//19//

1.9K 51 10
                                    

Ráno když jsem se probudila, jsem si hned jak jsem si promnula oči, mi došlo, že dnes přiletí Joe. Utíkala jsem si pro věci ke skříni a pak jsem si to tůrovala do koupelny. Tam jsem udělala veškerou hygienu a utíkala dolů. Payton asi ještě chrápal. Vzala jsem si býlí jogurt s křupkama a šla koukat na televizi. Koukala jsem na déčko(😏). Když jsem dopapkala, koukla jsem se na hodiny a bylo 10:43. Uklidila jsem nádobí do myčky a utikala nahoru. Když jsem utíkala do schodů, najednou jsem narazila do Paytona, kterej běžel ze zhora. Jenom jsme si navzájem koukli do očí, do kterých jsme koukali asi 2 minuty v kuse, ale pak jsem se probrala začala zas utíkat nahoru. Tam jsem si dodělala ještě nějakej sexy makeup a nakulmovala vlasy. Vzala si kabelku do které jsem si vzala jenom mobil, peněženku a klíče. Nic jiného. Když bylo 11:33 seběhla jsem schody a šla do obýváku, kde byl Payton. Seděl na gauči a hrál na PlayStationu. Šla jsem naproti němu a koukla mu zas do očí. On zvedl svůj pohled od televize na mě. Nechápavě se na mě koukl a já si sedla vedle něj. Chvilku jsme tam tak bezslovně vedle sebe seděli ale pak jsem řekla ,,Snad ti nezlomí srdce" A koukla na něj. Plácla ho po rameni, zvedla se z gauče a odešla.

Pohled Paytona

Koukla se mi do očí poplácala mě po rameni a odešla. Seděl jsem tam jak pecka a přemýšlel kam mohla jít. To co řekla mě zarazilo....pak mi došlo....že jsem ji vlastně stratil.....že jsem po dlouhé době někoho opravdu miloval....a teď to vůbec neřeším.
Jenom jsem seděl a pořád přemýšlel a pak
,,JOE!" Zakřičel jsem a odběhl do pokoje.

Pohled Adél

Vyšla jsem z baráku a zavolal taxíka. Ten mě odvezl na letiště a já se šla podívat, kdy má přiletět letadlo z New Yorku. Jop Joe má přiletět z New Yorku. Řekla mi to předtím ještě Avani. Koukla jsem se na tu tabuli a viděla 12:00. Sedla jsem si na prdel a čekala. Když už bylo 11:57, šla jsem si stoupnout někam tam, odkud má přijít. Víte v čem byl problém? Avani mi řekla jenom to, že bude mít černý oblek a černý klobouk. Nic víc. Po chvilce už začali vycházet lidi. Pořádně jsem si prohlédla skupinku lidí, která tam šla a viděla ho. Viděla jsem někoho, kdo měl černý oblek a černý klobouk. Byl tam takovej jedinej. Já se držela plánu. Dělala jsem že na někoho čekám a pak šla naproti němu. Když jsem od něj byla asi už jenom metr, znervózněla jsem. Ale už jsem to nemohla odvolat. Schválně jsem mu nabourala do ramena.
Otočili jsme se na sebe a koukli do očí.
,,Oh omlouvám se, nechtěla jsem" Řekla jsem jakože mě to strašně mrzí. On se hned na to jak jsem to řekla usmál. Asi mě poznal. ,,To je v pořádku😏" Chvíli jsme tam stáli jako bez duše, ale pak jsem jakože šla pryč. ,,Počkej, počkej" Řekl a chytil mě za ruku. Já se na něj koukla.
,,Nemáš teďka čas? Nezašla by jsi někam?"
,,A kam?" ,,Třeba na kafe?" ,,Jasně ráda"
Řekla jsem, usmála jsem se a následovala jsem ho.

Jo, tak tady je dalsiiiii😚doufám že vás to pořád baví, protože mě to přijde nudný.

I hate my brother!Kde žijí příběhy. Začni objevovat