//14//

2K 54 4
                                    

Asi po 5. vteřinách jsem už byla ve vodě. Když jsem se vynořila viděla jsem Paytona jak se popadá za břicho smíchem.
,,Tyvole! Hajzle!" Zařvala jsem a on se přestal smát. ,,Jak jsi mi to řekla?" ,,Hazle!"
,,Tak, a já tě jdu utopit!" Řekl a skočil zamnou. Když se vynořil řekla jsem:
,,Můžeš to zkusit😏" A hrála si na drsnou, jakože by mě nikdy nepotopil. Ale to jsem si myslela blbě. Hned jak jsem to dořekla, jsem byla pod vodou. Začali jsme tam dělat blbosti. Všichni ostatní taky dělali píčovinky. Když už mi byla zima, vylezla jsem z vody a šla na ručník. Když jsem si sedla, viděla jsem že ke mě jde i Payton.
,,Už je ti zima?" ,,Jo, docela jo" ,,Chceš mojí mikinu?" ,,Jo, prosím" Dal mi svoji mikinu a sedl si vedle mě. ,,Kolik je?" Zeptala jsem se. Pay vytáhl mobil z batohu a podíval se.
,,16:18" ,,Nepůjdeme už?" ,,Jo, dobře" ,,Hey lidi, my už jdeme zpátky, jdete taky?" Zakřičel Pay na ostatní, kteří byli ještě pořád ve vodě. ,,Neeee! My ještě neee!" Zakřičeli nazpátek a my jsme si začali balit. Po cestě mě Pay držel kolem pasu a povídali jsme si. ,,A ty a Charli? Jste kamarádky?" Zeptal se mě Pay a prohrábl si svoje mokré vlasy. ,,Ale jo, pro mě je fajn" Když jsme přišli, já jsem si šla vyfénovat vlasy a Payton se šel převléknout. Když jsem přišla zpátky do pokoje, Payton měl na sobě jenom šedé tepláky. Vypadal takkkk sexyyyy. A ještě s tima mokryma vlasama🥵🥵🥵. Ležel na posteli a koukal do mobilu tak jsem skočila za ním. V té koupelně jsem se už i prevlékla. Měla jsem na sobě volné tričko a
uplé kratásky. Když jsem na něj skočila hned mě převalil pod sebe a začal mě pusinkovat všude po obličeji.
,,P-pay-yton-ne, PŘESTAŇ!🤣" Řekla jsem a on přestal. ,,Proč? Tobě to snad vadí?"
,,A víš že ani ne?" Řekla jsem, přitáhla jsem si ho k sobě a začala líbat. Samozřejmě že spolupracoval. Líbali jsme se asi 2 minuty, do té doby, než nám nedošel vzduch, pak jsme se od sebe odlepili. ,,Víš že líbáš strašně krásně?" Pronesl Pay, a já se sladce usmála. ,,To ty taky broučku" Hned jak jsem to dořekla, tak jsem si ho zase přitáhla a dala mu dlouhou pusu. Pak jsem se nějak dostala z pod něj a vyskočila z postele. ,,Co budem dělatttttt?" Zeptala jsem se a začala chodit po pokoji. ,,Půjdem něco uvařit?" Navrhl Pay a taky vyskočil z postele. Já nic neřekla a běžela z pokoje, dolů. Začala jsem v kuchyni vyndavat potřebné věci na palačinky.

O 10 minut později

,,Kurva Paytone! Ta mouka je celá na mě! Měla být v té misce!" Řekla jsem naštvaně.
,, Promiň zlato, to bylo omylem" Řekl vystrašeně. ,,Jo omylem? Já ti ukážu omylem" A vzala jsem celý pytlík mouky a vysypala mu to na hlavu. Pak jsem vzala dvě vajíčka a taky mu to rozmrdla o palici.
Payton na mě jenom koukal s otevřenou pusou a pak řekl: ,,Chceš obejmout?😊🥰"
,,Né díky!" ,,Co? Ty nechceš obejmout svýho kluka?😟😔" Když jsem viděla jeho obličej, skočila jsem mu do náruče a dala si nohy na jeho boky. ,,Miluju tě Pay" ,,Já tebe víc!" Řekl a dál mi pusinku🥰

Takže je to trošku kratší, ale mám zítra naplánováno, že bych další část udělala zítra s kamoškama až budem venku🥰
Tvojenocnimurazlato co na to říkáš?😊

I hate my brother!Where stories live. Discover now