2. SEZON 5. BÖLÜM

3.5K 143 41
                                    

    X, siyah uzun kollu mini, tüm vücudunu saran deri elbisesinin üzerine ten rengi çorabıyla yarım yüksek topuklu botlarını giymiş, saçlarını topuz yaparak aynanın karşısında küpelerini takmaya çalışıyordu. İçinden partiye gitmek gelmiyordu fakat insanların emeklerini, uğraşlarını hiçe saymakta istemiyordu. İki küpesini de kulağına takmayı başardıktan sonra önünde duran telefonunu eline aldı, annesiyle hastaneden çıktığından beri hala konuşamamıştı.

  


      -ARADIĞINIZ NUMARAYA ULAŞILAMIYOR.

    X, annesini merak etmeye başlamıştı. Ne zaman arasa cebi kapalıydı. Attığı mesaja da geri dönememişti. Bu sefer de evlerini aradı fakat yine açan olmayınca telefonu yatağın üzerine fırlattı. Kollarını dizinin üzerine koyarak elleriyle başını ovmaya başladı. Her şeyin üst üste gelmesinden usanmıştı. Odasının kapısının tıklanmasıyla kendini toplayarak ayağa kalktı.

  

  -Hazır mısın?


  LSM, kapıyı aralayarak içeriye doğru başını hafifçe uzatmıştı.


 -Evet.

 

X, LSM’in yüzüne bile bakmadan yatağının üzerindeki siyah elbisesinden daha uzun paltosunu alarak üzerine giymeye başladı.


 -Aşağıda bekliyorum.


             LSM, odanın kapısını kapatarak gidince X, elleriyle makyaj masasına tutundu ve aynadan kendisine baktı; eğlenmelik bir hali yoktu. Annesini merak ediyordu, kendisini korkutmaya çalışan biri vardı peşinde ve en önemlisi de Sehun yoktu, kısacası her şey şuan anlamsız geliyordu eğlenmek için, kendisini zorlayarak son kez kırmızı rujunun üzerinden bir kez daha geçti ve telefonunu çantasına koyarak odasından istemsizce de olsa çıktı.

        X, aşağıya indiğinde LSM, kapının önünde montunu giymiş duruyordu. X ona doğru yürürken zilin sesi duyuldu ve LSM kapının önünde durduğundan kapıyı o açtı ve bir sessizlik oldu. LSM, hiçbir şey söylemiyordu. X, kimin geldiğini göremeyerek, kapıya doğru yaklaşıp LSM’in yanına geçtiğinde karşısında tanımadığı bir erkeği gördü.

        
     

    -Beni içeri almıcak mısın baba?


      


      X, şaşırarak LSM’e baktı. Çocuğu olduğunu bilmiyordu fakat LSM’in bu durum hoşuna gitmişe benzemiyordu, yüzündeki rahatsızlığı rahatça görebiliyordu. LSM, hiçbir şey söylemeden kenara çekilerek oğlunun girmesi için yolu açtı. X hala şaşkınlıkla ne olduğunu anlamaya çalışırken, LSM’in oğluyla göz göze geldi.

   

     -Ben Sungyeol. Ve sizde …??


 
  

   Sungyeol’da aynı şaşkınlıkla X’e elini uzatmış bekliyordu, X hiçbir şey söylemeden elini uzatıcakken LSM, araya girdi.


-Eşim. Bu da başı belaya girdiğinde, sadece borçları olduğunda ya da parası bittiğinde ortaya çıkan oğlum.

 

SEHUN BİASLILARA ÖZELWhere stories live. Discover now