❄3❄

1.5K 144 87
                                    

⚜Jimin⚜

Gömleğin son düğmesini ilikleyip heyecanla aynanın karşısına geçtim. Saçımı ve gömleğimin yakalarını düzelttim.

Rosé ile dışarı çıkacaktık. Rosé ile çok zaman geçirdik ve eski günler gibi yine böyle olacağımız için mutluydum. En azından 3 aylığına, o burada kalana kadar mutlu olacaktım.

Onu özlemiştim. Onunla yaptığımız şeyleri değil , onunla yaptığımız şeylerde onun mutlu olmasını özlemiştim.

Çünkü gülüşü çok güzel...

Aynanın karşısından çıkmamı sağlayan ısrarcı telefon sinirlerimi bozmuştu. Arayanı gördüğümde ilk kaşlarımı çatıp sonra tebessüm etmiştim. Daha da bekletirsem fırça yiyecektim.

"Efendim bebeğim"

"Jimin! Hadi dışarı çıkalım. " Yüzüm bir gerçeklikle düştü. Rosé ile çıkacaktım?

"Bebeğim aslında, benim bir isim var. " Sakince söylediğim cümleme karşılık yüksek tepki alınca telefonu kulağımdan uzaklaştırmıştım.

"Benden daha önemli ne işin olabilir?!" İşim,mesleğim, en önemlisi de bana ihtiyacı olan Rosé...

"Ama-"

"Aması yok Jimin. Bugün yılın ilk karı yağdı. Ve seninle birlikte dışarı çıkmalıyız." Dudağımı dişlerinin arasına esir almıştım.

"Jimin sana diyorum!" Birkaç dakika konuşmadığımı anladım.

Benim aklım Rosé'ye gitmişti. Onun onu dışarı çıkarmaya ihtiyacı var gibi hissediyordum ve işletim bugün kar yağıyordu.Rosé kara bayılırdı. Şimdi gidip ona gelmeyeceğimi söylersem, çok üzülecekti.

Ama Mi Cha'yı reddedersem tribi hiç çekilmezdi. En azından Rosé beni anlayacaktı.

"Tamam, hazırlan" kazanmanın gösterdiği sevinç çığlıkları ile telefonu kapatırken gülmüştüm. Deliydi, ama hoşuma gidiyordu.

Masanın üzerinden arabanın anahtarlarını alıp cebine attım Rose'un odasına giderken. Kapıyı rahatsızlıkla tıklayıp içeri girdiğimde biraz da olsa bu durumdan memnun olmadığım için bu sesime yansımıştı.

"Rosé" sıkkınlıkla nefes verip cevap vermesine izin vermeden devam ettim

"Benim acilen çıkmam lazım. Kusura bakma Rosé, sanırım bugün çıkaramayacağım seni" dudaklarımı dislediğim süre boyunca kabuk etmesini ve beni anlamasını umdum.

Kapıyı açmadım çünkü ifadesini girmek istemiyorum, hayal kırıklığına uğradığını biliyordum ama daha sonra bunu telafi edebilirdim. Mı Cha telafi edilemezdi.

Cʀʏsᴛᴀʟ Sɴᴏᴡ ❄ Park Jirosé ✔Where stories live. Discover now