//6//

3K 74 9
                                    

,,Miluju tě Adél" Řekl s naprostým klidem a pořád koukal na západ slunce. ,,Cože?"
,,Miluju tě od té doby co jsem tě poprvý viděl, já vím já vím známe se ani ne 2 dny, ale já poprvý zažil lásku na první pohled" Řekl a podíval se mi do očí. ,,Opravdu?"
,,Opravdu Adél" Stekla mi po tváři horká slza. ,,Proč pláčeš?" ,,Taky tě miluju Pay" Vyhrkla jsem ze sebe a skočila něj. Nic neřekl jenom mě objal a já cítila jak jeho slzy mi dopadají na rameno. Když jsem se od něj odtáhla utřela jsem mu slzu a jemně ho políbila. Bylo to poprvé co jsem ho políbila JÁ a byl to krásný pocit. Seděli a povídali si jsme tam tak asi ještě dvě hodiny dokud jsem se nekoukla na mobil.
,,Pay ono je 22:04" ,,Tak pojď, půjdem domů" Řekl zvedl mě a vzal za ruku. Vůbec jsem neřešila co mi na to řekne máma. Bylo mi to nějak tak jedno, ale pořád jsem nevěděla jestli dělám dobrou věc.....Když jsme přišli domů, bylo všude zhasnuto a bylo úplný ticho. ,,To ještě nejsou doma?" Zeptala jsem se Paye. ,,Už by měli být, třeba si šli lehnout" ,,Asi jo"
,,Máš hlad?" ,,Dal bych si něco😏" ,,Ty jseš úchyl Paytone to je strašný😂" ,,Já jsme úchyl jo?" Řekl vzal mě na záda a skočil semnou na gauč. ,,Jo jseš😂" Začal mě lechtat. ,,Neeee Paytoneee! Doooost! Já se počůrám!" Když asi po 3 minutách přestal koukl se mi do očí a dal mi rychlou pusu. Pak se hned zvedl a sprintoval si to nahoru a já hned za ním. Běžel do mého pokoje, skočil mi na postel a dal si ruce za hlavu. ,,Co děláš?" ,,Čekám v tvý posteli a na tebe" ,,Tak to si ještě počkáš, protože se jdu vysprchovat" ,,Chtěla si říct - Pojď semnou, jdem se osprchovat" ,,Ne takhle jsem to říct nechtěla😏" ,,Jdu s tebouuuu!" Řekl a běžel do mé koupelny. ,,Ach jo😂"
Když jsme se osprchovali, tak jsem nám dala ještě masky a dělali jsme blbosti.

(Ta fotka je tak cute, já ji sem musel dát😂)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

(Ta fotka je tak cute, já ji sem musel dát😂)

,,Pojď to už sloupnout" Řekla jsem Paytonovi a šla zas do koupelny. Když jsem viděla jak to Paytonovi nejde sundat a kňučí u toho jak pes tak jsem mu to šla sloupnout já. ,,Au" ,,Vždyť to nebolí"
,,Bolí!" ,,😂😂😂" Když jsem mu to celé sloupla šli jsme do mé postele. Lehli jsme si vedle sebe a koukali na sebe. Natáhla jsem ruku a zas mu dala pramínek vlasů zpátky. ,,Máš hezký vlasy" Pronesla jsem když jsem si s nimi začala hrát. On nic neřekl, přitáhl si mě k sobě, objal a tak jsme usnuli.

Moc se mi tahle část nelíbí😬 možná jí vymažu a udělám něco jiného, no je to podle vás. Jinak strašně děkuju za tak krásný komentáře😭jste fakt úžasný!❤️

I hate my brother!Kde žijí příběhy. Začni objevovat