Dit ben ik niet

37 1 0
                                    

Xyakur

Gelukkig weet ze niet dat ik haar heb gezoend, ik moest haar hypnotiseren om het haar te laten vergeten toch heeft ze blijkbaar niet alles vergeten. Prinses nadat wij vergadert hebben zal ik je zo ophalen voor het avondeten ''ze kijkt me kort aan en knikt alleen maar. Ik zie die bezorgde blik nog in haar ogen ze voelt zich niet op haar gemak en dat heeft te maken, omdat ze antwoorden mist die ik in haar brein moest zien te verbergen. We lopen naar de vergader zaal bijna iedereen van ons is aanwezig. Ze is zo verandert toch blijft ze het kleine meisje die ik heb leren kennen als beste vriendin en het leukste vriendin die altijd bazig en koppig deed. Toch bleef ze leuk ze maakte mij dol op een of andere manier. Haar uiterlijk is zo anders als ze verandert hier moet ik nog aan wennen toch zou ze altijd de meisje blijven die ik als beste vriendin beschouw en heel lang op heb gewacht. 

Prins Xyakur neem plaats als ik op kijk heeft iedereen plaats genomen behalve ik 'ik neem versnelt naast Redhinjo plaats. Goed we willen alles weten ''alle ogen zijn gericht op mij. Ik zit wat in mijn haar van ongemak dan begin ik te vertellen hoe het is gegaan. Nou uh ja ''we hadden ruzie toen ze mij ineens beet in mijn nek en ik weet niet waarom ze dat deed. Oh god laat het blozen ophouden, en toen moest ik haar dus transporteren in de nieuwe haar. Je moest weten dat het zeer gevaarlijk zou zijn voor bijden zegt de koning. Ik had geen keus en niemand was er ik moest haar redden ''de koningin glimlacht me toe. Heel dapper van je ik weet dat ik altijd op je kan vertrouwen. Hier bij sta ik op en maak ik een buiging uwe majesteit ze is zeer belangrijk voor mij ik wil dat haar niets overkomt. Goed en hoe komt de bevriezing van jou ''vraagt de koning waar ik op antwoord. Dat ze zich ineens terug wou trekken en wou ontsnappen, ik liet niet los waardoor ze ineens in mijn bloed doordrong. Ik snap het, maar dit hoort niet '' en vooral niet met jou ik en de koningin moeten gelijk naar de hoogsten alleen daar kunnen we antwoorden vinden. Probeer zo veel uit haar buurt te blijven en antwoordt niet alle vragen van haar. Haar leven staat op het spel net als die van jou, we moeten haar een echte prinses maken. Ze moet manieren leren wanneer we terug zijn zal alles beginnen. Nadat de koning en koningin de kamer verlaatten ben ik naar de zaal gelopen. 

Icesilja

Ik doe de deur open naast mijn bed ''dit is dus de badkamer 'dan is de andere deur waar ik naar op zoek ben. Ik loop er gelijk naar toe ''wow'' dit is wel een hele grote kleding kast ik kan hier alles vinden. Ik pak een spijkerbroek van de schap daarbij kies ik een losse roze truitje, ik kies als schoenen voor de roze adidas. Ik bewonder me zelf in de spiegel die in de kleine kamer hangt ''super ik kan er wel mee door. Ik kijk nog eens rond ''in de kamer hangt aan een deel kleding en aan de andere deel zijn er veel schoenen en dan ook nog tassen en sieraden. Alsof ik in een kleine winkeltje ben, best grappig met een glimlach loop ik de kamertje uit. AUCH en nog eens ''au'' ik probeer steun te zoeken, maar ik zak al onder uit. Het lijkt wel alsof ik geëlektriseerd wordt ik draai cirkels op de grond van de pijn waarbij ik mijn hoofd vast pak. Het voelt zo heftig ik boor  bijna door mijn hoofd. Ik zie flitsen ''oh my het komt van mijn lichaam af mijn lichaam staat onder blauwe stroom. Alle machtig wat is er aan de hand met me ''ik voel iets heel naars aan mijn huid jeuk met tegelijkertijd pijn. Mijn benen ''mijn armen droom ik ''ik geef mij zelf een stomp in mijn buik. Nee het is echt ''het is echt zeg ik hardop, ik loop naar de spiegel toe. Stap voor stap ik kan mij niet eens fatsoenlijk voort bewegen. Wat ik draai door ik wil mijn hoofd tegen de muur slaan. Wie is mijn spiegelbeeld bang raak ik de spiegel aan, mijn ogen lichter van kleur ''ice blauw met violet paars erdoor. Mijn haren aan de onderkant krullen zelfs de kleur is anders 'bijna wit aan de onder kant ice blauw en een paar pony lokken. Maar het aller raarste zijn de dingen op mijn armen en benen een soort van schubben, ice blauw dat naar boven toe roze wordt. Ik begin te lachen ik draai door het kan niet anders ik geef mijn spiegel beeld een vuist. Bloed dat van mijn hand op de grond druppelt 'ineens wordt mijn bloed wit. Huh wat ik raak het voorzichtig aan het is bevroren mijn lichaam voelt kouder dan ooit mijn handen zijn ijs koud. Waar nu letterlijk stoom van afkomt. Dit ben ik niet.



Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now