15. The day K

128 7 0
                                    

Ano přesně tak, včera jsme tu akci pojmenovali den K. Ani nevím jak jsme na to přišli, zřejmě to je z nějakého filmu.

Všichni jsme se nasnídali. Někdo si dal chleba ve vajíčku, někdo míchaná vajíčka a někdo si je dal na tvrdo.

Na tom stejně nezáleží. Celé ráno na mě Thomas koukal dost smutným pohledem. Vypadalo to jako by mi chtěl něco říct, ale nikdy se nevymáčknul.

Když jsem odešla do pokoje pro oblečení a pro ručník abych se mohla vysprchovat, vlítl ke mě do pokoje Thomas. Naštěstí jsme ještě byla oblečená, teda už jsem na sobě neměla tričko, ale podprda stačila. Docela dost jsem se ho lekla a okřikla ho ,,Co tu děláš?!"

On se taky trošku zděsil když viděl že na sobě nemám tričko, ale očividně mu to nevadilo, protože nemohl odtrhnout oči.

,,Promiň... Já.. chtěl jsem se ti omluvit. Teda chtěl jsem se omluvit jak za to, že jsem ti vletěl do pokoje bez klepání, tak i za to že jsem včera večer odešel spát bez jediného slova." Řekl nakonec když se zpamatoval.

Já jsem se jenom usmála a řekla ,,To nic v pohodě. Nic se nestalo. Hlavně to nějak moc neřeš."

,,Neboj, nebudu. Víš já bych ti to vysvětlil, ale teď na to není nejvhodnější chvíle." A pohledem poukázal na moji podprsenku.

Já jsem si najednou uvědomila, že na sobě nemám tričko. Popadla jsem ručník a přitiskla si ho na hruď.

Pak už jsem jenom řekla, že se půjdu vykoupat a odešla jsem. Jenom jsem se za sebou lehce ohlédla. Co myslíte? Ano, přesně tak. Čuměl mi na prdel.

Já jsem zapadla do koupelny a zkoušela si uvědomit co se to vlastně stalo. Vždyť já jsem s ním znovu mluvila, a bez jakýchkoliv problémů.

Vždyť je známo, že já s kluky mluvit neumím. A už vůbec ne s někým koho... zřejmě miluju.

Nad tou myšlenkou jsem se začervenala a zasmála. Byla jsem na sebe docela hrdá. Mluvila jsem s klukem a bez toho aniž bych řekla jakoukoliv kravinu.

Svlékla jsem se, dala si horkou sprchu a pořádně si umyla hlavu. Rychle jsem si ji vyfénovala a šla k Maye do pokoje.

Tam se mezitím všechny holky připravovali. Naštěstí nebyl problém, aby jsme tam byli všechny, protože všichni tři máme obrovské pokoje. A u Mayi v pokoji právě teď bylo 7 holek včetně mě.

Holky si mě všimli a okamžitě si mě posadili na postel. Přišla ke mě Maya s se Sonyou. Mezitím co se tam ostatní oblékali, si mne holky prohlédli pohledem a začali na mě sahat a říkat ,,hmm, ty vlasy dáme takhle. Budou lepší tyhle šaty nebo tyhle? A nebude lepší udělat to takhle?... A podobně.

Nakonec mě navlékli do stejného oblečení, jako na sobě jednou měla Millie. Půjčila mi To, říkala že mi to bude slušet.

 Půjčila mi To, říkala že mi to bude slušet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You Still Love HimWhere stories live. Discover now