De kus

31 1 0
                                    

Icesilja

Ik loop tussen roze mist ''het is moeilijk te zien wat er zich om mij heen bevindt. Een heftige geluid dat mijn oren zeer doen waardoor ik mijn oren bescherm met mijn handen ''en weer dit keer erger. Ik kan het geluid niet omschrijven ''ik voel harde wint dat me hele lichaam raakt als ik zie wat ik aan heb schrik ik ''een glinsterende roze jurk dat met de wint waait, dan zie ik de schubben op mijn handen. Wat is dit ''ik bekijk mijn hele lichaam over mijn benen heb ik ook een paar schubben ik lijk wel een halve draak. de schubben zijn helder blauw dat naar beneden ice blauw wordt ''wow'' het ziet er adembenemend uit. Toch klopt het niet, het mist neemt een beetje af waardoor ik mijn omgeving een beetje kan zien. Ik loop tussen hoge donkere bergen ''oh neee ik sta op het punt om te vallen 'ik kan mijn evenwicht niet houden waardoor ik nu letterlijk val ik gil op mijn aller hards. Tot ik op iets belandt ik ben nog niet dood ik heb geen pijn als ik kijk waar ik op beland ben sta ik op het punt om flauw te vallen een grote gouden draak. Heb je me gemist blauwe ''jij bent het wie ben jij ''jij bent mijn lot, ik ben jou lot. Dat bepaal ik zelf wel zeg ik boos. De draak vliegt super stijl naar beneden waardoor ik bijna val ''dan stopt hij bij een hysterische waterval. Het begint opnieuw mistig te worden de zonnestraal komt heel magisch tussen de mist door ''mijn huid wordt een beetje nat door het gespetter van het waterval. dan opeens zie ik bijna helemaal niets meer, doordat de zon veller schijnt. Icesilja we zijn verbonden snap je het dan niet voel je het dan niet. Iemand stapt in mijn richting dan zie ik opnieuw niks elke keer als ik op wil kijken wordt ik verblind door de zon. Ik wordt heel zacht gekust op mijn lip.

Met een flits open ik mijn ogen 'nee he niet weer zo een onzinnige droom ik wordt er ziek van. Die kus was net echt, als ik iets zie bewegen naast mij schrik ik en sta ik in mijn bed in een gevecht stand. Wat doe jij hier Xyakur ''ow en wat doe ik hier, uhmmm en hij speelt wat met zijn haar. Je bent flauw gevallen en ik nam je over van Orangino ''wacht even'', waarom hebben jullie mij aan hem gegeven. Vertel zeg ik waarbij ik nu recht voor hem sta ''uh ja hij is je toekomstige prins. Mijn wat sporen jullie wel dit is geen familie hoe kan ze mij dit aan doen en mijn ouders mijn school. Jullie hebben hier geen recht op zeg ik schreeuwend en met me wijs vinger wijzend voor zijn neus. Het lot Icesilja hij is jou lot ''weer die bekende woorden, maar die gouden draak zei dat ook. Wat welke waar heb je het over blauwe ''mijn droom zei ik verwart ik kuste hem zelfs huh wat maar dat kan niet Orangino is niet goud maar oranje je zag het vast verkeerd. En weet dat je dromen een soort visioen is. Jij gaat mij alles vertellen en mij terug brengen naar mijn huis of anders. Je kunt me niet zomaar bedreigen ik ben een hoogheid ''nou en dat boeit mij zeker ''nee''. 

Ik voel woedde ik wil hem een kop stoot geven maar hij houd me tegen 'prinses let op met wat je mij probeert aan te doen ''en als ik dat niet doe, daag me niet uit prinses der koude kristallen. Wat je hebt me gehoord, hij grijpt me bij mijn polsen ik voel die bekende hitte in mijn bloed ''laat me los het doet pijn. Ik probeer me los te trekken 'het helpt niet ik trap hem recht in zijn buik waardoor ik achterover val met hem op mij. Stop het Xyakur 'hij komt dichterbij ''ik moet niet opgeven hij verbrand mij zowat. Laat los schreeuw ik waardoor er koude rook uit mijn mond komt ''omg zijn gezicht hij is bevroren ''hoe dan. Jij hoe durf je 'ik geef op wat er zo net gebeurde heeft me verlamd ik kan niet eens meer bewegen of denken. zijn lippen is zo dicht bij de mijne ik voel hoe mijn lippen warmer worden zijn lippen zijn nu bloedrood. Ik doe mijn mond van elkaar om wat te zeggen, maar er komt geen woord uit ''Icesilja geef je over. Wat bedoel je ''dan staat hij snel op, laat me los ik kan zelf wel staan. Ik moet gaan ''wat boeit mij dat, ik stap achteruit als ik zie hoe vurig rood zijn ogen ineens zijn de aders op zijn arm zijn veel dikker. 

Xyakur

Ik moet weg hier voor ik me zelf over geef aan haar, ze pakt me arm vast en smeet me op de grond met een harde klap kom ik op de grond. Hoe komt jou ogen zo rood en die aders zo dik ''oh shit mijn aders beginnen roder te worden geen goed teken ik verander zo nog. Ik spring op en loop versnelt haar kamer uit ''ik zou het liefst bij haar willen blijven, maar tot ik mij zelf heb beheerst is het uit haar buurt blijven. In de zaal tref ik Redhinjo ''gaat alles goed hoe gaat het met mijn nicht. Alles in orde lieg ik ''goed om te horen, nicht ik moet naar mijn eigen paleis ik zal morgen terug komen. leuke informatie hoor neef zegt ze vanaf een hoek naast de trap. Is er niemand thuis ''nee nicht je bent alleen met Xyakur ''omg zit ik opgescheept met die griezel. Stop met lachen Redhinjo ik kijk hem vernietigend aan. Ze komt versnelt naar mij ''wie wilt er nou met jou in een groot kasteel blijven. Pas op je woorden prinses ''hou gewoon je bek, wat hoorde ik dat goed. Luister heel goed en ik grijp haar bij haar pols en trek haar zo dicht mogelijk naar me toe jij zult voor eeuwig opgescheept zitten met ons of je het nou wil of niet. Ik heb nog nooit eerder een prinses als jou gezien het liefst zou ik je alleen willen laten, maar ik heb een bevel gekregen van je oma. Om op jou te passen kleintje ''voor ik me zelf kon stoppen rolden de woorden eruit. Ze trekt zich terug waardoor ze uit mijn greep vrij komt ze rent de trap op naar haar kamer. Ik ren achter haar aan, ze smeed de deur van haar kamer dicht in mijn gezicht.





Icesilja's onmenselijke ogenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu