42. fejezet

2.1K 91 7
                                    

Liam egy jóideje itt magyaráz nekem a tűző napon, a deszkán ülve. Bólogatok, mint aki minden szavát szivacsként szívja magába, de agyam teljesen ki van kapcsolva. Egyszerűen csak nem fog. Látom, ahogy mozog a szája, de ahelyett, hogy meghallanám szavait, elszórakozok ajkai vicces formáján. Néha olyan furán oldalra húzza a száját mint a rapperek. Nagy, dundi csuszalesője  van neki, amolyan igazi jó húsos. Maggienek biztos öröm lehet ilyen ajkakat falni. Bezzeg én. Nekem csak egy hímribanc szája jutott, aki valami tökéletesen ontja a hazug, ám de kecsegtető szavakat.

- Liam mit szólnál, ha beljebb mennénk a mélyvízbe és kifeküdnénk a napra? Nem kell szörföznünk vagy ilyesmi, csak lógatjuk a lábunkat a hideg vízbe és ott beszélgetünk.

- Azt hittem meg szeretnél tanulni szörfözni?- Zavarodik össze.

- Nem arról van szó- sóhajtok- inkább csak most nincs kedvem újra és újra ugyanazokat a mozdulatokat elismételni. Különben is, már egy hónapja gyakorlom ezeket a bébiszintű gyakorlatokat, mikor mehetünk már ki a nyílt terepre?

- Ha továbbra is ilyen ügyes vagy, jövő héten már megpróbálkozhatnánk egy kisebb hullámmal. Persze csak ha az idő is engedi, mert nem mindig fúj a szél.

- Hát jó...- adom be kedvetlenül derekam.- Akkor inkább gyakoroljuk tovább, hogy minél hamarább megtanuljak szörfözni.

.......................................

- Nem ülünk be valahova?- ajánlom fel a törölközőmbe bugyolálva Liamnek.- Most van kedvem enni egy adag sültkrumplit a Surf 'n stuffban. Lenne kedved hozzá?

- Bocsi Al, de már Maggie vár.- Rázza meg dejét Liam.- De máskor mehetünk ha lesz kedved.

- Oké, oké persze.- Integetek műmosollyal a távolodó Liamnek, aki egy percet sem akar késni az ő drágalátos barátnőjétől. Persze nekik kijár az igaz szerelem. Én meg beérhetem ilyen tetszkapcsolatokkal.

Ha Liam nem jön, nem jön. Akkor megyek én egyedül, bánom is én. A lényeg, hogy ne kelljen Louisszal szembetalálnom magam, mert gőzöm nincs hogy kéne őt kezelnem. Meg őszintén jelenleg nem is nagyon vágyom a társaságára. A tegnapi beszédstílusa után nem fogok elé mosolyogva menni.

- Szia Zayn. Mosolygok, mikor sorra kerülök a pultnál. Zaynen aranyos kis kötényke van, rajta a a Surf 'n stuff logójával. csak úgy sürög-forog a másik lánnyal a konyhában, ideje sem volt észre vennie engem.

- Szervusz Ally.- Lepődik meg látványomon.- A szokásos?

- Igen, egy adag sültkumpli tatármártással.

- Elvitelre?

- Ezegyszer nem.- Nevetek fel kínosan.- Itt eszem meg, ha nem baj.

- Harry nem jön?- pakol egy marék burgonyát egy fehér papírtálra.- Munka után mindig együtt szoktatok elmenni.

- Hát igen...- húzom el számat.- Most egy kis... szünetet tartunk?- bököm ki kínosan.

Szünetet... Hmm... Ezen még nem is gondolkodtam. Szabályos lenne szünetet kérni Harrytől? Ugyan, hisz az állítólagos megcsalásos ügy után ez a legkevesebb amit kiengesztelés gyanánt kérhetek. De ez lenne a jó megoldás? Ez oldaná meg a problémáim Harryre nézve? Hisz egy kis szünet alatt simán rendezhetem a dolgokat a fejemben és egyaránt a szívemben is. Tisztázhatom magamban az érzéseim, felülbírálhatom a taktikám. Aztán majd ha minden a helyén van, ha újult erővel fogok neki a kapcsolat helyrehozásának, akkor jelentkezem Harrynél, hogy mostantól minden mehet a szokásos kerékvágásban.

De ezek után mehet valaha is minden a szokásos kerékvágásban? Hisz én megsértettem azzal, hogy megtartottam a távolságot, ő meg egy lány bugyijában kotorászott ami durván sérti a játék szabályzatát. Hogy fogok ezek után a kezéért nyúlni, ha az ujjairól az idegen lány vaginája jut majd az eszembe? Nem is értem eddig hogy nem undorodtam Harry érintésétől, hisz azokkal a selymes karokkal amikkel az én alhasamat szokta cirógatni, máskor idegen lányok puncijában kotorászik velük. Aztán ez még semmi. Ha épp nem undorodnék a vagináktól, akkor ott a tény, hogy azokkal a hosszú, vékony ujjakkal szokta az ő farkát is kényeztetni. Vagy netán olyan menő, hogy neki minden szexuális kielégülésre van egy embere? Már maszturbálnia nem is kell, mert mindig akad egy lány, aki ráül a péniszére?

- Á....- mosolyodik el kedvesen Zayn.- Zűr van a paradicsomban?

Paradicsom?- nevetek fel magamban- nálunk inkább a rothadt cukkíni fogalma a helyénvalóbb.

- Mondjuk úgy, hogy egyikőnk sem kíváncsi a másikra.- válaszolok az igazságot szépítgetve. Most mit kéne mondanom, azt, hogy Harry tegnap megujjazott a tudtom nélkül egy csajt, míg én pánikbaesve hívocsgáltam őt segítségért? A hülye naiv fejemben még az is átfutott, hogy lehet nem ébredt fel rá, vagy nem hallotta a csörgést, de hisz másnap reggel egyből visszahívott volna, hogy rendben vagyok-e. Nincs ezen mit szépíteni, egyszerűen lerázott, mintha egy nyomulós kurva lennék. Végülis ő már a kezdetektől fogva azt látta bennem. Ő már első alkalommal eldönötte, hogy én egy ribanc vagyok. Alexnek igaza volt, nem kellett volna engednem, hogy tovább fajuljon ez a kapcsolat, amikor Harry megvillantotta a nők iránti lenézését, de hisz mit tehettem volna? Szakítani nem szakíthatok, mert addig kell ezt a játékot játszanunk, amíg az egyikőnk nem szeret bele a másikba. Ezért az egyetlen amit tudtam csinálni, az hogy szemet hunytam a félrelépése felett. És milyen rosszul tettem! Hiszen meglátszódott a visszhangja a véleményének, ha nem csak egy értéktelen kurvát látott volna bennem, akkor nem ülteti az ölébe azt a vadidegen lányt a bárban. Ha tudja, hogy milyen nehezen kapható vagyok, ha felméri rendesen az értékem, akkor kétszer is megfontolja, hogy érdemes-e megcsalni. Ha Harry tényleg szeretne, akkor tisztelne annyira és fontos lennék neki annyira, hogy nem nyomja fel az ujjait valaki másba.

-Al, kérlek...- bök fejével oldalra Zayn jelezve, hogy a mögöttem álló ember rendelését is felszeretné még ma venni. Bocsánatot kérve lehuppantam egy hintára, ami az itteni étkezde ikonikus stílusát szimbolizálta. Körmöm kopogattam a színes falécekből összeeszkábált asztalon míg vártam a rendelésemre. Bezzeg Zayn most már nem hajt rám! Pont most, amikor még jól is jöhetne, mert legalább Harry is látná, hogy nem vagyok olyan értéktelen, mint amilyennek ő lát, hogy más fiúk is  szépnek találhatnak. Végülis ha már ő nem vette észre a belsőszépésget bennem, akkor valaki másnak csak sikerül, nem?

Most az egyszer sajnálom, hogy Zayn hű barát módjára nem próbálkozik be nálam. Harry világosan a tudtára adta, hogy letépi a fejét, ha tesz felém egy mozdulatot. Pedig Zayn egy igazán helyes srác a maga éjfekete szemeivel és pisze nózijával. Ellentétben Harryvel, neki már jócskán van borosta az arcán. Szerencséjére még jól is áll neki annak ellenére, hogy a babaarcú fiúkat általában eltorzítja az arcszőrzet. Lefogadom, hogy Harry is spekulál egy kis szőr kinövesztésével, zavarja, hogy nem játszhatja az igazi, érett férfit. De neki nem is állna jól. Ő úgy tökéletes, ahogy van.

Persze, már megint ezek a szábalmas gondolatok. Ha csak egy percre is kikapcsolnám az agyam rózsaszínködbe burkolózott részét...

- Jó étvágyat.- Hozza ki mosolyogva Zayn a rendelésem. Vidáman rámosolygok köszönetnyilvánításképp. Lassan kezdem csak forgatni a burgonyahasábokat, nem igazán vagyok éhes. Inkább csak azért ültem be, hogy ne kelljen otthon lennem, mert valószínűleg ma is átjönnek a srácok. Az egyetlen, akinek a társaságára vágyok a bandából az Alex. De senki sem tudja hogy állnak a dolgok Louis és közte, ezért nem biztos, hogy ő is megjelenik. Mindenesetre szükség lenne a híres feszültségoldására, mert hogy nem fogok Harryvel boldogan csevegésbe elegyedni, az szent.

- Ally?- Hallom meg egy ismerős fiú hangját mögülem.

A krumpli megáll félúton a számban, elfelejtek lélegzetet venni.

Ez nem lehet. Ne, ne, ne. Add istenem, hogy csak félrehallottam, és valójában nem a kamupasim áll mögöttem!

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettWhere stories live. Discover now