❄26❄

1.1K 112 30
                                    

"İki tane yumurta verir misin?" masanın üzerine sinirle düşürdüğüm kolumu çekip söylene söylene yerimden kalktım ve dolaptan iki yumurta alıp başına çaldım.

"Doğru düzgün versene Rosé!" deyip kaşlarını çatan Jisoo unniye dil çıkardım.

Jennie unni ile bir olum odamdan beni zorla çıkarmış ve tekrar kendimi odaya hapsetmeyim diye bütün odaların kapısını kitlemişlerdi, tuvalet dahil!

"Deli misiniz siz! Neden beni rahat bırakıp depresyonumu bol bol yaşatmıyorsunuz!"

"Senin depresyonun , depresyon değil. Kızlar depresyona girince oturur 1 kilo nutella kavanozunu bitirir. Sen kendi elini yiyip bitiyosun açlıktan!"

Kafama vuran Jennie unni arkadan geçip masaya oturdu.

"Senin için kakaolu pasta yapıyoruz burda. Otur onu yiyerek gir bari depresyona!"dediğinde aynı benim gibi o da kafasına şaplak yemişti.

"Sen yapmıyorsun canım, ben yapıyorum.Kaldır götünü yardım et!"

Yine başladık...Odamda ne kadar tek başıma olursam olayım, odaya giren tek ses benimki değildi.

"Benim çikolatayı her yere bulaştırdığımı biliyosun sonra temizlerken bana bağırıp çağırıyosun. O yüzden hayır, ikimizin iyiliği için böylesi daha iyi"Jisoo unni dil çıkardığında Jennie unni öpücükle karşılamıştı.

Tezgahta bıçak görüyorum, onu alıp götüme soksam kimsenin ruhu bile duymazdı bunların tartışmasında...

"Çene değil eller çalışsın, madem yapıyorsunuz çabuk yapın da yiyeyim açım ben!" dediğim sırada iki delen göz bana çevrilince aldığım sinirle ellerimi havaya kaldırdım.

"Tamam ben de yardım ederim" diye miyavladığımda gülmüşlerdi.

Evet ,gülerdik evde eksik olan kahkaha bugün az da olsa atılmıştı, ben hariç.

Ben artık bir daha gülümseyeceğimi düşünmüyordum.

Kremaları hazır edip pastanın üzerini beraber süslediğimizde birbirimizi alkışladık ve sahte gülüşlerimi sergiledim.

"Ellerimize sağlık" pastayı yaparken etrafı berbat ettiğimiz için birimiz paspas görevini almış , diğeri de bulaşıkları ele almıştı. Bana kalan şey ise tezgahtaki kremaları silmekti.

Hepimiz işimizi bitirdiğimizde içerden bir ses yükseldi.

"Hadi ama nerede kaldınız?!"

"İçerden bağırmak yerine hızlı bitirmemiz için gelip bize yardım edebilirdin Lalisa!"

O benim en yakın arkadaşım olduğu için onu kendimden daha fazla uzak tutarak onu kıramadım.Ayrıca Jimin'in onu sürekli arayıp beni sorduğunu ve artık zorluk çektiğini bana söylediğinde buraya gelmesinde artık bir sakınca görmedim . Çünkü...Jimin'den haber alıyordum, onun aksine.

Dün yapılan konuşmayı lisa benim yanımda yapmıştı. Yani dün Jimin'in dediğini bir tek ben değil herkes duymuştu. O konuşmadan sonra daha kötü olmuştum.

Kırgındım,kızgındım hatta nefret bile ediyordum. Fakat diğer bir yanım artık ona ne kızgın ne de kırgın kalmak istiyordu.O çok pişmandı, art arda dizilen hıçkırıkları beni sabaha kadar ağlatmış canımı yakmıştı. Onu üzdüğüm için kendimi suçlayıp üzmeye devam ediyordum.

Yani , ne olursa olsun ona kıyamıyordum.

Ama ne onun yanına gidebiliyordum, ne de ondan uzak kalabiliyordum.

Bu ne zamana kadar sürecek , hiçbir fikrim yoktu.

"Rosé! Rosé!!!!!" diye yükselen sesi duyduğumda olduğum yerde sıçramıştım.

"Ne var Lisa ! korkuttun beni" salondan çıkıp mutfağa yanıma badanaj yapa yapa gelip kolumdan tuttu ve beni içeri çekiştirmeye başladı.

"Napıyorsun sen?!" tuttuğu kolumu kendime çekiştirince durup bana döndü ve sanki 100 metre koşu yapmış da gelmiş gibi yorulduğunu gösteren hızlı nefes alış verişini suratıma üflediğinde yüzümü buruşturdum.

"Bence bunu görmek isteyeceksin?" dediğinde kaşlarım çatılmıştı. Anlamadığımı algılayınca içerideki televizyona doğru ittirdi ve tam televizyonun önünde beni bırakıp kumandayı alıp sesini son ses yaptı.

"Şimdi sırada büyük bir başlık.'Mİ CHA , ÜNLÜ BTS GRUBUNDAN PAR JİMİN'İ ALDATTI'.Dillerden düşmeyen Jimin ve Mi Cha çifti son zamanlarda artık birlikte gözükmüyorlardı. Hayranlar, shipleyenler,ve antiler bu duruma karşı tepki vermişlerdi.Birlikte görülmemelerinin sebebi ise Mi Cha'nın gittiği cafede yanlız olmadığını gösteren o görüntülerdi.Mi Cha cafede Jimin olmadığı belli olan bir adamla sarmaş dolaş gözüktü."Ekranda öpüşme ve sarılma fotoğrafları vardı. Bunlar benim Jimin'nin suratına savurduğum fotoğraflardı.

"Bu fotoğrafların medyada yayılmasının hemen ardından Şirketten Jimin tarafından yollanılan mesajda şöyle yazıyordu: " Son zamanlarda Mi Cha ile görüşmüyorduk sebebi ise onun ilgilendiği başka birinin olmasıydı. Üstelik aramızdaki ilişki tamamen işe dönüşmüştü. Bu şekilde olduğu için üzülmek yerine sevindim.Çünkü uzun zamandır yapmak istediğim,içimde sakladığım bir takım bazı şeyler vardı, biri vardı. Bunları yapabilmek için önümdeki engelin kalktığını düşünüyorum.Şimdi onun ellerimi tutmasını istiyorum , vazgeçmeyeceğim.Üzülen hayranlardan özür diliyorum ve şimdi ilerleyeceğim yolda beni desteklemelerini isteyeceğim. Teşekkür ederim."

"Bu ne demek?!"

Hepimiz şaşırmıştık ama bir tek ben mırıldanmıyor sorgulamıyordum. Haber karşısında öylece kalmıştım.Bu haber yayılmadan geri çekmiştim her şeyi. Bu fotoğraflar videolar sadece Jimin'de vardı. Bu demek oluyordu ki, bu haberi Jimin yarattı.

Peki ya şimdi ne olacaktı?

Ben ne hissediyordum?

Jimin nasıldı?

Öhöm öhöm, bölüm nasıldı?

peki ya yeni tasarladığım kapak fotoğrafını beğendiniz mi ? :)

Cʀʏsᴛᴀʟ Sɴᴏᴡ ❄ Park Jirosé ✔Where stories live. Discover now