//5//

3K 80 14
                                    

Když jsme přijeli domu, rodiče tam ještě nebyli. Běžela jsem do svého pokoje a Payton šel asi taky do svého. Převlékla jsem se do něčeho pohodlnějšího a lehla na postel. Chvilku jsem byla na sociálních sítích. A zničeho nic jsem usla. Když jsem se probudila šla jsem do kuchyně a něco kuchtila. Najednou mě někdo obejmul ze zadu. Byl to Payton. Rychle jsem se otočila a hned ho políbila. Chytila jsem ho kolem krku a on mě vysadil na linku. Držel mě kolem pasu a pořád jsme se líbali, ale najednou.....jsem se probudila. ,,To byl jenom sen? Jo byl...." Řekla jsem si pro sebe a koukla na telefon. Bylo 16:54. Šla jsem se podívat kde je Payton. Šla jsem do jeho pokoje, tam nebyl. Šla jsem teda dolů. Koukla se do kuchyně. Nebyl tam. Tak jsem se šla kouknout ještě do obýváku. A tam byl. Spal na gauči. V televizi byl puštěný nějaký film, takže u toho asi usnul. Sedla jsem si vedle něho na gauč koukala na něj. Spadl mu pramínek vlasů do obličeje. Já nemohla odolat. Přiblížila jsem se k jeho obličeji a dala mu pramínek vlasů zpátky. Z ničeho nic mě chytl a obejmul mě, takže jsem byla na něm. ,,Nevěděla jsem že nespíš😂" ,,Líbí se ti moje vlásky viď?" Zeptal se v objetí. ,,Víš že docela i jo" On se jenom uchechtl, ale nepřestal mě objímat.
,,Víš co mě strašně mrzí Adél?" ,,Nevím"
,,Že jsi moje sestra" Já se jenom zasmála a slezla z něj. On se zamračil, překřížil ruce na prsou a dělal uraženýho. ,,Jo takže jseš urazenej jo? Tak já jdu do skate parku sama no🤷" ,,Co?!" Řekl, hned se zvedl a běžel nahoru. Já si šla taky nahoru pro skate. Když jsem přišla zase dolů, Pay už tam čekal. Šli jsme do předsíně a já se totálně zasekla. Nevěděla jsem jaké boty. Stála jsem tam před botníkem nevěděla.
,,Co se děje?" ,,Já nevím jaké boty🤷"
,,Tyvole😂 vem si tyhle vansky" ,,Okey"
Vzala jsem si vansky a vyrazili jsme. Šli jsme asi 10 minut. Celou cestu jsem Paytonovi říkala co jsme dělali s Riley na těch hajzlech a on se mohl pochcat. Když jsme tam došli začali jsme hned jezdit. Dělali jsme různé triky atd. Ale pak přišla Loren a její partička😒. ,,Ahojky Adél😏"
,,Jdi do píči Loren" Řekla jsem a chtěla se rozjet. ,,Si hraješ na drsnačku jo?" ,,Já? To spíš ty😂" ,,Já si na nic nehraju, protože já drsná jsem" ,,Jo? Tak mi ukaž něco na skatu😂" Všechny její služky se na ní nervózně koukli. Payton tam mezitím jezdil. ,,Neumíš to viď?" ,,No já-" ,,Protože si umíš jenom zmalovat ksicht, aby jsi vypadala jak barbie, ale já ti říkám, že takovou barbie by si nikdo nekoupil😂"
Koukala na mě s vykulenýma očima a pak mi vzala skate a šla k rampě. ,,Pozor ať ti neuletí řasy jo?" Zařvala jsem na ní když byla u rampy. Než se rozjela tak ke mě zrovna přijel Payton. ,,Hey co dělá?" ,,Chce být drsná víš" ,,😂😂😂😂" A bylo to. Loren se rozjela. Jela asi půl metru a pak se total rozmrdala. Já tam chytila takovej záchvat že jsem nevěděla kdo jsem. Přišla ke mě s odřenýma kolenama, skate hodila vedle mě na trávu kde jsem se válela smíchy. Payton dělal úplně to stejný. Když jsme se uklidnili a zvedli, zjistili jsme že už tam nikdo není. ,,Uuhuuu tak to bylo dobrý 😂" Řekla jsem a pořád se smála. ,,Ta se dobře rozmrdala😂" Když to Payton dořekl zase jsem chytila záchvat😂. Ještě chvilku jsme jezdili, pak jsme si sedli vedle sebe na trávu a koukali na západ slunce. Bylo ticho. Ale pak Payton řekl větu která mi zastavila srdce.

Další část bude až zítra. Musím si to ještě pořádně rozmyslet😏 Co si myslíte že řekne?

I hate my brother!Where stories live. Discover now