23. Concurz

73 9 2
                                    

Jen Jsme tam stáli a popíjeli. Já jsme sice alkohol neměla, ale dala jsem si limonádu.

Najednou začala hrát docela dobrá písnička. Thomas se na mě podíval, odlozil pití, chytl mě za ruku a řekl ,,Jdeme tančit." Ta hudba byla docela hlasitá, takže jsem ho neslyšela. Chtěla jsem se zeptat, co říkal, ale on mě chytl za ruku a zatáhl na parket.

Tam jsme spolu začali tančit. Ale ne jako ploužák, či co, ale normálně tančit. Tak zvaně jsme začali trsat. Bylo to krutopřísný 😂.

Potom DJ vypnul hudbu a namířil světlo na nás dva. My jsme se na něj podívali a on do mikrofonu zařval ,,Prosím potlesk pro náš pár-" všichni se na nás otočili a začali tleskat. ,,Moc vás tu vítáme, jsme rádi že tu jste. A teď jednu písničku na přání vás dvou." A pustil tam pomalou písničku.

Sice ji neznám, ale docela se mi líbila. ,,Ale my jsme žádné přání neměli." Podívala jsem se na ostatní i směrem na bar. Sonya se na mě usmála a zvedla palec nahoru. Já jsem ji úsměv oplatila.

Thomas ke mě natáhnul ruku a zeptal se ,,Mohu poprosit o tanec?" Já jsem mu ruku chytla a on si ke přitáhnul k sobě.

Já jsem mu dala ruce kolem krku a on mě svoje ruce kolem pasu. Hlavu jsem si položila na jeho hrudník a pomalu jsme začali tančit.

Bylo to romantický a pořád to nekončilo. Šeptal mi do ucha samé lichotky, třeba že mi to sluší a že umím krásné tančit.

Když písnička končila, Já jsem zvedla hlavu a zadívala se mu hluboce do očí. On se ke mě naklonil a tentokrát jsem ho já políbila. V hlavě jsem měla pocit, jakoby se hudba zpomalila i všechno okolo. Jakoby se zastavil čas.

Měla jsem pocit, že to trvalo alespoň dvě hodiny, a přitom to mohlo být tak 10 vteřin. Když jsme se oddělili, řekla jsem, že Už by jsme mohli domů. Ostatní souhlasili. Sice mohlo být teprve asi sedm, ale v tom baru už začalo být dusno a bylo tam moc lidí.

Když jsme přišli dolů, dali jsme si věčeři a pak si pustili film. Pustili jsme si After: polibek. Kluci nejdřív byli proti nějaké blbé romantice, ale nakonec se jim to líbilo.

Když jsme to dokoukali, bylo už devět, ale my jsme si pustili další film. A tentokrát to bylo i pro kluky. Znáte ,,Vlk z Wall Street?" Pokud ne, tak si to pusťte. Bylo to super. Skončilo to až v jedenáct.

Teda... skočilo, spíš už jsem byla unavená, a nechtěla jsem ponocovat, když mám zítra ten concurz.

Všem jsem popřála dobrou noc a dala si horkou sprchu. Když jsem přišla do pokoje, stál tam Thomas. ,,Ty dneska spíš se mnou?" On se na mě podíval a odpověděl ,,Jo. Je to problém?"

,,Ne ne, vůbec ne. Jsem ráda." A usmála jsem se. Sundala jsem si kalhoty a podprdu a lehla jsem si. Thomas zhasnul a lehnul si ke mě.

,,Tak dobrou noc." Řekla jsem. On si ale podepřel hlavu a zeptal se ,,Ty chceš jít spát?" ,,Jo, vlastně jo. Zítra mě čeká velký, možná osudový den."

On se zasmál a řekl ,,A nechtěla by jsi třeba..." A políbil mě. Jeho rty se jemně dotýkali těch mých. Najednou jsem ucítila, jak mi jeho prsty jezdí po břiše. Okamžitě jsem zastavila pohyb mých rtů a on se odklonil. Cítila jsem, jak mi jeho prsty zajíždějí pod kalhotky. Tentokrát jsem mu ruku chytla a podívala se mu do očí.

,,Mám přestat?" Zeptal se. Já jsem si sedla a přitáhla si nohy k sobě. ,,Děje se něco?" Zastaral se. Já jsem se poškrábala na zátylku. ,,Jo já vím, omlouvám se. Možná jsem to trochu uspěchal. Já... promiň. Myslel jsem si, že... hele, Já tě nechci do ničeho nutit, dobře?"

You Still Love HimWhere stories live. Discover now