubu. ,,Co tu děláš Adél?" Řekne známý hlas předemnou. Po chvíli co tam ležím na schodech jak troska, mě ten NĚKDO zvedne. Když už mu vidím do obličeje, zjistím, že je to Jaden. ,,Dobrý Adél?" Zeptá se když mi oprašuje (🤷) kolena. Já nic neřeknu, protože přes ten brek nemůžu mluvit. Po chvíli se mi kouknul do obličeje. ,,ADÉL! Děje se něco?"
Já jen zakroutim hlavou nahoru a dolů. A koukám vedle sebe na schody. ,,Copak?" Řekne s kleslím hlasem. ,,P-payton-n-" A začala jsme na novo brečet. ,,Pojď ven, tam mi to řekneš" Chytl mě za ruku a táhl ven. Srala jsem na nějaký přezouvání, prostě jsem šla a plakala. Po chvíli mě Jaden pustil a já se na něj podívala. Seděl na nějakým velkým kameni a ukazoval rukou abych si sedla vedle něj. Tak jsem si sedla.
,,Tak copak se stalo?" ,,Víš j-jak se Payton nebavil vůbec s Charli?" ,,Jo, vím" ,,Nevím co se teďka venku mezi nima stalo, jestli přiletěl Harry Potter na koštěti a okouzlil je tím jeho klackem (ne sorry to se nepovedlo) a-ale, najednou se baví, smějou se spolu a teď Payton přišel do našeho pokoje i s Charli a zalezli si do koupelny, nevím, nevím co tam dělali, ale když vyšli byli oba vysmátý" ,,To bude dobrý Adél" Řekne a přiobejme mě. Když mě přestal objímat, koukla jsem se mu do očí a on i mě. Po chvilce jeho zrak spadl na moje rty a začal se pomalu přibližovat. Vůbec, ale vůbec jsem nevěděla co dělám. A připojila jsem naše rty k sobě. Nelíbali jsme se, byla to zdlouhavá pusa. Když jsme se od sebe odlepili, promluvila jsem. ,,Promiň, to jsem fakt ne-" A políbil mě nazpátek. Ale někdo nás vyrušil. ,,A JÁ SI MYSLEL ŽE MĚ OPRAVDU MILUJEŠ!" Hned jsem se od Jadena odlepila a viděla Paytona. ,,TY PROLHANÁ DĚVKO!" Zařval a odběhl pryč. Já se chtěla rozběhnout za ním ale...spadla jsem na kolena a začali mi stékat slzy. Jaden nic neřekl a rozeběhl se za ním. Ty slova, co mi Payton řekl, mě neskutečně ranili. Nikdy mi tohle žádný kluk neřekl. Posrala jsem to. Kurva! Zvedla jsem se a utíkala zpátky. Několikrát jsem spadla, protože jak jsem spadla na těch schodech, něco jsem si udělala s kotníkem. Už jsem měla obě dvě kolena od krve, ale bylo mi to jedno. Už jsem byla u dveří a otevřela je. Vyšla z předsíně a tam na mě evidentně čekala Avani. Hned mi přilítla jedna velká facka. Spadla jsem na zem, neudržela jsem se na nohou. ,,Jsi se nezmínila že jseš na víc kluků" Řekla a kopla do mě. ,,J-ja-"
,,Drž hubu! My se ti snažili pomoct! Ale teď si to posrala! Paytona to opravdu ranilo!" Všichni na nás koukali, protože bylo z obýváku vidět. ,,Mě taky ranilo, že se Payton zas skamarádil s Charli potom co mu udělala! A pak spolu šli do koupelny a nevím co tam dělali!" Zakřičela jsem a koukla jsem se na Paytona. Ten měl sklopenou hlavu. ,,Třeba si tam mohli-" Nedořekla to Avani. ,,SPOLU ČISTIT V JEDNU ODPOLEDNE ZUBY?" Zařvala jsem na celý barák a začaly mi zas stékat slzy. Avani nevěděla co říct. Nic neřekla a s neodpovídajícím obličejem šla pryč. Koukla jsem se na ostatní a ty tam seděli s otevřenou pusou. Kromě Paytona. Ten koukal pořád pod sebe. Abych se zvedla musela jsem se chytit otevřených dveří. Apsolutně jsem nevěděla co mám dělat, ale věděla jsem že jsem to posrala. Odkulhala jsem do pokoje a když jsem otevřela dveře zastavil se mi dech. Ležela tam Charli jenom ve spodním prádle. ,,Ou A-adél"
,,Čekáš na Paytona viď?" Zeptala jsme se jí mezi dveřma. ,,Ne-e" ,,Prosíme tě nelži, na koho bys asi čekala v našem pokoji, jenom ve spodním prádle hm?" ,,N-no, vlastně jo čekám" Řekla a já se vydala ke skříni. Vzala jsem si z rohu pokoje kufr a začala tam házet věci. ,,Co to děláš?" ,,Charli, teď jsem si to všechno tak dostala, že mi už nepomůžete. Jedu domů" ,,Ale vždyť tě má zabít ten chlap!" ,,Noa?" Bylo moje poslední slovo a už jsem šla z pokoje. Tu nohu jsem nějak rozhýbala, ale pořád to bolelo. Sešla jsem schody a šla do obýváku.
Všichni se na mě koukli. ,,Adél? Kam jdeš?" Zeptala se mě hned Addison. Já jsem nic neřekla, dokulhala jsem k ní a obejmula. Pak se naposledy koukla na Paytona a řekla ,,Nahoře tě čeká Charli, měl bys tam jít" A odešla jsem z baráku.

Pohled Paytona

Hned jak to Adél dořekla jsem běžel nahoru a otevřel dveře od mého pokoje. Byla tam Charli jenom ve spodním prádle.
,,KURVA CHARLI! POSRALA SES?! PROČ ADÉL ODEŠLA?" ,,Jak to mám vědět? Když odcházela říkala jenom že něco totálně dosrala a pak nevím, odešla" ,,DOPÍČI!" Zařval jsem a běžel zas rychle dolů a z baráku, ale bylo pozdě, Adél už tam nebyla.

Tak je tu další část. Slíbila jsem že udělám delší. Tahle má 1196 slov. Doufám že se líbí. Jo a jinak....děkuju moc za aktivitu, miluju vás...

I hate my brother!Where stories live. Discover now