27. I'm flying a private crusher!

77 7 0
                                    

Ráno jsem se probudila vedle Thomase. Ani jsme nevěděla že tu spal. Budík mi zazvonil v půl deváté.

Potichu jsem vstala, šla si dát sprchu, nasnídat se a všechno si dobalit.

V půl desáté už byli všichni v obýváku a snídali. Cameron a Maya si zatím dobalovali zbytek věcí. Já jsem těsně před odjezdem všechny hrozně silně obejmula a Thomase jsem líbala jak jen nejdéle to šlo.

Se slzami v očích jsem nasedala do Jonova auta. Slzy jsem si utřela a zeptala jsem se Jona, kde je Zendaya.

,,Tu teprve teď nabereme před barákem. Je to odsud asi 5 minut." To auto bylo obrovský. Byl tam totiž soukromý řidič, vedle něj seděl Jon. Za ním seděli Cameron s Mayou a úplně vzadu jsem seděla já.

Když jsme přijeli před barák Zendayi, uviděla jsem ji ve dveřích a hned se mi z ní zatajil dech.

Jak to dělá že je tak krásná. Popadla tašky, hodila je do kufru a sedla si vedle mě. ,,Ahoj já jsem Zendya. Hraju tam nějakou Sofie. A ty jsi?..." Já jsem se probrala a podala ji ruku. ,,Jo promiň, já jsem Katie, hraju tam nějakou MJ." Ona mi ruku taky podala a usmála se.

Naživo působila úplně jinak než na videjích. Je skvělá. ,,No a co ráda děláš?" Zeptala se mě. Tak jsme se tak nějak začali seznamovat.

Když jsme přijeli k letišti, řidič nám vyndal věci a my jsme šli smerem na soukromé runwaye.

Když jsme procházeli letištěm, všichni si nás fotili a natáčeli. ,,Jak dlouho vlastně hraješ Katie?" Zeptala se mě Zendaya. Mě to trochu šokovalo. ,,No... Já vlastně ještě nikdy v ničem nehrála. Popravdě jsem slavná teprve měsíc. Ještě jsem si na to moc nezvykla."

Ona se na mě tak zvláštně podívala a potom řekla ,,Aha, No vypadáš docela zkušeně. Kolik si říkala že ti je?"

,,Neříkala. Na začátku září mi bude 17." Odpověděla jsem a usmála se. ,,Tobě je teprve 16? Tak to máš docela štěstí, že tě vybrali. Já jsem se poprvé musela hlásit alespoň třikrát, než mě vybrali. Bylo mi dvanáct. Docela jsem si to užívala." Řekla a usmála se.

,,A kolik je tobě?" Zeptala jsem se. Ona si hodila vlasy za rameno a odpověděla ,,Mě je 17. Osmnáctiny budu mít taky na začátku září." Vypadala dost nadšeně.

Když jsme konečně přišli k triskáči, usadili jsme se tam. Kufry nám dali dozadu a my si posedali. Bylo to něco jako první třída. Sedadla tam měli za sebou a vždycky dvě naproti sobě. Byli široký a pohodlný.

Já jsem se usadila naprostí Zendaye. Vypadalo to, že mi chtěla něco říct, ale Cameron mě chytl a řekl ,,Na slovíčko."

Já jsem vstala a šla za ním. ,,Hele možná tu nebudeme úplně celou dobu. Občas se zase budeme muset vrátit domů. Budeme tu s tebou první týden, možná dva a potom odletíme. Ale neboj, na narozky určitě přijedeme."

Mě to ani nějak nevadilo. Jenom jsme mu ho ujistila, že mi to nevadí a šla zpátky. Vždyť se znám se Zendyou půl hodiny a už jsme kámošky.

Myslím že se nemám čeho bát. Vrátila jsem se zpátky na místo, vyndala si sluchátka a pustila si hudbu.

Možná jsem tak na půl hodiny usla. Potom se mě Zendya zeptala ,,Hele mám rozdvojku na sluchátka. Jestli chceš můžeme si něco pustit."

,,Jo tak jo, co si pustíme?" Zeptala jsem se. Ona se zamyslela. ,,Co třeba... vydělá jsi poslední díl Capitána Ameriky?"

,,Ne to jsem neviděla, ale chtěla jsem si to pustit. Tak můžeme." Zapojila jsem si sluchátka a pustili jsme si to.

Letěli jsme asi dvě hodiny. Když jsme přistáli, šli jsme na letiště a čekali u výdeje kufrů. Venku na nás čekala limuzína, která nás měla odvést na hotel, kde budeme ubytováni během natáčení.

,,Hele Jone, a kdy se uvidíme s ostatními herci?" Zeptala jsem se. ,,Ještě dnes." Odpověděl a nasedl do auta.

Já jsem taky nastoupila a Zendya si sedla vedle mě. Projížděli jsme mezi ulicemi NewYorku. Bylo to tak nádherné. Moc dlouho jsme nejeli, řekla bych tak půl hodiny.

Auto zastavilo u nějakého mrakodrapu. Když jsme vystoupili, u vchodu stalo asi 20 fanoušků, kteří nás přišli pozdravit.

Nejspíš nás uvnitř někdo viděl vystupovat. Ze dveří vylezlo asi 8 chlapů a z toho dva nám vzali věci a zbytek si stoupnul před fanoušky a bránili jim se k nám jenom přiblížit.

Všichni se rozešli ke vchodu a vešli. Já jsem pořád stála před budovou. Nemohla jsem uvěřit, že budeme vážně ubytovaní v tomhle!

Je to nádherná budova. Má asi 30 pater! Neuvěřitelný.

Cameron si všimnul, že tam stojím a nic nedělám. Přišel za mnou, chytl mě za ruku a odtáhl do vnitř se slovy, že se nemusím bát.

Já jsem zatím jak zhypnotizovaná koukala směrem nahoru. Vevnitř na nás mávl Jon, aby jsme šli za nimi do výtahu. Já jsem se cestou k výtahu otočila o 360 stupňů a celý ten nádherný hotel si prohlédla kolem dokola.

Ve výtahu jsme vyjeli až do nejvyššího patra, do 20. patra. Bylo to VIP patro a na něm ty nejluxusnější apartmány. Já jsem byla ze začátku ubytovaná s Cameronem a Mayou.

Ostatní herci budou na pokojích sami se svou rodinou, teda pokud s nějakou přijedou.

Zatím jsme tam byli jenom Zendya a já. Tom, Laura, Robert, Jacob, Michael, Jon Favreau a Marisa přijedou ještě později, ale ještě dnes.

My všichni budeme ubytovaní na nejvyšším patře. Zbytek tolik nepodstatných herců bude ubytováno v pokojích pod námi.

Ještě dnes večer by jsme se měli sejít, seznámit se a zítra si popovídat o tom jak bude natáčení probíhat. Docela se těším až poznám Tom Hollanda. Byl to jeden z mých crushů když jsem byla menší, ale teď až ho uvidím, tak už scénu udělat nemůžu. Teď jsem taky slavná a být na větvi z někoho, kdo je taky slavný, se prostě nehodí.

Na pokoji jsem si vybalila věci a ubytovala to se. Měli jsme obrovský nádherný pokoj.

,,Bože můj... Katie!" Vypískl najednou Cameron. Já jsem se rychle otočila. ,,Co se stalo?" Zeptala jsem se starostlivě. ,,Bude se natáčet 2. díl Descendats. Prý to bude už 6. srpna! Zase se se všemi uvidím. Nemůžu se dočkat." Cameron s Mayou začali šílet radostí, ale já jsem jenom smutně řekla ,,Počkej... ale to znamená, že... ze budeš muset odjet domů."

Cameron ke mě přišel a obejmul mě. ,,Neboj Katie, určitě se tu zkamarádíš. Uvidíme se po natáčení."
,,Vždyť já ti to přeju, ale až přijedu z natáčení domů, doufám že tam budeš." Řekla jsem mu a přitiskla si ho k sobě.

,,Ale notak, přece tu nebudeme smutně sedět a objímat se. Pojďte si spolu ten týden užít. Je mi to líto Katie, ale já pojedu s Cameronem. Žádné jeho natáčení jsem nevynechala." Řekla Maya.

,,Jo jasně to chápu. V pohodě." Řekla jsem už klidněji. Asi po půl hodině na nás zaťukal Jon, ať se připravíme, že se půjdeme dolů naobědvat. My totiž v pokoji kuchyň nemáme, buďme chodit jíst dolů. Jsou tam švédský stoly.

Jenom jsem mu to odsouhlasila a šla si obléct nějaké vhodnější oblečení.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now