7.fejezet

2.7K 104 9
                                    

Még vagy fél órát elnevetgélünk a szörnyűbbnél szörnyűbb válaszokon és meréseken, aztán Megan és Harry csókja után véget ért a játék. Nem tudtam, kit sajnáljak jobban: Megant, amiért egy ilyen ringyó nyelvét kell a fogain éreznie, vagy Harryt, amiért egy életten múmia szájában matat.

Aztán mindannyian kisebb csoportokba verődve választottunk egy témát, és arról dumáltunk percekig. Még én is tudtam csatlakozni a beszélgetésbe új tagként, és nem tagadom, nem kicsit élveztem a csevegéseket. Pár percre legalább elengedhettem magam, és úgy beszélhettük át Shawn Mendes tetoválásainak jelentését, mintha az életem nem állna épp a feje tetején. Egy jó ideje először tényleg boldognak és önfeledtnek éreztem magam. Új barátokra tettem szert, és jókat kacarásztam Naomi sztorijain az apró szerszámmal rendelkező utolsó áldozatáról, hallgattam Alex meséit a kínos osztálytársa bepróbálkozásáról, és meglepő, de még Megan-nel is jól kijöttem, amikor nevetve megosztotta velem azt a történetét, amikor egy fiatal tanár próbált nála bevágódni. Lou Harryvel dumált, Zayn pedig Niall-lel kacarászott. Mindenki tökéletesen megvolt egymás társaságában. Aztán tizenegyet ütött az óra, és Megan kijelentette, hogy legkésőbb fél tizenkettőre haza várják a szülei, így Alexnek, és a többi lánynak is össze kellett szedelőcködnie, mert Lou barátnője a fuvaros. Nem lepődtem meg, hogy Alex volt az egyetlen rajtam kívül, aki nem hajtott le egy felest. Egyre közelebbnek éreztem magam hozzá, mint barát. Ki tudja, lehet a végén még idős korunkban is a parton fogunk  napozni pletykákat cserélve.

- Alex, jut eszembe!- Ocsúdok fel.- Lenne kedved valamelyik nap eljönni bevásárolni velem? Kéne pár új cucc így nyárra.

Alex megáll a jakuzziból való kikászálódásban, és röviden kifejti, hogy persze, örülne egy csajos délutánnak. Így a holnapi napot beszéljük meg találkaként. aztán észbekapok, hogy bunkóság a többi lányról tudomást sem venni, ezért ugyanezt a kérdést felteszem Naominak és Megannek is. Naomi egyből benne van, viszont Megan nem meglepően nem tud eljönni, mert a szüleivel kell mennie valami flancos gálára. Nem baj, akkor maradnak csak a jó fejek. Aztán, miután a lányok egérutat nyertek, kimászott Niall is. Elmondása szerint neki nincs szüksége fél órára ahhoz, hogy útra kész legyen. Louis is kipattant velük elbúcsúzva a vendégeinktől. Én a medencében pezsegve integettem mindenkinek nagy művigyorral, mint a képeslapokon szereplő bikinis modellek. Egy részem megkönnyebbült, hogy elmentek, de a másiknak hiányoztak Naomi viccei, vagy Alex meglátásai. Meglepő, de még Megan rideg tekintete is furcsa, hogy nincs a képemre tapadva.

- Ti hogy hogy nem mentek?- Kérdezek  a velem szemben ülő két fiútól. Harry a maga nőmániás módján egyenest a dekoltázsomba bámul.

- Én autóval vagyok, úgyhogy akkor megyek, amikor akarok. De nyugi, lassan én is nyugovóra térek.- Válaszol Zayn.

- Nem úgy értettem, bocsi.

- Én meg vagy itt alszok, vagy haza furikáztatom magam Zaynnel.- Tisztel meg végre a szomkontaktusával Harry. Itt alszik. Hogyne, már csak az kellene.

- Mesélj kicsit magadról.- Mondja Zayn.

- Mire vagy kíváncsi?- Játszadozom a bugyogó buborékok kipukkasztásával. Nem tehetek róla, egy részem mindigis gyerek marad, akármennyire is nőiesedek meg.

- Nem is tudom, mondjuk, hogy hány gyereket szeretnél.- vonja meg vállát.

- Elég fura kérdés,- Nevetek fel. - de egyébként sokat. Szeretem a gyerekeket.

- Ugye tudod, hogy a gyerekhez szex is kell?- Piszkálódik Harry a szüzességemmel.

- Nem igazán, eddig úgy hittem, elég csak ránéznem egy faszra, és máris terhes vagyok.- Mosolygok cinikusan Harryre. Fogja a hülyét szivatni!

- Ha csak ennyiből állna az egész, Harry már egy katonasereg apja lenne.- Vigyorog Zayn. Mindketten a mérges, duzzogó Harryt nézzük, Zayn hangosan nevet, én próbálom halkra fogni a jókedvemet. Nem is olyan rossz fej ez a Zayn. Ha egy valami közös bennünk, az a Harry felé irányuló cinizmus.

- Én legalább élek.- Fonja össze kezét mellkasán.

- Ezt nevezed te életnek?- Nézek rá komolyan meglepődve.

- Hamarább ezt, mint a te szexnélküli világodat.- Vigyorog rám gúnyosan.

- Én fogok szexelni. Egyszerűen csak nem holmi jöttmentekkel, akik ránk zárják az ajtót.- Dobom vissza ugyanolyan bájos, büszke mosollyal a labdát. Harry fejéről lefagy a vigyor, és valamit mormol az orra alatt. Zayn láthatóan nem olvas a sorok között, amiben egyformák Louisszal. Úgy néz ki a fejéből, mintha a Netflix új filmjén dumálnánk. Milyen vakok a férfiak!

- Szerintem pedig igenis egy jöttmenttel fogod elveszteni.- Vág vissza.

- Ezt meg  miből gondolok?- Horkanok fel a szemem forgatva.

-Abból, hogy igenis odavagy ezekért a jöttmentekért. - Mosolyog rám komiszan. Zayn közben megszomjazik, és kimászik az isteni hátizmaival a medencéből, ezért kettesben maradtunk. Egy részem sikítana Lounak, hogy ne hagyjon ezzel az őrülttel egyedül, de a másik részem élvezi, hogy rossz dolgokat vághat Harry fejéhez.

- Ezt csak úgy gondolják ezek a bizonyos jöttmentek. Igazából undorodom tőlük. - Húzom össze halványan szemem.

Mindketten tudjuk, hogy Harryről és rólam beszélünk. A jöttment nem csak egy általánosítás, ő az, csak álnévvel. Ő küzd a maga jöttmentes vonzereje fittogtatásával, én ahányszor lehet, félvállról veszem azt.

- Na, és ki mondta azt, hogy ez a jöttment soha nem fog megfektetni?- Lép egyet közelebb.

- Nem kell asztrológusnak lennem ahhoz, hogy tudjam, nem fogok lefeküdni hímrinygókkal.- Veszem fel a harcot, és én is egy lépéssel közelebb lépek. A medence kicsi átmérőjének hála már most centikre állunk egymástól.

- Ahhoz képest, hogy most jöttél, elég sokat tudsz rólam. Csak nem kérdezősködtél erről a jöttmentről, hercegnő?- Lép megint közelebb.

- El ne szállj magadtól, jöttmentkém, mondjuk inkább úgy, hogy utolért a rossz hírneved.- Lépek egyet én is közelebb. Nem veszem észre, hogy a mozdulatomnak hála már bőven egymás személyes terében vagyunk, így gyorsan észhez kapva visszalépek egy nagyot. Ám Harry kap az alkalmon, és egy gyors rántással visszahúz, közelebb, mint voltunk. Mostmár a mellünk is összeér.

- Elhiheted nekem, hercegnő, hogy a csókom is egyszer utol fog érni.- Suttogja az arcomra.

Szemem riadtan Harryjébe bámul, mintha ez visszatarthatná őt bármiféle tapizástól is. Harry ajkai közel vannak az enyémhez, túl közel. Ő a számat nézi, én még mindig riadtan bámulok rá. A testem újból nyugdíjba ment, így csak letaglózva bámultam az engem szorosan magánál tartó fiút. Aztán pislogtam párat, és felemeltem a kezem, hogy eltoljam mellkasát enyémtől. De Harrynek nem volt elég egy csekélyke, lányos löket ahhoz, hogy ilyen gyorsan feladja, szorosabban szorította karom. Egyik kezét felemelte, és meleg, nedves kezével egy tincset a kipirul arcomból a fülem mögé gyűrt. Ekkor éreztem azt, hogy zseléből vannak a lábaim, de egyben ezt a zselét undor és harag alkotta. Ki akartam szabadulni mancsai közül, testem mégis másként reagált érintésére. Úgy, mintha élvezné, mintha tetszene neki. És ez volt az első olyan alkalom az életemben, amikor azt kívántam, bárcsak fejtől lefelé lebénultam volna. Szívem hevesen vert, kezem a víz alatt is izzadt. Árjárt az adrenalin egy kevés undorral a fiú iránt. Utáltam magam, amiért szó szerint lebénulok a közelségétől. Most bezzeg jól jött volna pár ex, akik hozzászoktathattak volna a férfitest közelségéhez.

Harry kihasználta a szemmel látható lebénultságom, és egy egyszerű, ügyes mozdulattal újra nekem tolta a csípőjét. Ez volt az a momentum, amikor felocsúdtam, és nagyokat pislogva próbáltam szabadulni Harry álló pénisze fogságából.

-Eressz el, Harry- Kapálózok.

Harry fittyet sem hányva szabadulási merényleteimre, közelebb hajol, és a bevált módszerét használja ahhoz, hogy engem mújra ledermesszen: a fülemhez hajol, és suttogni kezd.

- Nekem kifejezetten úgy tűnik, hogy ez az állítólagos jöttment, akitől te annyira nagyon undorodsz, helyben megdughatna a buborékokban, mert te, drága hercegnő, egy szó nélkül igent mondanál neki.

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettOn viuen les histories. Descobreix ara