28. We're finally meet each other

76 7 0
                                    

Takže... uběhla půl hodina a Jon si pro mě přišel, že už půjdeme na ten oběd. Já jsem popadla sluneční brýle a nasadila si je na sebe, aby mě moc lidí nepoznalo.

Sjeli jsme výtahem dolů a zamířili ke kuchyni. Najednou jsem u vchodových dveří uviděla obrovský vříštící dav fanoušků a několik lidí z ochranky.

Najednou se tam vytvořila malá cestička a otevřeli se dveře. Dovnitř vstoupili Tom Holland, Robert Downey Jr., Jacob Batalon, Marisa Tomei, Laura Harrier, Michael Keaton a Jon Favreau. Ti všichni vešli dovnitř a zamířili k nám, teda spíš k Jonovi.

Tom Holland tam najednou zazářil jako ta největší hvězda. Nemohla jsme tomu uvěřit. Že ho vážně vidím, a ještě tomu, že s ním budu hrát ve filmu.

Vypadal vážně skvěle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vypadal vážně skvěle. Za ním šli ještě jeho bráchové Harry a Sam. Taky jim to slušelo.

Tom k nám přišel jako první a obejmul se s Jonem. Všichni jsme s postupně pozdravili a podali si ruce. Teda s holkama jsem se spíš obejmula a ostatním jsem podala ruku. Kromě Toma.

Ten když ke mě přišel, tak jsem dostala takový vnitřní hysterák. Nejdřív jsem ho obejmula a potom misto toho, aby šel dál, se otočil na Jona a zeptal se. ,,Jone, a tahle tu bude hrát koho?" A ukázal na mě.

Mě to trochu urazilo,  tak jsem ho opravila. ,,Já jsem Katie, jenom kdyby tě to zajímalo." On se podíval zpátky na mě a řekl ,,Aha, promiň. Moje chyba. Koho tu hraješ?" Zeptal se.

Sundala jsem si brýle a podívala se mu do očí. ,,Já tu budu hrát Michael, neboli MJ." On si taky sundal brýle a podal mi ruku. ,,To mě těší." A šel dál.

Bože můj, to bylo skvělý. Tvářila jsem se hrozně nad věcí, ale uvnitř jsem šílela. My jsme se šli naobědvat a oni se šli ubytovat.

Asi po hodině přišli za námi ke stolu a taky se naobědvali.

,,Takže... Jak se vám líbí apartmány?" Zeptal se Jon. Všichni postupně souhlasili, že je to nádherný hotel.

Jon potom pokračoval. ,,Jak už jste si mohli všimnout... jsme tu dva Jonové, což znamená, že mě říkejme rejžo a Jonovi... jak bude chtít."

Dal nám řekl, že teď budeme mít chvíli po obědě pauzu a potom se sejdeme ve společenské hale, ale budeme tam sami. Tam si potom povíme co a jak bude probíhat.  Natáčet se zřejmě začne až za tři dny, možná i za týden, než se všechno připraví na natáčení.

Všichni jsme šli zpátky na pokoj, kde jsme byli asi tak hodinu a potom si pro nás zase přišel rejža, že už půjdeme.

Ta hala je v 10. patře. Sjeli jsme tam výtahem. Ostatní už tam čekali. Byli tam prakticky všichni důležití herci, kromě jejich sourozenců a rodin. Cameron a Mayou se šli podívat do města.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now