36. Sweet surprise

65 7 3
                                    

Když jsme konečně byli u hotelu, otevřela jsem hlavní dveře a vstoupila dovnitř...

Neuvěříte koho jsem tam uviděla stát. Přesně tak, byl to Thomas. Stál tam s takovým nevinným úsměvem na tváři, na sobě krásný oblek a růži v ruce. Když mě uviděl, podíval se mi hluboko do očí, tak jak to dělá vždycky. Usmál se jak nejroztomileji to šlo.

Já jsem se se slzama v očích rozběhla k němu a skočila na něj. On pustil růži a chytil mě do náruče. Objímali jsme se asi celou věčnost. Když jsem z něj slezla, věnovala jsem mu jeden z nejlepších polibků. Najednou jsem uslyšela ohromný potlesk. Konečně jsem zavnímala, že kolem nás stojí vlastně úplně všichni ostatní co se mnou natáčeli.

,,Vy jste o tom věděli? Zendayo? Ty taky?" Všichni se usmáli. Zendaya položila svůj telefon na který to zaznamenávala a řekla ,,Cameron mi ještě před odjezdem dal Thomasovo číslo, že tě chce překvapit. Nikomu jsem to neřekla až do teď. Chtěli jsme tě překvapit, my všichni." Mě to zase nahnalo slzy do očí.

,,Jo, přesně tak. Všichni jsme u toho chtěli být." Ozvalo se. Já jsem se začala rozhlížet kdo to řekl a najednou zezadu vylezla Millie. Já jsem k ní okamžitě přišla a obejmula jí. ,,Millie! Co ty tu děláš?" Zeptala jsem se. ,,To víš, už se mi po tobě stýskalo" A usmála se. Já jsem se samozřejmě usmála taky a znovu ji obejmula.

,,Ale já nejsem jediná, kdo přijel." Řekla Millie. Najednou se ze zadu začali objevovat Cameron, Maya, John, Mike a dokonce i Noah. Všechny jsem postupně přivítala a obejmula. Byla jsem zase tak děsně moc šťastná. Bylo to skvělé překvápko.

Když už jsme se všichni dopřivítali, Zendaya všem řekla ,,Tak pojďte, ukážu vám kde máte všichni pokoje." Obsluha jim vzala kufry a výtahem jsme vyjeli do našeho patra.

,,Takže..." Začala Zendaya ,,Thomas půjde samozřejmě ke Katie, a co jste mi psali, tak Millie půjdou s Noahem na 39, Maya a Cameron půjdou na 40 a John s Mikem jdou na 41. Vyhovuje?" Všichni souhlasili. Já jsem nedočkavě popadla Thomasovi kufry a šla ke mě do pokoje. On šel hned za mnou.

,,Omlouvám se za ten bordel tady, nevěděla jsem že tu budu mít návštěvu." Řekla jsem Thomasovi, ale ten nad tím jenom kývnul rukou a řekl ,,Mě je to jedno Katie, vždyť to víš." Já jsem se na něj usmála.

,,Tak já si půjdu dát teď sprchu a potom mi můžeš popovídat jak se ti tu líbí." Řekl Thomas. Já jsem kývla a on šel do koupelny.

Já si sedla na postel a znovu si v hlavě přehrála co se teď stalo a co se děje. Dohnalo mě to znova k slzám. Jenom jsem se zamyšleně usmívala a čekala na Thomase.

Najednou se ozval můj telefon. Přišla mi textovka od Zendayi. Bylo tam napsáno. ,,Celé to tvoje překvápko jsem natočila na video. Můžeš si ho pustit - Zendaya." A nad tím bylo video. Pustila jsem si ho. Chtěla jsem vidět svou reakci na to když jsem uviděla Thomase. Byl oto docela vtipný. Já těch záběrech nejsem jenom já, natočila reakci všech. Bylo to pěkné. Odepsala jsem ji že děkuju.

Telefon jsem odložila a náhodou Thomas vylezl z koupelny. Měl ručník omotaný kolem pasu a na krku takový pěkný přívěsek.

Já jsem vstala, přišla jsem k němu a opřela se o jeho svalnaté břicho. Jeho ruka mi lehce klouzala od rameně až po loket a zpátky. Byla to pěkná chvilka ,,Vážně se mi po tobě stýskalo." Řekl, ale já jsem mu položila prst na rty a řekla ,,Šššš... nemluv." A zavřela jsem oči.

Po chvilce objímání se ode mě odlepil a šel zpátky do koupelny. Bylo to divný, nic neřekl ani nenaznačil. Já jsem došla ke skříni a vyhrabala tam svoje oblíbené overside tričko.

Přesně tohle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přesně tohle. Mám ho od Toma, ani nevím proč mi ho tenkrát dával. Každopádně mi je skoro až po kolena. Hodila jsem ho teda na sebe. Kraťasy už jsem si brát nechtěla. Lehla jsem si do postele a otevřela instagram. Přidala jsem jenom pár dalších příspěvků, včetně toho videa od Zendayi.

Thomas vylezl z koupelny a okolo sebe měl zase jenom ručník. Já jsem se na něj podívala a on na mě. ,,Už jsme se dlouho neviděli a tak mě napadlo jestli by jsi třeba..." řekl a pustil ručník, který spadl na zem.

Já jsem se rychle otočila a zakryla si oči. ,,Thomasi!" Křikla jsem, ale on se začal smát. ,,Promiň, vadí ti to?" A začal zvedat ručník, ale já jsem se otočila a řekla ,,Počkej!" On ho přestal zvedat a podíval se na mě. ,,Vlastně mi to ani tolik nevadí."

Moje oči začali jezdit po jeho těle. Sjela jsem od očí až po hruď a dál, ale u břicha jsem se zastavila. Nedokázala jsem jet dál. Pohledem jsem uhla pryč. On zvedl ručník a omotal si ho kolem sebe, to už jsem pohled vrátila zpátky na jeho oči. Přišel ke mě a sedl si vedle mě.

,,Katie... omlouvám se jestli jsem udělal něco co jsem neměl." Řekl a podíval se na mě. ,,Ne ne ne, to nic. Jenom mě příště varuj." A usmála jsem se. On mi úsměv opětoval. Znovu vstal z postele a namířil si to k batohu. Z něj vyndal počítač a zeptal se ,,Tak... co si pustíme?" Já jsem řekla ,,Thomasi, vždyť už je jedna hodina ráno." Řekla jsem mu.

,,Aha. No tak... chceš jít spát? Můžeme ještě něco dělat." Řekl. ,,Chci jít spát Thomasi." Usmála jsem se a lehla si. On vstal z postele, zhasnul, převlékl se a lehl si vedle mě. Já jsem se otočila na něj a políbila ho. ,,Dobrou noc." Dodala jsem šeptem. On zopakoval totéž, políbil mě na čelo a otočil se.

Ještě než jsem úplně usla, přitulila jsem se k němu a chytla ho za ruku. Spalo se mi mnohem lépe.

---------------------------------------------------------

Ahoj všichni, doufám že zatím líbí. Dlouho jsem teď nic nepsala, protože jsem neměla náladu, ale teď znova začínám. Věřte mi, bude to zajímavý.

Doufám že líbilo, zatím se mějte.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now