//12//

2.2K 55 3
                                    

Sobota

Pohled Paytona

Ráno mě probouzely jemné polibky. Jenom jsem zabručel a přitáhl si ji k sobě.
,,Pay, musíme vztavat, dnes nás vyzvedne Charli a ostatní v 12:00, pojedeme na nějakou chatu" Hned jak to dořekla jsem otevřel oči a viděl nádhernou dívku s dlouhýma rozčesanýma vlasama a modrýma očima. Ano byla to Adél. ,,Jako i já" Zeptal jsem se jí. ,,Jasně že i ty"
,,Ah😳🙁" ,,Děje se něco?" ,,No víš, já a Charli nejsme kamarádi, vydržíme spolu maximálně 5minut" ,,Aha, ale to přežiješ, nebudeš se s ní bavit a kdyby ti něco říkala tak ji budeš ignorovat" ,,Tak dobře" Řekl jsem a dal jí pusu.

Pohled Adél

Dal mi pusu a já z něj slezla. Šla jsem udělat snídani. Bylo okolo 10:00, takže ještě pohoda. Udělala jsem tousty se zeleninou a dala je na stůl. ,,Payyyy snídaně!" ,,Už běžím!" Zakřičel na mě ze zhora a já už slyšela dupání na schodech. Když jsem přinášela džus, Payton už byl za stolem. Dělali jsme u jídla zase blbosti, třeba jsem spadla ze židle a chytili jsme oba záchvat smíchu, pak Paytonovi zakončilo a začal se dusit🤣. Když jsme dojedli šli jsme si zabalit. ,,A na kolik dní tam budem?" Zeptal se Pay. ,,Avani říkala do ty doby dokud se to s tím borcem nevyřeší" ,,Ok"
Zabalili jsme si věci tak na 14dní. Dali jsme si kufry dolů a sedli si na gauč. Bylo 11:11.
,,Co budem dělat?" Zeptala jsem se. ,,Jdem si zahrát?" ,,Klidně" Hráli jsme GTA 5. Byla to strašná prdel. Ale najednou se rozezvonil zvonek. ,,To bude asi Charli" Řekla jsme a šla otevřít. A taky že to Charli byla. Pozdravili jsme se a já šla pro Paye.
,,PAY! Pojď! Už jsou tady!" Zakřičela jsem a vzala svůj kufr. Obejmula jsem se se všema a dala si kufr do auta. Po chvíli přišel i Pay, dal si taky kufr do auta a sedl si vedle mě. Já seděla u okýnka. Všimla jsem si že Payton na Charli nehodil ani oko. Asi mu hodně ublížila. Jeli jsme asi 50 minut a pak jsme vystoupili u chaty. No chaty....ona to byla spíš vila. Daly jsme si dovnitř věci a šli se rozdělovat pokoje.
,,Takže je nás tu sedm, kdo si zabírá pokoj pro jednoho?" Zeptala se Avani. ,,JÁ!" Vykřikl Bryce a hned utíkal nahoru do patra. ,,Okey, takže já budu s Addison, Charli s Jadenem aaaa Adél s Paytonem" Oznámila zase Avani a všichni se rozešli do svých pokojů. S Paytonem jsme šli taky do svýho pokoje. Když jsme otevřeli, viděli jsme velkou postel, byl tam otevřený velký šatník a ještě jedny dveře. To jsem předpokládala že to bude koupelna. A taky že byla. Byl tam velký sprchový kout a taky i vana a umyvadlo, nějaké skříňky atd. Vybalili jsme si a šli zpátky dolů. Dole už všichni čekali. ,,Pojďte sedněte si" Řekl Jaden a ukázal na malej gaučík, kterej byl naproti obrovskému kde seděli ostatní.
,,Takže Adél, pozítří přiletí už Joe, takže začne náš plán. Budeš tam JAKOŽE na někoho čekat a až ho uvidíš, budeš muset být co nejvíce v jeho blízkosti. Pak do něj schválně narazíš a seznámíte se, nebude to tak těžký jak se zdá" Řekla Avani a usmála se. ,,Ok😬🙁" ,,Cože? Takže ona se bude seznamovat s chlapem, kterej ji chce zabít? Vždyť se do ní akorát zamiluje?!" Řekl Pay naštvaně. Všichni se na sebe podívali. ,,Ehm taky že o to jde😬" Řekla Addison. ,,COOOO?" ,,Tak chceš aby Adél chcípla?" ,,Ne to ne al-" ,,Tak vidíš"

Chtěla bych vás poprosit o názor na tenhle příběh😙líbí se vám vůbec? A jenom chci upozornit, pořád to nebude takhle ťuťuňuňu. (Konkrétně myslím s Paytonem)😬🤣😍

I hate my brother!Where stories live. Discover now