80. fejezet

3.4K 148 85
                                    

- Liamnek kellett szó szerint kimentenie a vízből, ugyanis tetőztem a rekordomat, és immáron kétszer is majdnem ottmaradtam a tengerben. Ezek után Liam fenyegetett azzal, hogy ha nem nézek utána annak, hogy mi a fene okozta nálam a hirtelen pánikrohamot, ő megy, és kideríti a dolgokat- ezt mind ellenkezésem ellenére, sőt valószínűleg Louisnak is szólt volna, hogy tudja, kezeltetnem kéne magam.

- Még mindig nem a kedvencem ez a Liam gyerek...- vetem gyorsan oda, hogy Ally hallja mennyire nem vagyok kibékülve a felfuvalkodott rusnya fejével.- Na meg persze Zayn sem.

-Ezek után- folytatja Ally szándékosan figyelmen kívül hagyva a mérgelődésemet.- Liammel meglátogattunk egy pszichiátert. Pontosabban Liam meglátogatta, engem meg elhurcolt. Mindenféle játékot kellett kipróbálnom, meg persze beszélnem az érzéseimről, aztán ezerszer megkaptam, hogy nyugodtan sírjam el magam, ne fojtsam vissza az érzelmeim... mentek a percek, mígnem azon kaptam magam, hogy a nő ecsetelgeti nekem a pszichés problémáim, amik ide vezettek. Ezért végülis eljöttünk, Liam kikérdezett mi a szitu, és azóta nem hoztuk nagyon fel a témát.

- Vá-vá-várj!- Akadok meg.- Nem mondtad mi lett végülis az eredmény. Hogy miért... Tudod... Fulladsz hobbi szinten a vízbe.

- Hát azt- húzza el a száját- nem igazán hangoztatnám. Vagyis... nem akartam elmondani, eszem ágában sem volt még a témát is felhozni, de aztán beláttam, hogy ha tisztalappal akarok kezdeni, akkor ezt is el kell mondanom. Viszont most nem is tudom... Olyan nehzen akar kijönni a számon...

- Segítene, ha az ölembeülnél?

-  Szerintem az lenne a legjobb, ha kimennénk egy kicsit a friss levegőre.

- Amit az én babuskám akar- bólintok felpattanva a kanapéról. Mivel az éjszaka már javában zajlik, és Ally lánylétének hála a didergős fajtába tarozik, gyorsan kikaptam egy pulcsimat a szekrényből, nehogy megfázzon nekem.

- Ugye nem baj, hogy ha megfogom a kezed?- Puhatolózok az ajtót kinyitva neki.

Ally válaszként csak megfordul, és kezét nyújtva jelzi, hogy arra vár, hogy kulcsoljam már össze végre végtagjainkat. Amit én persze örömmel meg is teszek.

-Tudod babuska- vezetem őt a hűvös éjszakában a felhőtlen csillagos ég alatt. Most, hogy a legéjjelebbi órákban tartózkodunk kinn, a bolygók milliói varázsolnak idilli tájat körénk. Egy kicsit olyan nézni ezeket a felfedezetlen planétákat, mintha elvesztem volna az időben.- Annyira meg voltál ijedve, amikor kimondtad azt bizonyos nyolcbetűs szót. Pedig nem volt miért. Egy idő után már tudtam, hogy szerelmes vagy belém. Csak arra vártam, hogy kimondd.

- Értem én Harry, ezzel nincs is probléma. De mégiscsak, az ártatlanságom alapozódott azon a nyavajás szón. Csodálod hát, hogy úgy éreztem, életem legnagyobb hibáját követtem el?

- Igen, csodálom. Tudod miért? Mert egyáltalán nem ment tönkre az életed, miután kimondtad a szeretleket. Változott azóta valami? Nem. Egyedül az, hogy mi nem vagyunk együtt.

Ally nyitja a száját egy újabb ellenérv megvitatására, de hirtelen olyan gyorsan csukja vissza, hogy a fogai összekoccannak. Valami gondolat elragadta a figyelmét, és most előre bámulva elemezgeti azt. Mivel már ismerem őt, tudom jól mi jár a fejében.

- Ally felesleges volt attól tartanod, hogy elveszem a szüzességed- sóhajtok fájón látva, hogy ilyenek megfordulnak a fejében.- Belenentünk egy játékba. A játékot megnyertem, és megfektethettelek volna, de nem tettem. Egy az, mert nem erőszakolok nőket, kettő meg, hogy semmit nem tennék a te beleegyezésed nélkül. De semmit. Szerinted miért voltam veled mindig olyan óvatos a kádban? Miért nem mertem magunkrazárni az ajtót, vagy megérinteni valamid? Egyedül az esik rosszul, hogy mindezek ellenére te még mindig kinézted volna belőlem, hogy nem törődve veled egy gyors élvezetért megkeféltelek volna. Mondd hányszor kell még elmondanom, hogy több vagy, mint egy egyéjszakás menet?

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettWhere stories live. Discover now