//30//

1.6K 46 9
                                    

Asi po 4 hodinách, co já se koukam na televizi a Payton spí, uslyším vrzání/ skřípání schodů. Nakloním se abych viděla jestli Payton opravdu jde, anebo jestli se mi to zdálo. Ano opravdu šel a byl jenom v boxerkáááách🤤 Dělala jsem že jsem si ho vůbec nevšimla a rychle si lehla, jakože koukam na film. (Btw, jsem zádama ke schodišti). Najednou se objeví ruce na mé hrudi, já je jemně pohladím a pořád koukám před sebe. Payton mi začal dávat jemné polibky na krk, ale pak přeskočil gauč a sedl si vedle mě. ,,No dobrý večer" Řeknu a zasměju se. ,,Ahojky" Řekne a natáhne se pro pusinku. Já se na něj podívám a dám mu pusu. On si mi lehne hlavou do klína a poklepe mě na stehně. Já se na něho znovu podívám, usměju se a dojde mi co chce. Začnu ho drbkat ve vlasech a on zavře očička. ,, Potřeboval bych ostříhat" Řekne a otevře oči. ,,COŽE?"
Vykřiknu a on sebou cukne. ,,NE!" ,,Ale jo, už je to strašný" Já mu dám malinkou facku, no nebo facku, to bylo takový poklepání na tváři, a zamračím se. ,,Tvoje vlasy jsou úžasný" Řeknu a on se krásňoučce usměje. Zas zavře oči a já mu začnu dělat malej drdůlek.

Začnu se smát a řeknu: ,,Sluší ti to😂"On otevře oči, nechápavě se na mě koukne, zvedne se a jde k zrcadlu které je na chodbě

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Začnu se smát a řeknu: ,,Sluší ti to😂"
On otevře oči, nechápavě se na mě koukne, zvedne se a jde k zrcadlu které je na chodbě. ,,Máš pravdu, sluší😏" Ozve se z chodby. Já se tam směju jako kokot. Když Pay přišel zas ke mě, svalil se na mě a obejmul. ,,Pay?" ,,Ano broučku?" Zabručel mi do mikiny a já začala vytahovat něco z kapsy. On na me zvedl hlavu a ja mu podala papír, kterej jsem našla dneska na rohožce. On si ho vzal do ruky, a začal číst.
,,C-co to je?" ,,Já nevím, dneska jsem to našla před dveřma na rohožce. ,,A od koho?" ,, Nevim" ,,Půjdeš tam?" ,,No já nevím, jako když je tam napsaný že mi radí, ať radši přijdu, tak radši půjdu" ,, Ale jedině SEMNOU!" ,,Sama bych nešla" Řekla jsem a dala mu jemnoučkou pusinku.

Celou dobu jsme koukali na televizi, jedli, mazlili se, pusinkovali atd. Když jsem přepínala v televizi další film, všimla jsem si času v rohu televize, -23:06. Už jsem tam ten film nedávala a poklepala Paytona na zádech(Ležel na mě). On na me zvedl hlavu a já oznámila: ,,Broučku už je 23:06"
,,Aha, tak se pojď připravovat" Řekl, dal mi pusinku na bříško a zvedl se že mě. Oba jsme utíkali do pokoje, se převléct. Vzala jsem si černé tepláky, Paytonovo dlouhé tričko a takovou podzimní bundičku. Pay si vzal taky tepláky, černý tílko a bundu. Udělala jsem si culík a mohli jsme vyrazit.

Zrovna jedeme po chodníku směrem k parku, držíme se za ruce a povídáme si.
,,Kdo myslíš že to je?" Zeptala jsem se a podívala se na Paye. ,,Já nevim" Odpověděl a už jsme se pomalu přibližovali k parku. Když jsme byli u první lavičky, zahlédla jsem nějakou osobu u další lavičky, asi 10 metrů od nás. Pořádně jsem stiskla Payovu ruku, on tu moji a pomalu jsme šli k té osobě. Ona už se pomalu zvedala a šla směrem k nám. Natiskla jsem se víc na Paytona a on mě chytil kolem ramen, abych byla víc v "bezpečí". Když jsem zaregistrovala pohledem tu osobu a rozpoznala jí, začala jsem extrémně panikařit. Samozřejmě jak, jinak, byl to Joe. ,,A-ahoj?" Řeknu vystrašeným hlasem a on je mě přišel blíž. Nic neřekl, odtáhl ode mě Paytona a chytl za ramena. Samozřejmě Payton ho ode mě hned odtáhl a dal mu pěstí. Už už se natahoval že mu ji vrátí, ale místo toho ji dal mě. Spadla jsem do bezvědomí. Nic jsem neviděla, necítila ani neslyšela prostě NIC.

Tak tady máte další část. Me se to popravdě vůbec nelíbí😩Ale samozřejmě to dodělám ❤️ Přemýšlela jsem nad tím, jestli udělám teda strašný nebo smutný/dojímající konec🤔No ještě se rozhodnu🌹❤️

I hate my brother!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ