BÖLÜM:11

4.5K 171 17
                                    

      X, gözlerini açtığında hava aydınlanmış, sabah olmuştu. Yatağında ilk defa keyifle gerinerek yorganına sarılıp, dün gece olanları tekrar düşünmeye başladı; Sehun yağmurda evin önüne gelmiş, uzunca öpüşmüşlerdi. Daha sonra Sehun, ona sarılmış ve hiçbir şey demeden de arabasına binip gitmişti. X ise sokak lambasının altında öylece kalakalmış, şokunu atamamıştı…

      X, öpüşmelerini düşününce yorganı tepesine kadar çekti, utanmıştı. Aslında çokta mutlu hissediyordu kendini fakat kafasının içindeki bazı sorular onu rahat bırakmıyordu bir türlü.

      Yorganı kafasından aşağı indirdi, durgunlaşmış bir şekilde tavanı izlemeye başladı yine. Aklındaki sorulara cevap arıyordu. En merak ettiği sorulardan birincisi ; ”Sehun’un sevgilisi yok mu? Eğer o sarışınla sevgili değilse ne?” Belki de ayrılmışlardır diye düşündü ama bunun mantıksız olduğunu anlaması uzun sürmedi çünkü bara gittikleri gün Sehun gözünün önünde mesajlaşıp onu delirtmişti. İlk sorusunun cevap arama girişimi başarısız olunca ikinci sorusuna geçti. “Sehun, beni seviyor mu?” En önemli sorulardan biriydi bu çünkü X’in bir yanı Sehun’a güvenemiyordu. Heyecan aramak için sanki onu kullanıyormuş gibi hissediyordu. Dudaklarına dokunup gözlerini yumdu, Sehunla öpüşmesini gözünün önüne getirmişti. İçi titredi, şuan karşısında Sehun varmış gibi hissediyordu. Öpüşü çok sıcak ve arzuluydu. Gözlerini açtı, sorunun yanıtını bulmuş gibiydi…

       X, Sehun’un dudaklarındaki o yakınlığı hissetmişti. Sehun ona karşı boş değildi ya da X, aksini düşünmek istemiyordu. Bu sorunun çok fazla üzerinde durmak istemedi ve en büyük soruna gelmişti sıra ; “LSM ne olucak?” Daha soruyu aklından geçirirken içini birçok sıkıntı kaplamıştı. Anladı ki bu şuanlık düşünmek istemediği bir şeydi. Hem Sehun’la ne olacağı da kesin değilken LSM’i aklına getirmek istemiyordu.

     

       X, iç çatışmasına son verip yataktan kalktı. Gece yağmurda çok ıslandığından saçları kötü görünüyordu, duşa girdi. 20 dakika kadar duşta kalıp havlusuna sarılıp çıktı. Duştan çıkar çıkmaz eline telefonunu aldı fakat ne bir mesaj vardı ne de bir arama. Sehun, gece hiçbir şey demeden gitmişti ve hala da sessizliğini korumaya devam ediyordu. X, mesaj atmak istiyordu ama kendini tutuyordu. Mesaj atma isteğini önlemek için telefonu yatağına fırlatıp giyinmeye başladı.

        X, vücudunu saran siyah dar tek kolu uzun, diğer tarafı kolsuz model tulum giydi. Saçlarını topuz yapıp siyah göz makyajını yaptı. Vazgeçilmezi kırmızı rujunuda sürüp siyah bilekten saran ince topuklu ayakkabılarını giydi. Aynadan kendine baktığında yanında Sehun’u hayal etti. Ne yaparsa yapsın onun yanında hep yetersiz kalıyormuş gibi hissettiğinden yüzü düştü. Aynanın önündeki parfümlerinden Sehun’un beğendiğini bolca sıktı; bileklerine, boynuna… Artık çıkmak için hazırdı.

      X, arabadayken yol çok uzun gelmiş gibi hissediyordu. İçindeki heyecan onu sabırsız biri haline getirmişti.  Bu sefer ki heyecanı daha başkaydı, Sehun’u ateşli bir öpüşmenin ardından sonra görücekti ve ona nasıl davranıcağını merak ediyordu. Çokta bir beklentisi yoktu aslında sonuçta üyelerin önünde bir şey belli edemezlerdi ama kaçamak bakışlar, gözgöze gelmeler X’in bugünden tek beklentisiydi.

      

     X, şirket binasının önünde durdu ve binaya  bakmaya başladı, burası onun hayatını değiştirmişti. Kimsenin hissettiremediği duyguları hissettircek adamı burada bulmuştu. Her şey burada başlamıştı işte.. X, binaya bakarak hafif bir tebessüm etti ve içeri girdi. Exo’nun odasına girmeden önce WC’ye girmek istemişti. Heyecanını bastırmak için ellerini soğuk suya tutup hafifçe boynuna değdirdi. Derin bir nefes alıp aynadan kendisine baktı. Heyecanı yatışmak bilmiyordu, hala çok gergindi ama Sehun’u da biran önce görmek istediğinden yatışmak bilmiyordu, hala çok gergindi ama Sehun’u da biran önce görmek istediğinden WC’den çıktı ve Exo’nun odasının önüne geldiğinde kendini hazır hissetmediği halde kapıyı açtı. Ne kadar beklerse o kadar zorlaşıcaktı onun için her şey…

SEHUN BİASLILARA ÖZELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin