A nyár legmelegebb napja

208 23 16
                                    

Íme itt volna a plusz egy...
A bónusz...
A felhasználandó szavak:
Locsolócső, bikini, shake, jégkrém, jég, lyukas, defekt, Yukata, galamb, sellő, tolvajok, lakáshitel, galambtoll, eszperente, erdei állatok, sintér.

Lássuk, mi sült ki belőle.. Ja igen, meglepi a fejezet végén! 🤫😉

^^

Párizs betondzsungelében a nyár ezen része egyáltalán nem volt kedvező azok számára, akik a klimatizált épületeken kívül voltak kénytelenek tartózkodni. Így volt ezzel hőspárosunk is, hisz a perzselő nap éppen fölöttük delelt, amikor a nap harmadik akumatámadás hárításának végén, a hőségtől gyöngyöző homlokkal és némi sóhajjal vegyítve ejtették ki szájukon a szokott szavakat, miközben a piros és fekete anyag összeért kezüknél.

- Oké Macsek, én kész vagyok. Elegem van mára, ráadásul már rég nem itt kellene lennem - szólt leesett vállal, fáradtan a hősnő.

- Ugyan már Bogárkám, hisz ez még csak a harmadik kör volt. Talán nem bírod a menetet? - kacsintott rá szemtelenül társa, mire olyan haragvó tekintettel találkozott, melynek láttán inkább fülét-farkát behúzta volna.

- Erre inkább nem reagálok - morogta oda fejhangon Katica, majd ismét szokott hangszínnel tette hozzá - Mindjárt ismét lemerülök, remélem mára ennyi volt. Viszlát, Cicus - és már nyúlt is keskeny derekán függő jojójáért.

- Azt legalább elárulhatnád, mi dolgod lenne ezen a tikkasztó napon - szólt reményvesztetten Fekete Macska, hisz egyáltalán nem bízott benne, hogy választ kaphatna szerelmétől. A meglepetés döbbenetében azonban hirtelen szólni sem tudott, ahogy a hősnő kielégítette kíváncsiságát.

Katica érezte, ahogy eszköze bele is akad egy oromszegélybe, így már az elrugaszkodás gondolatától vezérelve tette meg gyorsuló lépteit, miközben válaszolt.
- Épp a strandon kellene süttetnem magam és vízi csatázni a barátaimmal - mondta hátra sem nézve a pöttyös, ahogy néhány galambot kényszerített hirtelen felszállásra az aszfaltról, miközben útnak indult.

A szőke erre csak szájtátva nézett utána, mialatt agya bootolni próbált. Két hiba volt a dologban. Egyrészt így nem tudta már elmondani neki első gondolatát, miszerint szinte minden vágya beteljesülne, ha bikiniben látná, másrészt az imént említett, a várost rendre bepiszkító szárnyasai által a levegőben kavargó galambtollak egyike épp a macska nyelvét választotta következő pihenőhelye gyanánt.

Miután hősünk felfordult gyomorral és az igazi macskákra jellemző göthöléssel szabadult meg szájbéli tolltartalmától, majd elvonultan feltöltötte némi bűzlő tejtermékkel kwamiját, ismét útnak indult. Igaz fekete szerelése nem volt éppenséggel kedvező ebben az időben, de a cél érdekében bármit képes lett volna elviselni. Márpedig a cél a bikiniben feszítő Katicabogár volt. Szentül hitt abban, hogy ez lesz a szerencsenapja, és végre valahára rájön a lány kilétére. Ezzel ellentétben az áhított személy épp azon bosszankodott, bárcsak reggel ki sem tette volna a lábát ágya puha öleléséből.

Hősnőnk talpa alig, hogy halk puffanással landolt imádott tetőteraszán, már rohant is szobája felé, hisz réges-rég ott kellett volna már, hogy legyen a 19. kerületi Villette medence partján. A 16 méter széles és 100 méter hosszú, a csatorna vizére helyezett összesen 1600 négyzetméteres lebegő struktúra 3 fürdő- és úszómedencéjével fogadta a hűsölni vágyókat, ő pedig azt ígérte barátnőjének, pár perc múlva már együtt kóstolgatják végig a part legjobb shake kínálatát, amíg a fiúk bent hülyülnek a vízben. Ennek pedig már több, mint egy órája volt, ő pedig még el sem készült, hogy elindulhasson a többiekhez.

ReflectionsWhere stories live. Discover now