De vrouw

3 0 0
                                    

Xyakur

Ze straalt pracht uit "haar roze geworden wangen haar glazen ogen met een nieuwe kleurtje nog levendiger en dan heb je haar lippen. Nu zo rood dat duit op iets, waar ik mijn gedachten maar beter ergens anders kan heen trekken. Ze zou me haten en haar wil ik blijven houden. Ik stap van haar af en loop naar het riviertje toe ik kijk door het water heen. Tot ik via de weerspiegeling van het water onze kant wat zie komen. Oh nee de andere draken die een bedreiging zijn voor ons. Ze nemen Icesilja bij de keel die van niks weet en kijkt me met angst in de ogen en meer van wat is dit.

Icesilja

Ik wordt krachtig bij mijn nek gepakt ik krijg bijna geen lucht meer. Ik kijk met angst in mijn ogen naar Xyakur met zijn bij zijn voelt het zo goed alsof hij mijn redder is in plaats van mijn stomme ontvoerder. Ik zie verbazing in zijn ogen tot hij al snel rode ogen krijgt dan goud. Hij verandert al snel zijn goude schubben glimmen vel in het zonlicht waardoor hij mij verblind en ik niet meer kan op kijken alles wat ik doe is met woede en angst mijn ogen sluiten.

Dan hoor ik geschreeuw en verslapt een greep ik geef een achterwaarts schop en verander ook al snel. Als ik de lucht in vlieg zie ik een groot gevecht man tegen man vrouw tegen vrouw. Er vliegt een vrouw op me af als ik haar in der ogen kijk krijg ik een rilling over mijn rug. Ergens in me zegt dat ze bekend is. Ze kijkt me vals aan ook al is ze bloed mooi nee echt bloed mooi rode schubben rood bruin haar, en rode ogen bloed rood. Als ze dichter bij me is komen vliegen kom ik al snel bij met het vrouw in me opnemen gedeelte. Zo liefje wat ben jij mooi zonde als je straks niet meer bestaat. Wat, waarom vraag ik je kent mij niet eens "haha o liefje daar ben ik te slecht voor en jou koninkrijk zal ooit van mooi worden en jullie zullen allemaal lijdend dood gaan. Lijdend lacht ze erbij.

Ze stuurt me een lucht stoot waarbij ik heel hard tegen een boom knal en naar beneden val. Ik zie Xyakur al vliegen naar de vrouw ze raken in gevecht. Ik kijk hem met wantrouw aan hoe die het voor me opneemt hoe die mij beschermt. Nee ik was overtuigd "hij ontvoerde mij niet uit slechtheid of voor een slechte einde nee mijn nieuwe familie wil mij beschermen. Oranghino wat moet hij hier 'hij pakt me gruw op en neemt mij mee voor ik iets kan doen.

Blijf met je tengels van haar af en "bam" een grote vuur wolk neemt Oranghino helemaal in zich op tot er niks meer te zien is van hem jij de vrouw pakt een zwaard waarmee ze zwaait richting Xyakur.

Het zwaard raakt zijn schouder waardoor ik heel erg koud van wordt. Wacht koud als ik naar mijn lichaam kijk zie ik helemaal wit. En zit ik onder het ijskoude ijs. Koud roept Oranghino waardoor hij mij nu moet loslaten. Hebbes denk ik als de anderen mij aankijken proberen ze mij aan te vallen. Ik concentreer mij op een iemand Xyakur. Ik vlieg naar de vrouw en hem. Iemand die mij van achter nadert en mij wil vastpakken stuur ik een ijsbal op hem af. Raak hij valt met gekraak op de grond de anderen stoppen uit angst en wachten op de commando van de vrouw die nu alleen maar verbaast kijkt.

Xyakur

Hoe deed ze dat deed ze dat voor mij, waarom zou ze ze mag mij nog niet echt en kent de echte oude beste vriend nog steeds niet. Ik dring haar hersens door nu iedereen gestopt is. Ze is boos bozer dan ooit en een ding zit in haar gedachten een ding dat ben ik. Ik voel me ineens heel vreemd. Ze kijkt mij vernietigend aan 'uit teken dat ik haar hersens met rust moet laten. De vrouw kijkt mij aan en vraagt wie is dat meisje half mens. Icesilja komt tussen in ons staan. Wat boeit jou dat monster was je maar zo mooi als je eruit zag. Ik zag iets in de vrouw haar ogen het kwam bekend voor heel bekend.

De vrouw trekt zich terug. We moeten gaan de andere volgen haar tot ze omdraait en Icesilja in haar opneemt met gespleten ogen en veel emotie. Zelfs ik kan het geen naam geven.
Als ze weg zijn pak ik Icesilja bij haar arm en trek haar mee. Ik voel haar verslappen en vang haar op.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now