Met vrienden

2 0 0
                                    

Icesilja

Ik stap onder het koude water en probeer te kalmeren eindelijk thuis. Ik stap onder het douch vandaan en wikkel mij in een grote roze doek. Ik kijk in de spiegel ik heb een roze trainingspak aan mijn haren föhn ik droog en doe het in een vlecht. Ik smeer nog wat lip balsem om de droogheid te vermijden. En stap in mijn fijne bed. Ik droom weg en val dan in een diepe slaap.

Ik lig in mijn bed als ik mij omdraai krijg ik door wie er in mijn ogen kijkt Xyakur zijn warme vertrouwde adem rust op mijn lippen zijn ogen staan helder rood net als zijn lippen. Hij streelt mijn haren en lacht mij toe. Ik doe er niks aan om hem mijn bed uit te krijgen. Zijn hand glijd naar mijn middel hij trekt mij naar zich toe zijn neus nu tegen de mijne aan. Hij drukt zijn lippen met kracht op de mijne.

Ik schrik wakker "het was maar een droom "ik krijg door dat ik een beetje heb zitten zweten mijn voorhoofd is nat ik ga vermoeid mijn bed uit om mijn gezicht te wassen. Het was een droom "het voelde zo werkelijk het voelde zo fijn. Zal ik hem ooit nog zien. Als ik terug mijn kamer in loop zie ik nu pas dat het raam op een kier staat. Wat raar is ik heb de raam niet open gedaan. Ik doe hem rustig weer dicht

Xyakur

Ze is in een diepe slaap ik kan het niet laten en ga naast haar liggen ik streel haar mooie haren uit haar gezicht haar lippen kleuren rood. Ik geef er een kus op ik weet dat het nog steeds niet kan en mag vooral ik weet dat ze nooit meer terug zal keren. Ze heeft het gemerkt ik spring uit haar bed en vlieg de tuin in. Shit de raam staat nog open.

Icesilja

Ik heb genoeg geslapen als ik op mijn roze klok kijk zie ik dat het 3 uur al is. Wow wat heb ik zitten slapen. Ik loop naar beneden en tref niemand waar zijn ze. Achja ik heb honger dus loop naar de keuken ik smeer een broodje en pak een glas melk. Ik ga voor de tv zitten en zet die aan op een kook programma. Niet dat ik echt kijk. Hmm smaakte goed zoals mijn oude dagen. Wat zal hij doen wat zouden de draken doen nu ik er niet meer ben zullen ze mij gemist hebben.

De tijd verstreekt langzaam "dingdong gaat de bel. Kom binnen ik trek snel mijn kleren aan zeg ik tegen mijn vrienden die al zitten in de woonkamer. Esther komt mijn kamer binnen ga je weer mee naar school. School zeg ik wazig "ja zeker. Ik zal je wel helpen met wat je hebt gemist. Zou ik fijn vinden en trek een grijze witte jurk aan. Ga je echt voor die jurk in oktober ja zeg ik lachend. Je bent echt wel veranderd. Ik doe er een zwarte panty onder met witte laarzen en een creme jas overheen. Ik smeer roze lipstick op mijn lippen en doe wat mascara op. En spuit mijn lievelings parfum alien op. Esther bewondert mijn look en maakt dan mijn haren los uit het vlecht. Mijn haar heeft nu kleine krulletjes. Perfect zegt ze ik kijk haar met trots aan. Ik bewonder haar look ook altijd al hip gevonden. Grijze mantel de rest zwart. En de haren in een mooie knot. En altijd grote oorbellen. Ik ben meer van de ringen. Nu je het zegt ik ga naar een van mijn la's en kijk welke ringen ik wil om doen. Zo nu ben ik er echt klaar voor we gaan samen arm in arm lachend de woonkamer in.

Iedereen kijkt mij verbaasd aan. Ja vrienden niet het beste outfit dat bij de oude Orchidee past. Ze moeten moeite doen om hun lach in te houden. Je ziet er nog steeds goed uit wordt er dan gezegd. Waar gaan we heen zeg ik enthousiast "we denken allemaal na winkelcentrum zegt Imke. Ja roept iedereen ik ben ook overtuigd we stappen in de caravan bus van peace die van Imke is in en rijden in de wel bekende straten van Groningen.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now