33. We must go, but I will text u

51 9 2
                                    

Oblékla jsem se, umyla se a šla na snídani. Tam jsem potkala Zendayu, Jacoba a Toma. Docela se tam bavili. Přišla jsem k nim, pozdravila je a přisedla si.

,,Kam si to včera zmizela Kate?" Zeptala se Zendaya. Já jsem jenom řekla, že se mi udělalo špatně. Pak jsem vstala a šla si pro něco k jídlu. Vrátila jsem se zpátky a zeptala se ,,Neví někdo co je dnes v plánu?"

,,Musíme dodělat ty záběry z auta. Oded už se prostě jede, bude se natáčet jeden záběr za druhým. Takhle už to bude zatím skoro každý den." Odpověděl Jacob a Tom se Zendayou přikyvovali.

Po snídani jsem šla zase nahoru do pokoje. Když jsem otevírala dveře, všimla jsem si, že vedle u dveří leží nějaké kufry a potom mi došlo, že to jsou Cameronovi a Mayai pokoje.

Bez váhání jsem přestala odemykat a běžela k těm dveřím. Zaťukala jsem. Cameron mi otevřel a já se okamžitě zeptala ,,Vy už odjíždíte?" On sklonil hlavu a řekl ,,Jo, už jo. Za 3 hodiny nám to odlétá. Ale neboj, zase se uvidíme a možná mi dovolí přijet na tvoje narozky, které máš už vlastně za měsíc. Neboj se, dám ti vědět. Ale teď už musíme jet." Já jsem neváhala a obejmula ho. Z druhého pokoje vylezla Maya, kterou jsme taky okamžitě obejmula.

Nevím jak to bez něj zvládnu. On mi vlastně pomáhal naprosto u všeho. Všechno co se stalo za posledního půl měsíce, on u toho byl. Měla jsem strach, opravdu. Rozloučila jsem se s nimi a šla zpátky do svého pokoje.

Po chvíli na mě zaťukal rejža, že dneska pojedu na místo natáčení, tak že se mám připravit. ,,Za 30 minut sraz dole" řekl a odešel.

Teda jak tohle dopadne... to by mě vážně zajímalo.

---------------------------------------------------------

Ahoj všichni po dlouhé době. Díky moc za přečtení a hlasování. Tahle část je trošku kratší, protože další část bude jakobyže o měsíc později. Musím to tak udělat, přece nebudu popisovat každý den natáčení.

Všechno co se za tu dobu stane popíšu v dalším díle. Doufám, že se zatím líbí. Díky moc a ahoj.

You Still Love HimWhere stories live. Discover now