Bezoek

3 0 0
                                    

Xyakur

Icesilja is bezig in haar telefoon "Xyakur kom snel zegt Redhinjo in mijn gedachten "wat is er waar ben je "in Groningen einde van de straat. Waarom komt hij niet hierheen vreemd. Ik loop de huis uit via de voordeur en zie hem al staan we geven elkaar een bro hug. Vertel maar "ik verveel de mij echt zonder je "aah kon je niet zonder me ik geef hem een duwtje. Kom op man niet zo kinderachtig "ja ja zeg ik. Kom mee ,wacht zou nichtje mij accepteren "meen je. Als ze mij accepteert dan jou zowiezo.  Kom mee zeg ik en we lopen richting het huis.

Icesilja

Ik wil net de deur uitgaan als ik opeens mijn neef en Xyakur zie staan ik dacht dat je... ik hou mij stil inderdaad ik dacht dat hij mij zat was en dus terug is gegaan naar Zwitserland. Ik kan een lachje niet laten kom binnen zeg ik te nerveus. Ik zei je toch zegt Xyakur "nicht je bent veranderd ik draai me om en kijk hem aan. Je bent niet meer zo agressief tegen over ons. Ik denk hier bij diep na en schaam me erom inderdaad zeg ik dan. Zo neef wat brengt jou hier "nou uhm het was saai zonder jullie. Ik moet lachen dit had ik niet verwacht. Ik jou ook neef zeg ik. Gaan jullie maar ik open even de deur zo net is de bel gegaan. Huyyy mijn vrienden staan mij blij aan te kijken Esther duwt mij weg en de rest komt ook binnen "orchi laat je ons niet binne zegt Esther gemeen. Als we in de woonkamer staan kijkt iedereen naar mijn neef. Ik hou mijn lach in.

Ik ga voor ze staan en zeg dan dit is Redhinjo mijn neef. Nicht zegt hij dan heb je ons bij onze namen genoemd hij ziet er gestrest uit. Ow ja oops zeg ik. Hij kijkt eerst boos en kalmeert dan achja waarom niet zegt die en ploft op de bank en staat dan weer op. Uhm ja hij geeft iedereen een hand die hij dus had vergeten te doen we liggen nu allemaal in een lachbui.

Esther duwt mij richting Xyakur "ik voel hoe onze handen elkaar aanraken wat voor een shok veroorzaakt. Ik kijk Esther dodelijk aan. Dan kijk ik op naar Xyakur die voor zich uit staart. Waar zit hij met zijn hoofd. Ik loop naar de keuken en roep wilt iemand wat te drinken. Iedereen schreeuwt wat. Ik draai mij om naar de koelkast als Xyakur voor me staat. Hulp nodig "nee hoef niet zeg ik. Hij loopt naar de tuin en staart naar de lucht ik wil vragen wat er is maar denk dan weer aan al het drinken dat ik moet klaar leggen.

Cola, Fanta, thee, koffie en ik kies voor water ik weer zo droog. Ik loop naar de tuin als ik klaar ben met het drinken uitdelen iedereen is in een diepe gesprek met mijn neef dit bevalt me erg goed. Ik kijk net als hem de lucht in. Hij kijkt mij nu aan en weer terug naar de lucht. Hij loopt weer naar binnen. Pff ik voel een steek, waarom ineens zo veel afstand "wat maakt het eigenlijk uit. Het maakt wel uit zegt iets in mijn hoofd. Waar komt dat vandaan hij zit naast neefje en bekijkt mij en dan kijkt die weer weg. Yup ik voel me nu in de steek gelaten en wat doe ik hierbij lach ik bij mezelf. Ik loop naar de boom toe en klim erin.

Ik ga zitten op de grote tak waar ik altijd zat. Ik heb je gemist giechel ik "wacht waar is Sahara mijn kat eigenlijk die ben ik vergeten omg hoe kan ik haar vergeten. Ik ren het huis door naar mijn kamer en reageer niet op de blikken die mij volgen. Ik pak mijn mobiel uit mijn zak en ga dan mijn moeder bellen. Mam waar is mijn Sahara. Ze reageert eerst niet mam reageer zeg ik pissig. Bij het asiel wat hoe kon je. Wat is er met jou zeg ik boos en druk de tel uit. Igh ze is anders ik ken haar niet meer.

Zonder dat iemand mij merkt verlaat ik het huis ik heb geen zin om alles uit te leggen. Ik pak de auto blijkbaar heeft papa mama gebracht een plus punt dus. En rij mijn straat uit. Na een paar minuten ben ik er ik loop gelijk door ik tref een lieve dame achter de balie en vraag naar mijn kat. Ze brengt mij erheen o mijn lieve Sahara ik omhels haar en geef haar kusjes. Ik neem haar mee ze was van mij. Bij de kassa betaal ik opnieuw ik bedank haar en loop met mijn Sahara naar de auto. Ik kijk in de bagage gelukkig haar katten bak is er ik stop haar erin en rij weg. Ik parkeer voor het huis en loop met Sahara naar mijn huis. Eenmaal binnen loop ik de woonkamer in. Oke die blikken maken mij bang blijkbaar heeft niemand gemerkt dat ik weg was. Waar was jij dan zegt Imke tegelijk met Tim uhm niet belangrijk kijk wie ik heb. Ik laat Sahara uit het bakje lopen. Ze loopt gelijk langs iedereen heen en snuffelt. Oh katje ik heb jou gemist zegt Esther haar aaiend. Ik bekijk Xyakur die er niet. Veel boeiend bij zit. Ik wordt geïrriteerd. Gaat het zegt neef ja rol ik met mijn ogen. Ik ga naar de keuken en zet de spullen klaar voor Sahara.

Gaan we hier de hele dag zitten zegt Sarah "inderdaad zegt Lucke. Ik loop naar ze toe en denk even na. Ik weet het zegt Brandon bowlen "ik rol met mijn ogen sommige stemmen in, ik heb er niet echt zin in gaan jullie maar zeg ik dan ik moet nog wat doen zeg ik snel. Is goed zien we je vannacht ja zeker zeg ik met een glimlach ik wil het niet missen. Ze staan een voor een op en vertrekken  dan.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now