❄5❄

1.5K 142 19
                                    

Hala ona baktığımı görünce beni kaldırıp montumu bir çırpıda giydirmişti. Önümü ona döndürüp montumun fermuarını çektiğinde gözlerini başka bir dolaba çevirerek ilerledi, dolabı açtığında 3 saat önce yerleştirdiğim ayakkabılarımdan birini aldı ve önümde eğildiğinde şaşırarak geri çekildim.

"Jimin napıyosun?!" Yerden kalkıp bana yaklaştı ve gene yere çömelip ayağımı parmakların arasına aldı. Ayakkabımı giydirmesini şaşkınlık içerisinde izin vermek zorunda kaldığımda saçımı başımı düzelttim.

Ayakkabılarımı giydirdiğinde kalkıp elimi tuttuğu gibi odadan çıkarmıştı. Ona karşı koyarım sanarak hızlı gidiyor olmalıydı fakat bu hız merdivenlerde devam ederse tepe takla olacağımız kesindi.

"Biraz yavaşla"

"Her an karşı koyabilirsin, bu yüzden önlemini almam gerek" içini dışını biliyorum Jimin.

Kolumu biraz kendime çekerek Jimin'i sarstım ve durmasını sağladım.

"Karşı koymayacağım, beni götüreceğin yer her nereyse gitmek istiyorum. Ama bu hızla devam edersek merdivenlerden sonraki durağımız hastane olacak " bakışlarını öne çevirdiğinde merdivenle bakıştığını gördüm. Doğruluğumu test etmiş olmalıydı.

"Haklısın"bileğimdeki eli gevşediğinde elimi bıraktığını sanarak cebime koyacaktım ki bu sefer parmaklar parmaklarının arasına kenetlendiğini gördüm.

Ah Jimin, şok cihazı gibisin. Her hareketin kalbimin atmasına sebep oluyor. Duran kalbimi attırır, atan kalbimi durdurursun.

"Tadını çıkartalım o zaman" dediği şeyin etkisinden çıkmak istedim.

Neyin tadını çıkartacaktık ki?

Bana bıraktığı etkinin altından sonunda kalktığımda büyük bir binanın önünde olduğumuzu gördüm. Daha sonra bunun büyük bir restoran-cafe olduğunun farkına vardığımda bakışlarımı Jimin'e yönlendirdim.

Gülümsüyordu,mutlu gözüküyordu ve evet âdem elması net bir şekilde ortadaydı. Yutkunduğunda bana da etki etti ki bende saniyesinde yutkunmuştum.

"Girelim" deyip maskesini ve şapkasını düzeltip elimden tuttuğunda çekmek istedim. Böyle yapınca durdu ve bana baktı.

"İçeride çok kişi vardır ve biri seni tanırsa ve elimden tuttuğunu görürse medya çok kötü sallanacak üstelik sevgilin olan kişi ben değilim" şapkasının altından kaşlarını çattığını gördüm.

"Birincisi , onun hakkında seninle konuşmayalım lütfen. İkincisi..."cebini karıştırıp istediğini bulduğunda hızlıca çıkartıp bana yaklaştı. "Bir tek ben maske takarsam çok dikkat çekeriz , haklısın" maskeyi taktıktan sonra saçlarımı düzeltti ve şapkamı yeniden taktı. Ve sonra, yine elimi tuttu.

Keşke başka birini sevmeseydin Park.

İçeri girdiğimizde gece yarısını çoktan geçmiş olduğu için pekte kalabalık görememiştim. Üst kata yönlendirdiği zaman gözlerimi etrafı seyretmekten alıkoydum.

Cʀʏsᴛᴀʟ Sɴᴏᴡ ❄ Park Jirosé ✔Where stories live. Discover now