Winkelcentrum

3 0 0
                                    

We parkeren en stappen allen uit. Ik neem alles in mij op alsof ik hier voor het eerst ben. Zullen we eerst wat drinken bij La Place zeg ik. Ja lijkt mij super ons ook. We lopen zoals vroeger La Place binnen en nemen plaats met ons drinken en eten. Ik heb gekozen voor een fruit milkshake met daarbij een koekje. We praten gezellig over de gekste dingen dit waren wij dus altijd. Ik moet even naar de wc ik ben zo terug. Ik was mijn handen met het heerlijke koele water tot ik geschrokken kijk. Als ik zie wie er achter mij staat "piet wat moet jij hier en ook nog in de meiden wc. Hij duwt mij hard tegen de muur aan alles gaat te snel hey ex waar was je ik heb je gemist. Jij en ik hebben niks gehad "dat die mij nog steeds claimt nog steeds na al die jaren. De deur vliegt open dan kijk ik echt geschrokken Xyakur wat moet jij hier. Hij pakt Piet van achter zijn kraag en smeet hem tegen de wc deur. Kom nooit meer in haar buurt nog even en hij veranderd ik loop versnelt naar Xyakur en hou zijn handen vast. Maar met mijn aanraking was ik vergeten wat er komen zou.

Zijn aders kleuren rood naar goud de mijne naar roze paarse. Shit mijn vrienden "ik laat zijn hand onmiddellijk los nog steeds kijk ik hem aan. En wie is hij dan wel niet vraagt Sarah. Ik ben Xyakur aangenaam de oude beste vriend van Icesilja. De vrienden kijken ons vreemd aan je hebt het ons nooit vertelt zegt Tim dan. Even weet ik niet wat ik moet zeggen "omg is dat niet Piet. Kunnen we gaan zeg ik dan "kom mee met ons zeg ik tegen Xyakur met geen ander keus toch stiekem blij.

Wat doe jij hier en geef hem een stomp in zijn zij "even kijkt die mij wanhopig aan. Ik moest je in de gaten houden van je oma. Hm eerst weg jagen dan laten achtervolgen zeg ik dan pissig. Ik vind het wel leuk zeg die dan waarna mijn vrienden ons omdraaien ik stap gelijk van hem weg en loop iets uit zijn buurt. Esther kijkt mij aan en geeft een knipoog die meid heeft het door. Ik kan wel door de grond zakken tot een diepe gat. Wat gaan we morgen doen vraagt Brandon "iedereen denkt na ik ook Lucke zegt dan ik weet het kampvuur. Daarbij lach ik geheimzinnig ik zie Xyakur al op kijken. Iedereen is er mee eens. Tot morgen avond zeg ik blij en loop La Place uit met Xyakur. Heb je een verblijf plaats zeg ik "nee. Dan moet je maar met mij mee. Zeg ik niet al te blij toch wel opvallend. Nu die mij aankijkt om mijn gezicht te lezen moet die ook een grijns laten zien.Ik gebruik dit keer mijn sleutel ik roep of mijn ouders al thuis zijn. Ik krijg geen antwoord ik kijk op de klok "hm 5 uur avond al. Ik doe mijn jas uit en neem dan de jas van Xyakur aan. Ik loop naar de keuken en pak allemaal recepten en leg die op de tafel. Volgens mij gaan wij koken zegt die. Wij kijk ik hem verbaasd aan. Ja wij zegt die met een zekere blik. Waarom niet denk ik wat zeker vlinders in mijn buik verzorgt. Ik geef hem een grijs schort aan ik zelf kies rood. Ik maak een knot van mijn haar en was mijn handen hij volgt. Wat gaan wij Koken "ovenschaal zeg ik blij dat heb ik gemist. Ik ben benieuwd zeg die.

Aardappel, brocoli, wortel leg ik op de aanrecht we wassen het eerst grondig doen de groentes in een groene bak en snijden dan de schil van de aardappels. Die we dan in stukjes snijden en in de pan samen met de groentes doen om het eerst te laten koken. In de tussen tijd "maken we de kippenvlees schoon en snijden die ook in grote stukjes en gooien er kruiden overheen. Hij kijkt wonderbaarlijk naar wat we doen. Dit gaat goed smaken zegt die dan uiteindelijk. Inderdaad zeg ik blij. Dat is ook klaar "we ruimen alles een beetje op ik was de afwas af en hij doet de rest in de vaatwasser. Ons andere gerecht is klaar met koken we doen het in de glazen schaal verdeeld en dan komt de kippenvlees er nog bij. Als het in de oven is gaan wij in de tussentijd het tafel binnen dekken. Ik bel mijn moeder "mam wanneer ben je er. Oké tot zo zeg ik op haar droge stem. En bel dan mijn pa. Papa wanneer ben je thuis. Oké tot zo zeg ik blij. Xyakur heeft al wat bestek gebracht ik pak de borden en de bekers pakt hij er nog bij. Nu alleen nog corrigeren valla perfecte bedekte tafel. We lopen samen de keuken in en nemen plaats bij het kleine tafeltje die in de keuken hoort. Ik speel wat met de plant die op het tafel staat. Als ik zie dat die mij aankijkt kijk ik weg en bedenk mij snel dat er nog geen drinken op tafel staat ik loop naar de koelkast om te kijken wat we hebben. Hij staat plots achter me ik weet niet wat ik hier op moet doen zijn gespierde arm rijkt naar mijn hand. Hij pakt een cola blik uit de koelkast en opent het. Waardoor spetter geluiden ontstaan. Ik draai mij om om nu heel dicht bij hem oog in oog te staan. Verlamd kijk ik hem schaperig aan. Lekker zegt die en neemt weer plaats bij het tafeltje. Ik draai mij snel om om mijn gezicht niet nog langer te laten zien en breng het drinken weg.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now