//3//

3.4K 75 8
                                    

,,Paytoneeeee" ,,Promiň já musím!" A začal mě líbat. Líbá tak dobře a sladce, je tak strašně těžké se od něho jen tak odrhnout. Ale i tak jsem to musela udělat. ,,Paytone já nemůžu" ,,Adél...proooč? Co ti v tom brání?" ,,Brání my v tom to, že naši rodiče spolu chodí!" ,,Noa?" ,,Jdu se převlíknout 😒" Ale Payton ze mě neslezl. ,, Můžeš ze mě slézt? Už nemáme moc času!" Koukal se na mě sklamaným pohledem. Abych řekla pravdu....chtěla jsem ho... STRAŠNĚ MOC! Ale prostě to nejde. Co by na to řekla moje máma? Payton ze mě slezl a já už chtěla jít nahoru, ale on je prostě tvrdohlavej pařes, takže mě chytl za ruku, hodil si mě zepředu na sebe a já si obmotala nohy kolem jeho pasu. Tohle mi nevadilo😊. Šel semnou nahoru do mého pokoje, tam mě položil opatrně na postel a šel do svého pokoje. Já se převlékla, namalovala, vyžehlila si vlasy, vzala batoh a šla dolů. ,,Co ti tak tr- uuuuu jinačí kočka" ,,Drž hubu😑" ,,Tak pojď" Šli jsme k Paytonovo autu. Pan džentlmen mi normálně OTEVŘEL dveře abych se nemusela namáhat. ,,Díky😏" ,,Není zač čiči🥵😏" ,,Na to už jsem mu nic neřekla, protože jsem věděla že mě stejně neposlechne. Jeli jsme nějakých 7 minut. Celou cestu jsme si povídali, smáli se atd. Zjistila jsem že když se chová normálně, jako můj bratr, tak je strašně super😊 Ale stejně je sexy jak dva keksy🥵. Když jsme přijeli ke škole všichni na nás čumeli.
,,Paytone?" ,,Noooo?" ,,Proč na nás všichni čumí?" Zeptala jsem se kdyz jsme byli pomalu u hlavních dveří. ,,To bude tím že jsem slavnej čičinko🥰" ,,Tak to jooo😏" Po chvíli mě zastavila předpokládám že to byla ředitelka. Paytonovi jsem řekla že se uvidíme ve třídě a on si šel svoji cestou. Ředitelka mě vzala do její kanceláře a říkala mi tam různý kokotinky, jako je školní řád, atdddd. Skoro vůbec jsem ji neposlouchala. Jenom jsem ji vždycky přikývla. Když konečně dokvákala, tak mě odvedla ke skříňce. Mezi tím co jsem si dávala věci do skříňky tak zazvonilo. Pak mě ředitelka vedla ke třídě. ,,Takže děti, máte tu novou spolužačku, buď tě na ní hodný" A naznačila mi abych šla do třídy. Když jsem vešla do třídy, všechny pohledy směřovali na mě. Hned jsem slyšela věty jako jsou: ,,Hmmm jaká sexy" ,,Hey ta bude moje" ,,O kurva🥵". Když učitelka řekla ať si sednu k Paytonovi, vytvořil se mi úsměv na tváři. Sedla jsem si k němu a začala si s ním povídat. On mi začal popisovat lidi z téhle třídy např.:
Chase je někdy kamarád, ale dokáže zlomit holce jednoduše srdce a nebo udělat ze života peklo. Jackson je kamarádskej, ale pěknej úchyl. Dylan je fajn, dokáže opravdu milovat. Riley je hodná holka. Dokáže každého rozesmát. S Charli se dá skamarádit, ale nemusí to vyjít, někdy je to pěkná mrcha. Loren je největší děvka na škole, myslí si jaká je krásná, no prostě ego UPPPP. A má malou partičku která ji ve všem pomáhá. Když skončila hodina Payton mě zavedl k nějaké holce. ,,Jeee ahoj Adél, jsem Riley" ,,Ahojky" Hodně jsem se s ní skamarádila, je fajn. Seděli jsme tak v lavici a povídali si. ,,Počkej, počkej a Payton jeeee? Vy spolu chodíte?"
Já jsem nic neřekla a chytila strasnej záchvat smíchu. ,,Coje?" Zeptala se nechápavě. ,,T-to je můj bratr🤣🤣🤣 nevlastní 😂😂😂" ,,Ahaaa😂"

Tak tady je ještě jedna část😊jinak strašně bych chtěla poděkovat Tvojenocnimurazlato ,protože mě podporuje od té doby co jsem začla psát, takže dekujuuuuu💖 A taky anett_bohackova děkujuuu 💖

I hate my brother!Where stories live. Discover now