56.fejezet

1.9K 95 8
                                    

Bólintva elrugaszkodom a magas bárszékről és másokra fittyet hányva sasszézom az ütött-kopott ajtó felé. A kilincsről lepattogott a festék, az egész úgy néz ki, mintha egy lepratelepről hozták volna. Arcomat egyből megcsapja a firss levegő, amint kilépek a kijáraton. Fekete alakok mocorognak a sötétben, egyiknek sem tudom kivenni a képét.

- Lou?- kérdezem reménykedve, hogy nem valami pedofil drogosok körébe csöppentem bele. A srácok egyből felém kapják fejüket, ellentétben velem, ők látják is arcom a mögöttem világító fényeknek hála.- Nem láttátok Louist? Louis Tomlinson és Harry Styles.

- Te meg ki vagy?- Förmed rám az egyik, akinek nemkicsit érezni a hangján, hogy pár dollárt már elköltött felesekre.- És mit akarsz azoktól a vadbarmoktól?

- Nem vadbarmok.- Szállok szembe. Ki a franc ez a gyerek, hogy sértegesse a barátomat és az unokatestvéremet?- Ally Anderson vagyok. Az egyik barátnője, a másik rokona. Tudjátok hol vannak?

A fiúk összenéznek.Kínos csend állt be. Csodálkozom magamon, hogy nem félek részeg barmokkal veszekedni az éjszaka közepén egyedül és védtelenül, de az idegeim már felmondták a szolgálatot, nem tudok józanul gondolkodni. Látni akarom Harryt. Bármi áron.

-Ally- ízlelgeti az egyik a nevem.- Melyiknek vagy te a szukája?

- Nem vagyok szuka. A barátnője vagyok. Úgy nézek ki, mint egy kutya neked? Van farkam és hosszú fülem?- Kérdezem flegmán.

- Hát farkad az nincs- nevet fel az egyik.- De én betehetném neked.

- Harry meg is ölne érte- forgatom a szemem nem mutatva az egyre felgyülemlő félelmem.

- Akkor te vagy Harry hercegnője?- Nevet fel cinikusan az egyik.- Most téged dug agyba-főbe?

Idegesen sóhajtok egyet.

- Csak mondjátok meg hol vannak. Nincs erre időm.

- Mit szólnál- sántikál közelebb az egyik, mire automtikusan hátrálni kezdek tőle. Egy szent: nem jó szándékkal közeledik felém ez a félrészeg férfi, aki ereje teljében van.- Ha ahelyett, hogy azt a két köcsögöt keresgetnéd, vízimentős lány, inkább felmehetnénk az én szobámba. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól lehetsz a szopásban, ha Harry ilyen régóta kitart melletted.

- Menj innen te undorító állat.- Köpöm a szavakat bátran, reménykedve, hogy így nem látják rajtam, hogy becsináltam félelmemben.- Nem vagyok egy kurva, úgyhogy ne is kezelj úgy.

És hirtelen megakad bennem valami.

- Honnan tudod, hogy mentős vagyok?

- Ó, hát nem rémlem, cicuska?- Karolja át vállam, mire lefagyok.- Egy ideje már csalogatlak magamhoz, de csak nem sikerült még megkaparintanom téged.

- Te vagy az a rámenős srác aki a két csicskájával jelenik meg mindig?- Nézek rá, fejemben összerakva a képet. Arcunk túl közel van egymáshoz, ahogy a keze a vállamon hever. Érzem alkoholos lehelletetét, egyből elrántom magam a szorításából.

- Nem.- Rázza a fejét.- Én vagyok az a srác, aki jól megbasz, amiért ilyen sokáig húzod az idejét.

- Hogy én húzom a te időd?- Fakadok ki idegesen, szinte könnyek közt a nagy félelmemben.- te nem vagy hajlandó megmondani hol van az a két srác, basszus! Már rég itt sem lennk, ha t...

Hirtelen megéreztem, ahogy kezével rugalmasan belemarkolt a fenekembe. Szemeim kikerekednek,  messzebbre ugrom a taperolós állattól. Egyre jobban érzem magam becserkészve.

- Ne fogdoss, te idióta seggfej, különben megjárod!

- És hogyan, szivi?- Nevet fel az egyik fiú mögülem.- A te Harrybabád majd őt is seggbebassza?

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettWhere stories live. Discover now