Mijn verandering

25 1 0
                                    

Xyakur

Dit hoort niet ''ow shit ze begint te vroeg ze ''ze begint eerder dan haar verjaardag normaal bijten de halfbloedjes als er verandering is als ze te vroeg beginnen voor bijzondere redenen. Ik weet wat me te doen staat alleen moest ik niet degene zijn, maar haar prins. Niemand is er als ik niks doe gaat ze sterven dit ga ik niet laten gebeuren. Haar ogen beginnen van kleur te veranderen ''ice blauw met violet. Haar lippen worden paarser ''haar 'haar veranderd van zwart naar bijna wit met aan de onderkant ice blauw. Naar de onderkant krult het haar. Op haar dunne polsen beginnen schubben te groeien zo ook op haar enkels dat steeds meer hoger zou gaan, net als bij haar armen. Ice blauw naar steeds iets donkerder blauw dat eindigt met roze. Ze begint te trillen alsof ze geëlektriseerd wordt het begint, ik druk me meer op haar ik mag niet van der af anders raakt ze de controle kwijt. Was dit wat ik wou? Dit in ieder geval niet ik wou haar op een normale manier denk ik bij mezelf. Nu gaat alles nog ingewikkelder worden. Ik heb geen keus of een terug weg ''ruw zoen ik haar op der mooie aantrekkelijke lippen. Zoals gewoonlijk slaat ze op hol en probeert ze weg te komen, maar ik druk me meer op haar ze gaat dieper het bed in. Hoelang dit door moet gaan weet ik niet precies. Verbaast kijk ik naar mijn armen die zijn schubben hebben gekregen goud dat naar boven rood wordt. ik voel hoe heet mijn lichaam wordt. Verbijsterd kijk ik naar de stoom die van me afkomt alsof we in de wolken zweven. Ik voel dat lekkere gevoel in mijn aders 'ik wil meer. Ik zoen haar heftiger harder. Ze doet mee, zo gaat het wel een tijdje door. Tot ik door mijn lichaam een vries gevoel krijg ''wacht ik bevries. ''Oh my, wat is dit? Ik probeer me los te rukken van haar ''we zitten geplakt aan elkaar. Ik probeer iets anders, ik probeer mij zelf warm te maken. Ze werkt zich tegen dit hoort niet wat moet ik nu? Met ijs kristallen wordt ik de lucht in gesmeed, ''wat is dit oh god.

Icesilja

Ik zit in een soort trans ''wat is er aan de hand wat is er zo net gebeurd ik probeer iets te herinneren wat niet lukt. De prins licht bevroren op de grond in een pijnlijke stand, ik loop naar hem toe om te kijken of ik wat kan doen, zodat die ontdooit. Als ik mijn arm zie verlies ik mijn evenwicht en val ik van een buig poging naar achteren. Ik weet niet of ik nou hem situatie erg vind of de mijne, zelfs mijn haar is anders heb ik een pruik op. Ik loop naar de spiegel om mij daar te bekijken. Dit ben ik niet 'ik weet dat ik voor de spiegel sta, maar dit is totaal niet mij. Mijn ogen heftiger van kleur, mijn lippen alsof ik ziek ben ''toch geeft het me ook weer een mooie look met de nieuwe oogkleur waar ik mij nu letterlijk in sta te bewonderen. Alles match met elkaar ''op een schokkend manier hap ik lucht naar binnen als dit niet alles is. Mijn benen ''nee he ook al schubben op mijn benen, ik lijk op iets, maar ik kom er zo net niet op. Ik verlies de controle over mijn lichaam waardoor ik pijnlijk op de grond val.

Een jongetje van ongeveer 6 jaar dat door een groot tuin rent dat hoort bij een kasteel ''met achter zich aan een meisje ongeveer de zelfde leeftijd. Ze stoppen giechelend bij een brug waar onder een helder meer is, zo helder dat je de vissen in het water kunt zien zwemmen ''rood goud. Later wordt je de mijne ''en hij kijkt het meisje ondeugend aan met die zelfverzekerde gloed in zijn ogen. Prinses ''knipperent met mijn ogen kom ik bij en kijk ik in de ogen van de prins ''prins, zijn ogen worden helder bruin hoe noemde je mij. Ik rol met mijn ogen als ik het in de gaten heb, maar ik heb zo net nog eens mijn verstand verloren. Wat heb je mij aangedaan ''hij trekt zich terug en loopt weg van me. Loop niet weg kom hier wat is dit in vredesnaam. Hij pakt mijn handen vast en trekt mij heel dicht bij zich toe, ik voel een hitte golf die mijn lichaam over steur maakt op een goede manier.

Voor ik mijn ogen open doe luister ik naar wat ze zeggen ''er zijn een paar mensen aanwezig in mijn kamer hoor ik. Ze vragen wat er is gebeurd ''waarop Xyakur zegt ''ik moest het wel doen jullie weten wat er anders zou gebeuren. Na een tijdje stilte doe ik mijn ogen langzaam open, prinses komt Xyakur versnelt naar me toe ''hoe voel je je. Ja nu je het vraagt ik heb overal pijn alsof ik aan hardlopen heb gedaan. Iedereen wisselt blikken met elkaar, wacht eens even laatst waren wij aan het ruziën dan bevroor jij ineens. Vertel wat is hier aan de hand zeg ik kijkend naar iedereen. Ze kijken me allemaal geschokt aan 'niet wetend wat ze moeten zeggen. Je begint een van ons te worden ''wat mijn mond blijft half open.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now