26. Hollywood walk

83 6 0
                                    

Dneska se půjdeme s ostatními podívat na tu horu s nápisem Hollywood. Už se těším. Máme tam sraz až odpoledne v jednu.

Vstala jsem asi v deset. Šla jsem se nasnídat a oblékla jsem se.

Všichni ještě spali a já jsem se nudila. Hodila jsem na sebe mikinu, protože venku nebylo moc teplo. Zamířila jsem vedle k mé bývalé rodině. Zaťukala jsem na dveře. Otevřela mi Petra.

,,Ahoj, co tu děláš?" Zeptala se. ,,No vlastně jsem vás přišla navštívit a taky vám říct, že zítra odjíždím do NewYorku na natáčení filmu. To už ale asi víte. No... chtěla jsem vás večer pozvat na takovou menší rozlučkovou sešlost. Kdyby jste chtěli tak přijďte. Bude to asi v sedm."

,,Jo moc rádi přijdeme. Jak se vlastně máš. Už jsme se dlouho neviděli. Co kamarádi a" přerušil ji John, který vrazil do dveří a řekl ,,Ahoj Katie, jak se máš. Mohli by jsme s Mikem jít dneska na tu horu s vámi?" Zeptal se mě.

,,Jo jasně proč ne. Po dlouhé době se zase všichni uvidíme. Přijď k nám v půl jedný." On kývnul a já jsem šla zpátky domů.

Když jsem přišla, všichni už byli vzhůru a čekali na mě. Nebo spíš máma, abych ji pomohla s obědem.

Když jsme doobědvali, bylo už 12. Šla jsem do pokoje se obléknout.

Vzala jsem si tyhle kalhoty a tílko, až na to, že ty kalhoty byli černé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala jsem si tyhle kalhoty a tílko, až na to, že ty kalhoty byli černé. K tomu jsme si obula tenisky a vzala si malý batoh.

Sešla jsem dolů, tam už čekali Cameron, Maya, Mike a John. Nasedli jsme do auta a odjeli k té kavárně. Ostatní už tam byli taky.

See všemi jsem se obejmula a Thomase jsem na přivítanou políbila. Byl rád že mě konečně vidí a já taky.

Dali jsme si kafe a nějaký zákusek. Já jsem jim řekla všechno co mi řekl Jon. Když jsem jim řekla, že se neuvidíme nejmíň 3 měsíce, tak byli nešťastní. Millie a Sonya brečeli, dokonce i Thomas.

Uklidnila jsem ho, že se uvidíme na moje narozky, které mám v září. Budou moct přijet za mnou do NewYorku.

Když jsme dopili a dojedli, tak jsme se rozešli na tu horu s nápisem. Šli jsme chviličku. Celou cestu jsme si povídali. Dávali mi nějaké rady co je dobrý dělat a co nedělat.

Cameron mě ještě upozornil, že nikdo jiný než on, Máma, Táta a Maya o mé schopnosti neví, takže bych ji neměla před ostatními používat. Ujistila jsem ho že se o mě nemusí bát a že si mě může kdyžtak ohlídat, protože tam bude se mnou.

Když jsme se tak nějak vyškrábali nahoru, Millie vytáhla z batohu deku a všichni jsme si sedli. Jenom jsme tam seděli, povídali si a někteří popíjel víno z lahve, kterou přinesl Dylan.

Mohli jsme tam sedět tak dvě hodiny. Bylo to pěkné si po dlouhé době někam sednout se svýma kamarádama a povídat si. Za každou minutu s nimi jsem byla hrozně ráda.

Vážně jsem si to užívala, když je tak dlouho neuvidím. Já a Thomas jsme odešli dřív, ještě jsme si chtěli doma sednout a pořádně si promluvit.

Když jsme přišli domů, rodiče tam nebyli. Šli jsme ke mě do pokoje a sedli si na postel.

Byla jsem připravená mu prozradit moje tajemství, to že mám super schopnosti. Nejsem si jistá, jestli bych to měla dělat. Možná je lepší to nechat v tajemství.

Možná to nechám na jindy. Musela bych mu totiž vysvětlovat, co se dělo ty čtyři roky co jsem nebyla ani se svojí pravou rodinou ani se svojí adoptivní. Myslím, že to nebudu hrotit.

,,Takže... tohle je naše poslední noc, než odjedeš. Nechtěla by jsi třeba... jenom... hele já na tebe nechci nějak tlačit, řekni si sama. Klidně to odmítni, já to pochopím." Začal najednou Thomas panikařit.

Já jsem chtěla aby už zmlknul a přestal si dělat starosti, tak jsem se k němu naklonila a políbila ho.

Tentokrát se ale neodtáhl a stále mě líbal. Zase jsem začala cítit jeho ruku na mém břiše. Potom se jeho rty odpojily od těch mých a pomalu jeli přes krk až ke břichu.

Potom hlavu zvedl a začal mi rozepínat kalhoty. Pomalu mi zajel rukou pod kalhotky. Nechtěla jsem aby přestal, nechala jsem ho. Bylo to příjemné.

Když skončil, lehl si vedle mě a políbil mě. Já jsem mu položila ruku na tvář a polibek mu vrátila.

Sedla jsem si, rozepnula mu poklopec a sundala mu kalhoty. On si lehl a u toho mě škrábal na zádech. Zatím jsem nechtěla zajít moc dál, oba dva jsme to dělali jenom rukou.

On začal vytahovat z kapsy kondom, ale to už jsem ho zastavila. ,,Promiň Thomasi, ale tohle už asi nezvládnu. Nechme to na jindy." On ho odhodil zpátky a jenom jsme si lehli vedle sebe a objímali se.

Myslím že jsem na chvíli usla, protože mě probudil sladký hlas Thomase, který mi říkal, že bych si měla jít dát sprchu a navečeřit se.

On sám měl mokrou hlavu, asi se už sprchoval. Já jsem vstala, vzala si do ruky oblečení a přeběhla do koupelny. Tam jsem si dala sprchu, oblékla se do čistého a šla dolů s mokrou hlavou se navečeřet.

Máma tam stála u plotny a něco tam kuchtila. Já jsem za ní přišla a obejmula ji. ,,Ahoj zlato, jak se máš? Musím se zeptat." Já jsem kývla a ona pokračovala.

,,Kdo všechno už ví o tvé schopnosti?" Já jsem se trošku zarazila a zamyslela jsem se. ,,Myslím že jenom ty, Táta, Cameron a Maya, nikomu jinému jsem to neřekla."

,,To je dobře. Víš... já vím, že tě tam ohlídá Cameron, ale pro jistotu tě upozorním, aby jsi ty schopnosti nepoužívala na veřejnosti a nikomu o nich neříkala, jasný? A když se někdo zeptá na tvoji minulost, řekni mu slušně, že mu do toho nic není. Ale hlavně buď milá na všechny. Milá a kamarádská, což ty seš pořád, ale... Jenom se ujišťuji že budeš v pořádku, promiň mi to."

Já jsem ji obejmula a řekla ji ,,Neboj, neomlouvej se. Nic se mi nestane. Budu opatrná. Mám tě ráda."

Potom jsem se od ní odtáhla, když přišel Thomas. Sedli jsme si ke stolu a jako náhodou přišli všichni ostatní.

Já jsem po večeři šla do svého pokoje a zkontrolovala si, jestli mám všechno zabalené. Zítra musím vstávat už v devět, abychom mohli v deset odjet.

Poletíme tak tři hodiny, možná jenom dvě když je to ten soukromý triskáč. Když už bylo asi deset, tak jsem usoudila, že už bych mohla jít spát. Proto jsem si lehla, zapla si písničky a pomalu usínala.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now