25. Meeting with... you will see

87 7 2
                                    

Tentokrát jsem ten sraz s ostatními měla už v 11, proto jsem v devět vstala. Všichni ještě spali.

Šla jsem do koupelny, umyla si rychle hlavu, usušila si ji a pak se šla nasnídat. Udělala jsem si ovoce s jogurtem po dlouhé době.

Šla jsem zpátky do pokoje a vybrala si něco na sebe. Do batohu jsem si dala jenom pár nejdůležitějších věcí. Mělo by to trvat nejdéle do šesti, takže jsem si toho s sebou moc nebrala.

Máma mi vlezla do pokoje a zeptala se kdy pojedu. Já jsem ji odpověděla, že mě tam na jedenáctou odveze Cameron.

Máma odešla a po chvíli přišel Cameron, že už za půl hodiny pojedeme. Máme spolu sraz v 11 v nějakém studiu. Je to odsud půl hodiny autem. Tam si povíme kde se bude natáčet, jak to bude chodit a všechno co potřebuju vědět. Doufám, že se bude natáčet co nejblíž, nechci dojíždět dvě hodiny.

Ještě než jsme vyrazili, mi někdo zavolal. Já jsem to zvedla. ,,Haló? U telefonu Katie Boycová."

,,Dobrý den Katie, tady Jon, jsem váš režisér. Chci se vám jenom omluvit za to nedorozumění, ale porotci, kteří vás vybrali, se omylem spletli.-" Já jsem v duchu dostala hysterák, že tam snad nebudu hrát, ale nic jsem neříkala a v klidu dál poslouchala.

,,-Chtěl jsem pouze podotknout, že dnes nebudete mít sraz se všema hercema, jelikož všichni bydlíme jinde a oni by se sem jen tak kvůli rozhovoru nedostavili. Takže se sejdeme pouze my dva, je to i z toho důvodu, že vy hrajete poprvé v nějakém filmu jak vím, takže vám vysvětlím co a jak. Ostatní už mě znají."

Bože můj, spadl mi kámen ze srdce. Ale nepochopila jsem, jak to mohli nevědět.

,,Dobře... a kde teda bude sraz a v kolik?" Zeptala jsem se.

,,Sraz bude v jedenáct a to v té restauraci Domingo's Italian Deli. Je to nejlepší restaurace v Hollywoodu. Tak tam buď. Zatím se měj."

Ani jsem nestihla odpovědět a zase zavěsil. Asi spěchal. Zeptala jsem se Camerona, jestli ví, kde ta restaurace je. Řekl, že tam chodil dřív s kamarády. Věří tam prý skvěle a odveze mě tam.

Já jsem si vzala ten batoh, nasedla do auta a jeli jsme. Do té restaurace to bylo nějakých 15 minut.

Když jsme dorazili, řekla jsem Cameronovi, že mu ještě napíšu v kolik jsme skončili, aby pro mě přijel.

Vešla jsem dovnitř. Rozhlédla jsem se kolem, jestli tam už někde nesedí, ale spíš jsem čekala, že on přijde za mnou, protože já ho nikdy neviděla. Najednou se proti mě rozešel nějaký chlap. ,,Ahoj, ty musíš být Katie. Já jsem Jon, tvůj režisér."

Já jsem mu podala ruku. ,,Jo to jsem, jsem Katie. Ráda vás poznávám. Nepůjdeme se posadit?"

Zamířili jsme k nějakému stolu, který byl v salónku, kde nikdo nebyl. Tam jsme si sedli a objednali si pití a něco k obědu.

,,Takže... já bych začal tím nejdůležitějším. Natáčet se bude v NewYorku. Jelikož já tu bydlím kousek, tak poletíš se mnou, mým soukromím triskáčem. Poletí s námi ještě Zendaya, bydlí tu kousek. V NYC se potom na místě natáčení sejdeme s ostatními herci. Tam se seznámíte a potom se začne natáčet. Odlet bude za dva dny, přijedu pro tebe před barák. Sval si všechno co budeš potřebovat alespoň na měsíc. Jestli chceš, může s tebou jet klidně rodina, nebo jenom sourozenci. Hlavně si nepřiveď všechny kamarády, maximálně tři lidi. Někdo si s sebou občas rodinu bere, ale počítej s tím, že nám může trvat třeba čtyři měsíce než to natočíme, takže se neuvidíte docela dlouho. Žádný odjezd domů, ani odcházejí z natáčení neexistuje. Celou tu dobu budeme všichni spolu. Je taky možné, že se začne natáčet až na konci prázdnin. Než s všechno zařídí a taky nechytá, může to klidně trvat ty tři týdny. Mezitím, budete kdyžtak trávit čas spolu, seznamováním a podobně. Všechno důležité o natáčení se dozvíš na místě. Já vím, že máš sourozence, co mají s natáčením nějaké zkušenosti, tak bych ti poradil, rodiče nechat doma a jet pouze s nimi, ale je to tvoje volba. Takže... nějaké dotazy?"

Já jsem se koukala trošku vykuleně. Na začátku jsem měla několik dotazů, ale on mi je všechny řekl za 5 minut. Jenom jsme zavrtěla hlavou.

,,Takže... řekněte mi něco o sobě. Jak dlouho režírujetem Jak vás napadlo natočit zrovna tohle? Mohla bych vidět nějaký scénář? Jak chcete udělat to lítání a všechny ty kousky?"

Položila jsem mu postupně několik otázek. Mezitím co mi je zodpověděl, nam přinesli oběd. Vařili tu vážně výborně.

A taky jsem dost dobře za ty tři hodiny poznala Jona. Je hrozně fajn, byla s ním sranda. Je trpělivý a vtipný. Taky jsem zjistila, že mu je teprve 28. Teď svět urážky, ale typla bych ho tak na 35.

No každopádně mi řekl, že už se s pár herci setkal, a že se znají. Taky mě přesvědčil, že i když je to poprvé, nemusím mít strach, že tam sice budu nejmladší, ale určitě si mě všichni oblíbí, stejně jako já je, protože prý vypadám, už na sedmnáct.

Řekla jsem mu, že mi už za měsíc a něco bude 17 a že to bude vycházet během toho natáčení.

Sice jsem až do teď slavila narozeniny v listopadu, ten den, kdy mě rodiče našli, ale máma mi řekla, že mám narozeniny v září.

Jon řekl, že to rozhodně musíme oslavit. A taky má tušení, že ještě někdo má narozeniny v srpnu. Teď si ale nevzpomíná kdo.

Chvilku jsme si tam povídali, mohla utéct asi další hodina. Bylo to s ním vážně super. Navíc si myslím, že se trošku napil. Já jsem měla jenom pár panáků, jinak nic.

Bylo už asi pět. Zavolala jsem Cameronovi, aby si pro mě přijel. Za 15 minut tu byl. Jona odvezl domů a potom jsme se vrátili domů my.

Doma jsem všem řekla, co mi řekl Jon a jak to bude probíhat. Potom jsem se chtěla zeptat rodičů jestli chtějí jet taky, ale došlo mi, že už je pomalu konec července a oni jedou na dovolenou. Tak jsem se alespoň zeptala Camerona a Mayi. Ti souhlasili. Takhle to přece většinou bývá.

Když jsem to zatelefonovala ostatním, byli z toho nadšení, jediný kdo byl trošku smutný, byl Thomas. Ten se mnou jet nemohl. Nebo takhle... on by možná mohl, ale má teď doma nějaké problémy a jen tak si z domu odjet na čtyři měsíce nemůže. Bylo mi ho trošku líto, ale slíbila jsem mu, že se ozvu.

I přes všechno, co mi tu bude chybět, se stejně hrozně těším. Potom co jsem všechno řekla rodičům a ostatním, jsem vyběhla do pokoje, vytáhla jsem ten svůj kufr a zabalila si vážně jen to nejdůležitější. Spíš jsem si zabalila jenom slušné věci, plavky, něco na spaní, hygienu a tím to pomalu končilo.

Jon říkal, že bude možnost si oblečení vyprat, takže i spodní prádlo mi bude stačit čistě já týden. Jinak oblečení, ve kterém budeme v záběru nám zařídí.

Když jsem měla zabalené to nejdůležitější, dala jsem si horkou vanu. Jo přesně tak, vanu. Naše vana je obrovská, jen jsem se v ní ještě nekoupala.

Nepustila jsem si pořádně horkou vodu, zapálila si svíčky a pustila si k tomu na telefonu nějakou relaxační hudbu.

Najednou mi zazvonil telefon. Byl to Thomas. Říkal, že by jsme si zítra mohli dát se všema takovou menší rozluckovou sešlost když se neuvidíme čtyři měsíce.

Já jsem souhlasila. Chtějí se sejít někde v kavárně v Hollywoodu a potom si vyjít na ten kopec s nápisem.

,,Už se těším." A s těmito slovy jsem to zavěsila. Oblékla jsem si pyžamo a šla jsem spát.

-------------------------------------------------------

Díky moc za přečtení jako vždycky. Užijte si další část.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now