Mijn gedachten bij gisteren

12 0 0
                                    

Mijn ogen gaan langzaam open het is donker ik heb geen idee waar ik ben ''ik ben ontvoerd door wie ''zo prinses wakker. Wat ''waarom, zou je zoiets doen griezel shh hij legt een vinger over mijn mond ik wordt nooit de jouwe Oranginho nooit schreeuw ik en barst uit tranen. Je bent verliefd op hem of niet. De licht gaat aan ik ben in een oude kamer van steen er is helemaal niks. Luister ik ga terug naar Groningen ik blijf niet hier vind maar iemand anders die jou vrouw wil worden. Hij drukt mij hard tegen de muur luister mop jij bent van mij dat ben ik niet ''rot kop. Hij zet zich schrap om mij een vuist te geven ik doe mijn ogen dicht ''tot ik een harde geluid hoor Xyakur zeg ik blij ''ik ben er nu maak je geen zorgen Icesilja de anderen komen ook Katrix neemt me mee naar buiten we zitten diep in een bos ''bah wat doe ik hier, gaat het met je lieverd jawel ik ben oke zeg ik tegen Fiola ''er komt geschreeuw van binnen de stenen gebouw ze zitten te vechten en hard ook. Nee wacht jij maar hier de jongens lossen het wel op Xyakur is veel sterker dan hij opgelucht laat ik me zakken op de grond.

De jongens hebben Oranginho die onder het bloed zit  ''Xyakur pakt me bij me hand ik werk niet tegen en laat me sleuren. De meiden kijken ons na met een grijns waar ik zenuwachtig van wordt als we in de auto zitten vraag ik waar we naar toe gaan. Naar het paleis blauwe je hebt rust nodig na zo een drukke avond ik kijk hem tevreden aan. Hij stopt de auto en kijkt me nu verleidelijk aan over gister he ''ik wil er niet over praten, ik wel prinses .

Xyakur

Ik moet er over praten ze moet het weten het boeit mij nu niet wat de groten er over vinden. Luister wij horen dit niet mee te maken telkens probeer ik je te ontwijken dat is de redenen dat ik je uit mijn buurt wil houden. Omdat we dit niet horen mee te maken, maar van af het begin komt het plots gewoon uit het niets jij en ik kunnen niet eens tegenwerken. Jij hoort dit mee te maken met Oranginho ''ze kijkt me verbaasd aan. Wat bedoel je Xyakur, nou ik weet het niet de groten weten er alles over en hebben me gezegd dat ik er niet met je mee over moest praten ''wat zegt ze iets geïrriteerd. Het spijt me ''we kunnen niet alles aan je vertellen. Luister mafkees ik ga toch weg en dan mogen jullie die eikel laten trouwen met een ander ik hoor niet bij hem. Weet ik Icesilja anders had ik je ''ik stop met praten. Wat vertel schreeuwt ze ''ik bijt op mijn lippen niks bijzonders zeg ik flauw ze trapt er niet in dat weet ik wel, maar anders kan ik niet. Ze pakt me bij mijn nek en trekt mij naar haar toe ''wacht nee ze hypnotiseert me dat kan niet ze is nog niet jarig nee he. Ze is woedend en verandert snel ''wat heb je me allemaal aangedaan vies peuk en ik dacht dat Oranghino vies was. Wat nee prinses zie het niet zo ik moest je redden het zit zo bijt ik op mijn lip. Vertel zegt ze akelig ''je begon te veranderen voor je verjaardag je ging dood als ik het niet deed Oranginho hoorde dit te doen na jou verjaardag jij hoort een band met hem te hebben, maar telkens krijg je die band met mij ''ik snap het ook niet de rest weetniet alles wat we hebben meegemaakt. Stop ze stapt de auto uit ''ze begint te rennen nee niet weer. Ik ren achter haar aan ze is dit keer sneller vast door haar woede.

Stop Icesilja ik kan er niks aan doen jawel dat kun je wel loopt ze op me af ''laat mij gaan ''Wat nee dat kan ik niet. Ze wilt me een klap geven als ze stopt en me vies aan kijkt val dood. Ik ga zelf wel naar het paleis ik heb toch geen keuze. Het is beter dat je met mij mee gaat. Laat me gaan of ik breek je nek hoor je me spuwt ze het uit.

Icesilja

zonder om te kijken vlieg ik weg bij hem na mijn woorden ''laat me tenminste nu met rust. Wat hep ik toch allemaal gezien dit gaat te ver ik moet snel met mijn moeder spreken ze moeten me redden het kan niet anders. Aangekomen bij het paleis laat ik me ploffen op het bed ik denk terug aan de nacht. Hij was zo anders zo lief en kijk wat ik nu over hem te weten kom walgelijk. Dit hoort niet dit accepteer ik niet. Ik voel de vlinders weer als ik aan onze zoen denk het voelde zo fijn nog nooit heb ik zo naar mijn zin gezoend. Zijn ogen die mij vangen zijn adem die ik herken zijn aanrakingen die me van binnen laten zweven. Ben ik soms wacht nee verliefd op mijn ontvoerder. Ik ben gestopt met vliegen en zweef in de lucht met mijn gedachten bij hem. Hoe ben ik verliefd geworden, waarom zou ik ''

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now