34. 1 Month later

58 6 0
                                    

*O měsíc později*

Páni, neuvěříte co se za tu dobu stalo. No dobu... za měsíc. Skoro každý den jsme jezdili natáčet, v nějakých záběrech už taky jsem. Je to hrozná sranda. Sice je v tom i spooouusta nepovedených záběrů, ale většina z toho je hrozně vtipná.

Docela dost jsem se sblížila s ostatními, hlavně s Tomem a Zendayou. Jsou z nás fakt dobří přátelé. Mé tajemství naštěstí pořád zůstalo tajemstvím, nikdo se nic nedozvěděl.

Už jsme natočili tak první hodinu. Sice to byla dlouhá doba, ale všechny ty dny stáli za to. Možná už jsem to zmiňovala, ale Zendaya bude mít za pár dní narozky a já taky, tak jsme se dohodli, že si dáme den pauzu od natáčení a oslavíme to spolu.

Napadlo nás zajít do nějakého baru a tam se pořádně pobavit, ale nakonec jsme si zarezervovali místa v jedné restauraci. No restauraci... Je to takový stůl s židlemi, který nás vynese co nejvejš. Na internetu si to lidi hodně chválí, prý je tam nejlepší výhled v NewYorku.

Už se nemůžu dočkat. Jdeme tam už pozítří večer. Budeme tam třeba tak do desíti, aby jsme si počkali na ten správný výhled na NY ve světlech.

Teď zrovna sedím v apartmánu. Čekám až si nás vyzvedne rejža a půjdeme udělat jeden záběr jak Tom leze po monumentu v DC.

Nebudeme to natáčet na opravdovém monumentu, je to jenom zeď, která je ze stejných kamenů jako pravý monument.

Když si pro mě rejža přišel, tak jsme tentokrát pouze já, Zendaya, Jacob a Tomovi bráchové nastoupili do aut a odjeli na to místo.

Když jsme přijeli, nás si převzali nějací lidé a zatím nás zavedli na místo, kde jsme měli počkat. Jediný kdo s námi nešel, byl Tom a jeho bratři. Ti zůstali s nimi. My jsme tam zatím dělali kraviny jako vždycky.

Asi po půl hodině si nás všechny zavolali zpátky. Tom už měl na sobě kostým Spider-mana.

Přivázali ho za nějaká lana. Mě se teda zdáli nějaký úzký. Řekla jsem rejžovi, že mi ty jističe nepřijdou zrovna moc bezpečný. On jenom kývnul rukou a řekl ,,Ale neboj, tyhle jsou kvalitní."

Všichni jsme se postavili dozadu, aby jsme nebyli v záběru. Ještě chtěla pod Toma dát nějaké matrace, ale jelikož se bude muset odrazit od země a vyskočit, tak by mu to tam asi překáželo.

Tom si stoupnul dozadu a počkal si na povel, aby se mohl rozběhnout. Rejža zavelel a Tom se rozběhl. Když byl u zdi, vyskočil a rejža křikl ,,Napnout lana". Lana ho zachytila a pomalu vytahovala nahoru.

Tom předstíral že leze po zdi pohybem svých nohou a rukou. Rejža zařval ,,Aaa... stop!" Tom přestal líst a zůstal tam vyset.

Všichni mu začali tleskat, ale já si všimla, že se ta lanka pomalu začínají trhat. Neváhala jsem a zaběhla za jednu z rekvizit. Byla to taková zeď.

Už jsem jenom čekala co se stane. Najednou se lanka utrhla a Tom začal padat z výšky 20 metrů. Já jsem neváhala a svými schopnosti ho zachytila v půlce pádu a pomalu pustila na zem.

Všichni se začala rozhlížet co se to právě stalo. Absolutně všichni nic nechápali, začali se mezi sebou bavit co to mělo být. Všichni k Tomovi přiběhli a ptali se jestli je v pořádku, jestli se mu něco nestalo.

Tom ale nereagoval. Jediný na co se koukal jsem byla já. Zíral na mě jako kdybych byla nějaká příšera a chystala se ho sežrat.

Když si ostatní všimli jeho výrazu, podívali se stejným směrem jako on, přímo na mě! Já jsem se rychle schovala za zeď. Myslím že si mě nevšimli.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now