//4//

3.3K 71 4
                                    

Ještě chvilku jsme si povídali, ale pak už zazvonilo na hodinu, tak jsem šla zpátky k Paytonovi. Zrovna byla hodina Němčiny, která mi apsolutně nejde! Asi v půlce hodiny do mě Payton začal kopat. ,,Nech toho!" pošeptala jsem mu. Ale on nepřestal. Tak jsem do něj kopla tak, že se zakejval celej stůl. ,,Jau" ,,Karma" Byla jsem ráda že mě učitelka za hodinu ani jednou nevyvolala. Když skončila hodina, s Riley jsme šli na záchody. Dělali jsme tam strašný píčoviny. Zamkli jsme se v jedny kabince a dělali různý zvuky, nebo jsme šahali do hajzlu, fuj, ale já se málem počůrala smíchy, když Riley dávala do toho hajzlu ruku, tak jsem spláchla. Ale stejně jsem měla karmu, protože to otřela o mě. Když zazvonilo zas na hodinu, rychle jsme runovali do třídy. Jak jinak, přišli jsme pozdě. Pořád jsme se smáli jak dva kokoti. Rychle jsem vzala za kliku a otevřela dveře. Všechny pohledy směřovali na nás. Všichni se nám začli smát, protože jsme byli total mokrý. Učitelka nám nic neřekla jenom kývla hlavou, aby jsme si šli sednout. Když jsem si sedla, tak se mě hned Payton začal vyptávat. ,,Kde jste byli?" ,,Na záchodech" ,,Co ste tam dělali?"
,,Tyvole co to je za otázku? Co se asi dělá na záchodě?" ,,No jako že jste úplně prochcaný" ,,No...😂" ,,Co no?" ,,My jsme dělali píčoviny" ,,Jsem si všiml" Pak už držel hubu. Když uběhli všechny hodiny, a docela se divím, šlo to v pohodě, tak jsme šli na oběd. Sedla jsem si s Paytonem, Jacksonem, Dylanem, Riley a ještě s nějakýma klukama, ale ty jsem neznala a nebavila se s nima. Seděla jsem na kraji stolu vedle Riley a naproti mě byl Pay. Smáli jsme se tam, dělali blbosti a prostě žraly. Po chvilce ke mě přišla nějaká holka. Myslím že to byla Loren. Ta děvka. Koukla jsem se na ní a v klidu se zeptala ,,Copak potřebuješ?" ,,Tohle" A vlepila mi facku. Celá její partička, která seděla kousek od nás, se začala smát. Ostatní zmlkli a koukali na nás. Já si to nenechala líbit, od nějaký děvky. Tak jsem se pomalu zvedla a stoupla jsem si naproti ní. Byla jsem vyší. Koukla se na mě nechápavým pohledem jakože Co dělám? Chvilku jsem ji koukala do toho zmalovanýho ksichtu, ale pak jsem ji vlepila takovou facku že se svalila na stůl kterej byl za naším stolem. Všichni na mě koukali. Asi se jí ještě nikdo nepostavil. Wtf ale proč? Takový nicce. No comment. V klidu jsem si zase sedla a dělala že nic. Loren se tam válela na něčím stole a držela se za tvář. Pak ale utekla.
,,Tak ty jsi ji to dobře nandala" Řekla mi Riley a poplacala mě na rameni. Payton a ostatní kluci na mě koukali s otevřenou pusou. ,,Co je?" ,,N-nic" Řekl Payton a koukl se na Loren partičku. Ta byla zamrzlá a vůbec nevěděli co se právě stalo. Pak už jsem to nějak neřešila, šla jsem s "mojí" partou odnést tu sračku kterou jsem nedojedla a šli jsme ke skříňkám. Tak jsme si vzali věci, dali tam učebnice a běželi už ze školy. ,,Adél pojedeš semnou?" Zeptal se Pay. ,,Tak s kým jiným" ,,Pravda"
,,Tak pa Riley" Řekla jsem, obejmuli jsme se a já šla za Paytonem, kterej už šel napřed. Když jsem ho doběhla už byl u auta. Zas mi otevřel dveře, džentlmen😏. Jenom jsem se na něj usmála a nasedla. Asi ve čtvrtce cesty Payton pronesl ,,Hey tý Loren si to fakt nandala, nevěděl jsem že jsi taková😏" ,,Sis myslel že se tam rozbrečím a pobřežím na záchody?"
,,Popravdě jo myslel, protože to udělala každá holka když ji Loren vrazila" ,,Tak já taková nejsem"

Je tu další čaaaaast! Doufám že se líbí!
Dnes bude asi ještě jedna😊

I hate my brother!Where stories live. Discover now