//1//

5.7K 93 9
                                    

,,Proč jsi mi to sakra neřekla dřív?" ,,Adél... uklidni se..." ,,Já se mám uklidnit?" S těmito slovy jsem utíkala do pokoje a práskla jsem dveřmi. ,,Proč já? Doprdele, KURVA!" Abych vás uvedla do příběhu....před nějakými 20 minutami, mi moje matka řekla že si našla nového přítele a že se budeme za týden stěhovat. Ano našla si přítele když před nějakým čtvrt rokem mi umřel táta. A ona si hned našla jiného borce. Začala jsem si teda balit, protože jsem věděla že s mojí tvrdohlavou matkou už se nemá cenu hádat. Když jsem si do kufru skládala poslední mikinu, do mého pokoje přišla máma. ,,Adél...., oh ty už si balíš, jsem ráda že jsi to nějak vzala. A ještě jsem ti chtěla říct, že Mike (mami novej přítel) má i syna" ,,COŽE?!" ,, Doufám, že spolu budete vycházet" A odešla. ,,To si dělá prdel?! Takže já budu mít nevlastního bratra?!" Když jsem zavřela druhý a poslední kufr, říkám vám nebylo to vůbec jednoduchý, tak jsem si je dala do rohu pokoje a šla dolů za mámou. Slyšela jsem že s někým telefonuje. ,,Takže můžeme už zítra? Jo Adél už má asi taky zbaleno, dobře uvidíme se zítra. Paaaa" ,,Kdo to byl?" ,,Je Adél ty jsi tady, to byl Mike, říkal že můžeme přijet už zítra" ,,A co moje kamarádi?! A škola?!"
,, Adél, nemusíš se bát, najdeš si nové kamarády a ze školy jsem tě už odhlásila"
,,Ach jo, jdu spát nemám náladu, dobrou!"
,,Dobrou noc"

Ráno jsem se vzbudila a moje kroky směřovaly do kuchyně. ,,Dobré ráno" řekla máma když jsem otevírala ledničku. Nadskočila jsem z toho jak jsem se lekla.
,,Mami, strašně jsem se lekla" Máma nic neřekla jenom se zasmála. Udělala jsem si lívance a polila je javorovým sirupem a na to dala borůvky. ,,Adél, až dojíš, tak se běž převléknout a vyrážíme" ,,Jooo" řekla jsem otráveně s plnou pusou. Když jsem dojedla dala talíř na linku a běžela se převléknout a trochu se namalovat. Pak jsem vzala kufry a šla zas dolů kde už na mě čekala mamka s klíčema od auta v ruce.
,,Můžem?" ,,Jo" Šli jsme k autu, já si hodila kufry do kufru, kde už byli mamky kufry😂. A šla si sednout na místo spolujezdce. Skoro celou dobu bylo ticho. ,,Jo a ten kluk se jmenuje Payton" ,,Hm super" ,,Adél nebuď naštvaná, já vím že jsi nechtěla, ale tam začneme nový a lepší život" ,,No nevím jestli bude úplně lepší🙄" ,,Adél!" Jenom jsem prokroužila očima a zbytek cesty bylo ticho. ,,A jsme tady" Zastavili jsme u obrovské vily. To mi trochu zvedlo náladu, ale pořád jsem byla nasraná. Se 100%ní nasraností jsem vystoupila z auta a viděla u té vily nějakého chlapa. Předpokládám že to je Mike. Vzali jsme si kufry, zamkli auto a šli směrem k vile. ,,Ahoooj Miku" řekla máma a dali si pusu. Bylo mi doslova na blití.🤮
,,Jeee ahoj, ty budeš určitě Adél" řekl úplně slizkým hlasem. Bylo vidět, že se snažil být hodný a milý. Ale nepovedlo se mu to. ,,Jo to jsem" řekla jsem otráveným hlasem.
,,Pokoj máš nahoře a je-" Nedořekl to, protože už jsem šla nahoru. ,,No fuj, ten hlas? Slimák tvl" Řekla jsem si pro sebe a otevřela první dveře které jsem nahoře viděla. Myslela jsme si že to bude můj pokoj. Em...nebyl. Stál tam nějaký kluk jenom s šedýma teplákama zády ke mě. Když uslyšel zvuk dveří otočil se. ,,Sorry" řekla jsem a chtěla odejít. ,,Počkej" řekl a já se pomalu otočila zpátky na něj. ,,Ty budeš určitě Adél😏" ,,Jo to jsem, ty budeš určitě Payton" ,,To jsem" když to dořekl šel ke mě blíž a ze zhora až dolů si mě pořádně prohlédnul. Udělala jsem to stejný. Má tak krásný hnědý vlasy.....počkat co? Co to říkám, tyvole Adél prober se! ,,No nic, ehm nevíš kde je můj pokoj?" ,,Vedle mě, nalevo" ,,Dík" Přišla jsem do pokoje a spadla mi brada. Bylo to tam tak krásné, velké a hlavně ČISTÉ! Začala jsem si vybalovat. Když jsem si dávala poslední kusy oblečení do skříně, slyšela jsme jak se otevírají dveře od mého pokoje. Když jsem se koukla kdo to je, byl to Payton. ,,Co chceš?" Zeptala jsem se hnusně. ,,Chci se sblížit s mojí sestřičkou😏" ,,A jak?" Zeptala jsem se když jsem dávala poslední triko do skříně. Přišel ke mě blíž. Kurva on je tak hezkej. Naše obličeje byli u sebe TAK blízko. Koukali jsme si do očí. Ale pak jsem šla od něj a sedla jsem si na postel. ,,Tak jak?"

Máme tu novej příběh. Tamten ještě dodělám, ale dochází mi tam nápady. Doufám že se začátek líbí😏

I hate my brother!Where stories live. Discover now