Liefde of verbergen

7 0 0
                                    

Icesilja

Ik open mijn ogen en kijk magisch de kamer rond ik bevind mij niet in mijn eigen kamer,maar in een andere kamer die veel rode aanwezigheden heeft. Met een gouden behang
En een houten bureau met hier en daar een pen een papier en een glas water. Ik heb dorst en loop er half vliegend na toe en drink het in een keer op. Mm lekker verkoelend als ik iets in de schaduw naast de Bordo kleurige gordijn zie verschijnen. Xyakur staat daar geleund tegen de muur met een gemene grijns. Sinds wanneer ben jij hier. Hij grijnst en zegt dan nou dit is anders wel mijn kamer en hij vliegt op mij af en staat dan voor me wat mijn haren en satijnen kleertje doet fladderen. Kou en warm mengen in mijn bloed samen en de stroming ervan wordt fijner. Ik durf hem niet aan te kijken alsof ik mij zelf zou verraden, want hij is geen griezel meer voor me, maar iets anders.

Hij pakt mij bij mijn kin en nu moet ik wel kijken in zijn warme ogen. Tot ik mij herinner dat ik hier ooit weg wil. Wat mijn hart pijn doet waardoor ik er aan moet grijpen hij kijkt me verwart aan. Gaat het 'ja knik ik. Tot ik ijs voel groeien aan mijn hart. Letterlijk ijs hij legt zijn hand op mijn hart waardoor het ijs smelt. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden niet meer.

Xyakur

Ik kijk haar in haar mooie ogen aan met mijn ene hand op haar bevroren hart. We passen echt bij elkaar, maar de laatste keer toen een ijsdraak met een vuurdraak ging waren ze alle twee samen dood gegaan in een verbonden toestand en dat was miljoenen jaren terug niemand weet waarom. En dat is de redenen dat ik al sinds mijn kleins af aan wordt gewaarschuwd om niet te close met haar te worden. Voor ik haar verbrand trek ik mijn hand terug nog steeds kijken we elkaar aan we zakken op de gronden en gaan zitten naast elkaar. Icesilja ik moet je wat vertellen jij en ik waren destijds beste vrienden. Wat zegt ze verbaasd zonder om te draaien. Nu ze omdraait kijk ik op de grond tegen het rode tapijt aan. Je vader heeft je een deel laten vergeten ik zou niet weten waarvoor misschien wel meer dan dit. Ja best zal wel dit is zeker om mij hier te houden of niet. Waarom denk je zoiets zo erg ben ik niet snap het dan zeg ik half boos en nuteloos. Jij en ik zijn uit elkaar gehaald je vader is zomaar opeens uit het niets vertrokken. Tot we hoorden dat hij een Nieuwe vrouw had. Wacht nieuwe "ja nieuwe, maar dat betekend dat ik. Nee het zit niet zo Icesilja het is je echte moeder, we denken dat ze elkaar hier hebben leren kennen en jou verborgen hielden toen was je vader ineens met jou als baby in zijn armen gekomen bij je oma.

Een opluchting zegt ze snel. Toch zag ik dat ze niet heel tevreden was het zit haar dwarst.

Icesilja

Dit hebben mijn ouders mij dus nooit vertelt ik wist het ik groeide half leeg ik voelde mij nooit compleet, daarom de nachten dat ik mij fijner voelde buiten met mijn vrienden. Ik laat mij achter over neer vallen met Xyakur die mij in zijn zit houding raar aankijkt. Dit alles heeft mij gewoon moe gemaakt en ik wordt nooit moe. Hij komt naast mij liggen maar leunt dan op een hand om mij aan te kijken ik bloos er van.

Ik ga zitten en hij volgt mijn houding ik kijk hem lachend aan. Nu lacht hij ook een mooi wit gebit komt tevoorschijn met scherpe hoektanden. Zijn lippen kleuren bloedrood. Steeds ben ik dichterbij bij hem niet wetend hoe dat komt. We zijn net twee magneten alleen gevaarlijk voor elkaar. Mijn hand raakt de zijne mijn lichaam begint te schokken net als de zijne. Alle twee kijken we naar de deur van zijn kamer die openvliegt "ik sta gelijk op als de twee kleine zijn kamer in dollen Stella en Aadan. Ze kijken ons giechelend aan ik wist niet eens dat er iemand zich op dit moment hier in zijn domein zich zou bevinden.

Xyakur

Net toen ik heel dichtbij haar was moest het verbroken worden net toen ik in haar ogen zag wat ik wou. Ik zucht en ga mijn kamer uit en loop naar de zaal. Icesilja kijkt om zich heen en Bekijkt alles met grote ogen wat er lief uitziet ik krijg er een grijns door. En hoe vind je mijn koninkrijk vraag ik haar. Nou uhm zegt ze blozend met mijn broertje en zusje die met glimmende ogen op antwoord wachten. Ik vind het hier mooi zegt ze dan en loopt naar het grote raam toe om dan naar het grote tuin te kijken. Een bewaker die haar voor het eerst ziet laat zijn hand glijden naar zijn wapen. Tot die mijn niet doen blik opvangt. Icesilja schrikt als ze de bewaker ziet en kijkt mij aan. Niks aan de hand zeg ik met mijn hand in mijn haar wat ik dus altijd doe met een ongemakkelijk gevoel.

Icesilja's onmenselijke ogenWhere stories live. Discover now