❄36❄

786 91 27
                                    

Medyaaaa 😄😚💜
Bebeklerim yorumu +20 yapabilir miyiz??
Yeni bölüm aticam ama yorumlar cidden çok az...üzülüyorum

Arabayı dışarı park eden Jimin'e baktığımda kaşlarının hala çatık olduğunu gördüm. Yol boyunca aklı meşgul olduğu için yol ayrımlarını kaçırmış yolu uzatmıştık . Evden çıktığımızdan beri de kaşları çatıktı. Neler olduğunu ve benim neden şirkete gelmemin istediğini düşünüyordu.

"Birazdan sebebini öğreneceğiz"dedim Jimin'i rahatlatmak için fakat ne işe yarardı bilmiyorum .

"Bilemiyorum" dedi ve bakışlarını dikkatli bir şekilde bir yere yönlendirdi. Bakışları beni endişelendirdiğinde bende baktığı yere bakmıştım ki ağzım açılmıştı.

"Bunların burada ne işi var?" sorduğum sorunun cevabını biliyordum fakat endişelendiğim için gene boş boğazlık yapmaya başlamıştım.

"Dediğin gibi , birazdan öğreneceğiz" kendine geldiğini belli eder bir şekilde ilk önce kendinin daha sonra benim yapmama izin vermeden benim kemerimi çözmüştü.

"Hadi bakalım" dedi derin bir nefes alıp arabadan çıkmadan önce. Aynı şekilde bende mırıldanıp çıktığımda Jimin maskesini ve şapkasını taktı, ardından elindeki diğer fazladan şapkayı arabanın önünden dolaştıktan sonra yanıma gelerek bana taktı.

" O kadar da çok tanınmak istemeyiz değil mi?" dudaklarımı yaladıktan sonra dediğini onaylayan bir mırıltı çıkardığımda elimi tutmak için kaldırdığı elini geri çevirdim.

"Ne olur ne olmaz değil mi?" dediğim şeye karşı kaşları çatılmıştı ama o da onaylamış ve arkasını dönüp binaya doğru yönlenmişti.

Jimin tam bir aşıktı, hem tanınmak istemiyordu hem de elimi tutmaya kalkıyordu. Tanınacağı besbelliydi. Elimi tutup niye her şeyin ortaya çıkmasına sebep olacaktı ki?

Kameralar bize çevrildiğine, mikrofonlar da eş zaman bize dönmüştü ama tedirgince bize yaklaşmışlardı.Haberci kadının seslenişine göre Jimin hemen tanınmıştı.Jimin'in başını öne eğip hiçbir şekilde cevap vermeyip binaya girdiğinde kameralara ve bana uzatılan mikrofonu geçmeye çalışarak bende binaya girdim.

Ardımızdan kapanan kapıların önündeki güvenlikler bir bana bir de Jimin'e bakmıştı daha sonra işlerine geri dönmüştü. Önümü döndüğümde Jimin'in benden uzak olduğunu görmüş ve adımlarımı hızlandırarak yanına gelmiştim.Yanına geldiğimi fark ettiğinde elimi hemen tutmuştu. Çekiştirmeye başladığımda kaşlarını çatmış ve konuşmuştu.

"Şirketin içinde artık sorun olmaz." ellerimin üzerindeki baskı artınca çekiştirmeyi durdurmuş ellerimin ellerinde kalmasına izin vermiştim.

Yukarı çıkmak için beklediğimiz asansör açıldığında içerideki çalışanlar hemen eğilecek iken Jimin ile bir olduğu elimize baktıklarını gördüğümde ayaklarımı birbirine çekmiş bakışlarımı başka yöne çekmiştim.

"Günaydın B-Bay Park ve Bayan..." dedi hala önümüzde eğilerek asansörden çıkan kadın.

"Chaeyoung" Jimin kadına yanıt verdiğinde kadının gözlerinin büyüdüğünü gördüm.

Haberi herkes biliyordu. Dünyaca ünlü olan Park Jimin ile Mi Cha'nın arasına girip ilişkilerini bozan sürtük Park Chaeyoung.

Bu haberi az önce Jimin ismimi söyleyerek ve elimi tutarak resmen doğrulamıştı.

Cʀʏsᴛᴀʟ Sɴᴏᴡ ❄ Park Jirosé ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin