Vluchten

78 2 0
                                    




Icesilja

Ik zie in de verte licht branden het dorp "yes" ik ben bij het dorp misschien kan ik hulp krijgen. Ik zak neer bij een fontein en pak wat water uit mijn rugtas 'ik drink er van. Ik loop meer het dorp in 'ik zie niemand vast, omdat het laat is. Paar lichten van de huizen staan al uit. Die jongen hij zit weer op de zelfde plek 'ik begluur hem van achter een huis. Hij draait zich om naar mij "wow" kijkt hij nou naar mij. Ik zak snel op de grond 'ik hoor voetstappen "shit" hij komt hier heen ik voel het. Ik ren weg 'ik zie een schuur de deur is half open ik  sluip tussen de deur door en doe dan de deur op slot en loop de trap op en ga zitten ergens in een hoek op het open zolder. Ik herinner mij de gouden ei ik grijp naar mijn rugtas en pak de gouden ei 'alsof het mij zou beschermen. De gouden ei het geeft licht "auch" het is super warm ik voel het branden van de hitte. Ik gooi de gouden ei voor me neer 'er komt gekraak van het ei er zit nu een barst in. een hevige gekrijs dat veranderd in gejank komt uit het ei 'ik grijp naar mijn oren. Wat is er aan de hand dit is niet echt normaal ofzo. Dit is vast een droom het kan niet anders deze dag is zo wie zo niet normaal. Ik knijp mij zelf in mijn arm 'tot ik zie dat er bloed druppelt uit de mouw van mijn jas. Het is toch echt dit alles overkomt mij gewoon. Ik kijk voor me uit als een zombie. Er komt meer kraak geluiden van het gouden ei "ieeel" slijm komt als gevolg  uit het ei. Ik trek me terug naar achteren, maar ik zit klem. Zie ik dat nou goed er komt een vleugel naar buiten 'is dat een vogel. Nee wacht toch niet er steekt een gouden kopje uit.

Als ik dicht bij het kopje ben 'merk ik wat het echt is. Een baby draakje 'het gouden draakje is er nu uit en staat gelijk stevig op zijn poten. Het opent zijn ogen en kijkt me een beetje wazig aan met zijn rode oogjes. Het bekijkt mij en maakt aparte geluiden alsof het een beetje blij is 'het zet een stap naar mij toe 'het herinnert me aan iemand, maar kan er niet op komen. Is het draakje nou van mij 'ik wil het draakje beschermen ik voel me veilig. Het draakje trekt aan mijn hand en klimt erop "zo schattig. Draakje ik wil je een naam geven "hmmm" xxhhh hoor ik het draakje zeggen. Xyakur zegt het daarna "wat" hoe dan ik wordt hier duizelig van 'deze situatie is niet gezond meer.

Het draakje wordt super warm ik gooi het van me arm. Met een harde knal gaat de schuur deur open. Owh man die jongen 'ik sluip wat naar voren 'verdomme hij heeft me gezien. Hij stormt op me af 'het leek alsof die vloog hij is met een klap voor me. Hij zet zijn capuchon af en kijkt me met een duivelse grijns aan 'zijn ogen worden groter 'zijn oranje ogen beginnen licht te krijgen. Alsof er vlammen in branden 'hij zet een stap dichterbij. Jij de prinses kijk jou nou zo zwak jij kan niks en hij begon te lachen. Ik sta woedend op en grijp aan zijn keel en met één beweging ligt hij op de grond. Denk nog maar is na voordat je zoiets tegen mij zegt. Hij staat in een paar seconden opnieuw voor me, maar hoe is hij zo snel. Ik dacht dat ik altijd de enigste was die alles op een niet normale manier snel kon doen. Hij grijpt naar me ' de gouden draakje opent zijn mond er komt een grote vuur wolk uit. De jongen verbrandt bijna in as 'als het draakje wat groter was 'was dat het geval. De jongen rent in vlammen weg. Ik pak het draakje op en bedank hem door over zijn kopje te aaien. Ik maak van de strooien die hier liggen een soort bed om hier te kunnen overnachten. Dit ligt niet echt perfect, maar ik moet het ermee doen.

Het draakje komt bij mijn hoofd liggen. Wat wou die jongen nou van mij 'sinds wanneer bestaan draken. Het draakje klimt op mijn hoofd en klemt zijn nagels op mijn huid 'ik zak weg. Een meisje met blauwe haren en een blauwe draak aan haar zij net zo groot als haar 'ze heeft een grote kroon op haar hoofd met blauwe diamanten en een groot kristal in het midden ze heeft een mooie jurk aan 'blauw wit. Haar helder blauwe ogen glimmen. Tegen over haar staat een jongen met rood bruin haar zijn ogen zijn rood vurig 'hij heeft een rode trui met een bordo broek aan naast hem staat een gouden draak.

De meisje steekt haar handen voor haar uit en geeft een blauwe straal af 'net zoiets als bliksem. De jongen doet het zelfde alleen is de straal vurig. De meisje valt bewestuloos op de grond 'de jongen rent op haar af en zakt neer bij haar in tranen. Icesilja wordt wakker.

Icesilja's onmenselijke ogenحيث تعيش القصص. اكتشف الآن