Het schild

3 0 0
                                    

Xyakur

Ik ruik haar heerlijke geurtje "ik volg haar vanille amandel luchtje. Ik kom uit bij de keuken daar staat ze dan in haar adembenemende pyjama. Ik raak er verhit van ze is diep in gedachten als ze mij ziet. Schrikt ze van iets, maar van wat. Ik vlieg op haar af ze trekt mij ik voel die heerlijke tintelingen in haar buurt. Nu kan ik niet terug ik weet het, ik zet mijn hand bij haar middel om haar op afstand te houden. Ik heb het nog erger gemaakt, waarom ziet ze er dan ook zo mooi uit. Haar ogen haar lippen haar geurtje alles ik moet alles hebben van haar.

Er onstaat een schild om ons heen de kleur van blauw en rood het mengt met elkaar. We kijken geschikt om ons heen. Ik zie hoe ze bezorgd is "doet zij dit om mij op afstand te houden.

Icesilja

Hij legt zijn hand neer op mijn middel "het voelt zo goed toch moet ik niet meer willen dan dit ik focus. Zodat ik ruimte wil maken "opeens krijgen we een schild om ons heen. Dit bedoelde ik niet zuchtte ik. De schild is zo sterk dat alleen onze adem hier in bevind we zijn afgeschermd van alles. Zijn ogen trekken mij zijn lippen. Icesilja sorry, voor wat "voor dit hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne bang voor mij pijn te doen. Even staat de tijd stil even voel ik mij in de wolken. Zijn ene hand legt die op mijn rug en trekt mij hard tegen zich aan. Mijn lichaam verhit "mijn lichaam is zo verhit toch doet het niks mijn krachten doen niks met ons. Hij stopt en kijkt mij aan nu ben je van mij. Ik rol met mijn ogen, waarom doen onze krachten niks met ons de schild. Die jij hebt veroorzaakt zegt die met een grijns. Ik vind het niet erg ik vind het zo fijn. Hij fluistert in mijn oor hebbes hij duwt zijn lippen op de mijne en zoent zo intens. We zweven hij trekt zich terug. Oh nee niet naar zijn slaapkamer. We belanden op zijn bed hij beland op mij. Ik duw hem weg de schild laat het niet toe en maakt een sissend  geluid. Je bent van mij Icesilja de schild kleurt rood net zo rood als zijn lustige ogen. Hij drukt ons dieper het bed in "voor ik wat kan doen zoent die mij ik voel die tintelingen die heerlijke tintelingen die mijn hele lichaam aan hem overgeeft. Hij bijt in mijn nek en likt tot aan mijn hart hij geeft er een kus op. Jou hart is nu mijn hart er ontstaat een flits tussen onze harten. Er wordt verwisselt onze harten worden een. We worden geklemd tegen elkaar de flits is heftig geëindigd. Hij kijkt me zo aan dat ik hem wil nu ik wil hem nu ik kus hem op zijn lip en geef hem toegang ik geef me over. Zijn handen glijden naar mijn broek die hij uittrekt. We zijn naakt. Hij drukt ons meer en meer het bed in, hij likt mijn lippen om ze te ontdooien. Ik kreun ervan. Ontmaagd als een draak ontmaagd wordt, wordt ze zwanger wist je dit niet zeg ik geschrokken. Hij kijkt mij aan met een emotie die ik niet kan begrijpen. Hij draait ons om en vliegt hij duwt mij tegen de muur aan. Kijkt me aan met zijn diepe rode ogen "ik kan je niet meer loslaten fluistert die tegen mijn lip aan. Ik brak van vreugde zo heerlijk. Ruw en hard drukt die zich tegen mijn lijf aan zo fijn om zijn naakte lichaam die warmte te voelen. Hij hecht zijn handen in de mijne. Alles wordt zwart.

Voor ik mijn ogen open doe geniet ik van dit gevoel ik voel een heerlijk gevoel door mijn lichaam. Voor het eerst voel ik me veilig en zo fijn ik wil mijn ogen tijdelijk niet open doen. Ik lig in een zachte bed. Ik ruik hem "is hij hier ook, geschokt doe ik mijn ogen open hij ligt naakt naast me mijn handen schieten naar mijn ogen. Ik voel warme handen om mijn handen bedekken. Wat is er mijn vrouw "wat zegt die daar wat is er gebeurd denk ik diep na. Waarom zijn we naakt kijk ik hem boos aan. Ik draai hem om 'om op hem te zitten wat me lukt, omdat die het toe laat hij kijkt me aan met een grijns. Het is nog ochtend Icesilja ik ben nog altijd van jou niet haasten. Ik stomp hem in zijn zij waardoor die mij kwaad op het bed gooit en over me leunt. Je bent van mij zegt die zelfverzekerd niemand kan dit meer breken. Ik zal alles doen om ons bij elkaar te houden. We moeten uitvinden waarom het niet kan ice en vuur. Als ik zijn lippen zie krijg ik een trans ik trek zijn lip naar de mijne. Hij houd me tegen "en staat dan op en trekt mij ook het bed uit. Kom op zegt die sluw we moeten veel achterhalen dit kan later wel. Teleurgesteld kijk ik hoe hij zijn haar goed zet. Zo sexy "als we alle twee klaar zijn lopen we naar beneden voor het ontbijt. Iedereen kijkt op om niks te laten merken loop ik snel op afstand.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 10, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now